BRANCA Postat Iunie 24, 2024 Partajează Postat Iunie 24, 2024 Woodyteo.Nu-ți recomand poturile chinezeşti ieftine.De regulă sunt făcute din materiale de slabă calitate. Uite şi mişculația lor,le denumesc "spectorl" ca să aducă a "spectrol" de la Vishay! Mai jos în descriere,in pagină, scriu "Vishay domestic"!! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 24, 2024 Partajează Postat Iunie 24, 2024 Sint OK, am citeva montate acuma ctiva ani, in echipamente unde sint butonate in fiecare zi si nu a cedat niciunul, desi cumparase inca pe atitea de rezerva! Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 25, 2024 Partajează Postat Iunie 25, 2024 Marele Savant.Dacă tot ai fost norocos trebuia pus un link.Astea sunt livrate de mai mulți inşi şi sunt reviewuri care le critică. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 25, 2024 Partajează Postat Iunie 25, 2024 ce sansa ar mai fi sa gaseasca produse fix din lotul din care am primit noi acum 7-8 ani? si cine crezi ca isi mai aduce aminte de una dintre miile de achizitii facute acuma atitia ani! la banii aia isi poate oricine permite sa cumpere citeva bucati si sa vada cum se comporta, e mai sigur ca orice parerea citita! Link spre comentariu
woodyteo Postat Iunie 25, 2024 Partajează Postat Iunie 25, 2024 1 oră în urmă, Marele Savant a spus: la banii aia isi poate oricine permite sa cumpere citeva bucati si sa vada cum se comporta, e mai sigur ca orice parerea citita! Tot așa am zis și eu, în următoarele zile o să dau comandă și o să mă lămuresc când sosesc. Poate între timp ne edifică cineva care a cumpărat recent. Întreb baremi să știu la ce să mă aștept. Mulțumesc mult tuturor! Link spre comentariu
ady2006 Postat Iunie 25, 2024 Partajează Postat Iunie 25, 2024 Am cumparat eu recent pentr o sursa Thaoxin RXN-305D-II. Original avea WXD3-12-2W. Pe un canal sarea plus ca are doar de 5 ture. Am luat WXD3-13-2W care are 10 ture. Pana acum se comporta bine. Link nu pot pune deoarece apare ca nu mai livreaza in Romania. Vanzatorul este asta : https://www.aliexpress.com/store/1103637194?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.164.1aee1802JOHpdN Cele puse de tine arata mai bine ca astea. Nu vad de ce nu ar functiona. Eu am luat oricum 4 bucati pentru a ma califica la expedierea "Choice". Deci in caz de ceva am de rezerva. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 25, 2024 Partajează Postat Iunie 25, 2024 woodyteo.Şi alea ale tale sunt multitură?Eu n-am văzut la prezentarea poturilor asta.Dacă e aşa nu sunt deloc practice,până schimbi o tensiune faci scurtă la mână tot rotind. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 25, 2024 Partajează Postat Iunie 25, 2024 Acum 3 ore, ady2006 a spus: Link nu pot pune deoarece apare ca nu mai livreaza in Romania. Vanzatorul este asta : mie vad ca imi livreaza! Acum 2 ore, BRANCA a spus: woodyteo.Şi alea ale tale sunt multitură?Eu n-am văzut la prezentarea poturilor asta.Dacă e aşa nu sunt deloc practice,până schimbi o tensiune faci scurtă la mână tot rotind. inseamna ca toti producatorii sint nebuni daca atunci cind folosesc potentiometre in surse, le aleg pe cele multitur! Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 25, 2024 Partajează Postat Iunie 25, 2024 Marele Savant.Ia mai uităte ce se vinde pe piață şi nu emite sentințe fără acoperire! Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 26, 2024 Partajează Postat Iunie 26, 2024 Poate că există și surse cu potențiometre mulltitura dar nu se poate spune că "toți producătorii le folosesc". Cel puțin la modelele mai noi nu am văzut așa ceva, oricum e musai să ai și unul normal pentru reglaj brut. Într-adevăr tendința este spre "multitura" dar nu cu potențiometre ci cu encodere. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 26, 2024 Partajează Postat Iunie 26, 2024 Corect!F multe surse de laborator profi sau chiar de uz "casnic" nici nu mai au potentiometre.În fond suntem de mult timp în epoca digitalului. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 26, 2024 Partajează Postat Iunie 26, 2024 Probabil cei care produc surse cu reglaj fără multitura, sunt cei din segmentul low cost. Alegerea unei tensiuni de lucru cu potențiometru normal, este o aventură, dacă nu ai la îndemână și un reglaj fin. Deci o sursa serioasă va avea multitura, fie potențiometru, fie encoder, restul ce se nimerește. În fond, toți trebuie sa trăiască. Link spre comentariu
ady2006 Postat Iunie 26, 2024 Partajează Postat Iunie 26, 2024 Acelasi chinez, Thaoxin, la sursele simple pune 2 potentiometri, unul pentru reglaj brut si unul pentru reglaj fin iar la sursele duble pune un singur potentiometru multitura. Obisnuit cu sursele simple, la inceput m-a enervat sursa dubla. Doar ca e mai sigur reglajul cu multitura. @Marele Savant In momentul postarii, treaba statea asa cum am spus. Nu aveam cum gresi deoarece am accesat linkul comenzii anterioare. Acum, intradevar, a reaparut la vanzare produsul. https://vi.aliexpress.com/item/1005006834105329.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.167.5d8b1802R1X2Bv&gatewayAdapt=glo2vnm Link spre comentariu
woodyteo Postat Iunie 26, 2024 Partajează Postat Iunie 26, 2024 (editat) Potențiometri simpli ( normali) am, dar am zis să pun multitur pentru un reglaj mai precis al tensiunii și curentului. Mai am surse făcute de mine și la toate am folosit potențiometri multitur pentru reglatul V și A și chiar nu e nici un deranj. Singurul inconvenient ar fi gabaritul lor. 1 oră în urmă, ady2006 a spus: Editat Iunie 26, 2024 de woodyteo Link spre comentariu
woodyteo Postat Iunie 26, 2024 Partajează Postat Iunie 26, 2024 1 oră în urmă, ady2006 a spus: In momentul postarii, treaba statea asa cum am spus. Nu aveam cum gresi deoarece am accesat linkul comenzii anterioare. Acum, intradevar, a reaparut la vanzare produsul. https://vi.aliexpress.com/item/1005006834105329.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.167.5d8b1802R1X2Bv&gatewayAdapt=glo2vnm O să văd pentru care optez până la urmă, în link-ul dat de tine văd că sunt și de 22K, exact de care am nevoie. Mulțumesc mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate