Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparati de pe aliexpress ?

Postări Recomandate

Acum 57 minute, Stefan a spus:

Nu apare așa ceva in cont, probabil e doar e "păcăleala" de la Ali să-i încânte pe unii. Atâta timp cat tu nu te poți folosi de banii aia înseamă că ai plătit. Unde rămân banii blocați? In neant? Banii trebuie sa fie într-un cont.

https://www.reddit.com/r/Aliexpress/comments/wjytu2/what_is_pay_after_delivery/

https://www.reddit.com/r/Aliexpress/comments/15yh6bv/too_good_to_be_true_deal_with_pay_after_delivery/

Cu 2 tranzistori si 3 diode cumparate , e clar ca nu vei avea niciodata acest privilegiu.

La cat te lauzi ca ai cheltuit pe acel site.....ce statut ai ?cate puncte bonus ai? 

Banii ii blocheaza banca mea la cererea vanzatorului,sunt acolo nu au disparut nicaieri,vor disparea doar cand voi accepta eu ,adica confirmarea primirii coletului. Eu  spun si afirm experiența trăită, pe cand ale tale nu au nici o baza in spate....doar din imaginatie sau surse neverificate.

Noi sa fim sanatosi ,in rest numa de bine.

1 oră în urmă, modoran a spus:

Utilizatorii de pe aici sunt in marea majoritate din Romania, nu e disponibila pentru aceasta tara. In Spania da, este posibil, precum si alte tari.

Toate sunt la fel,ideea e de ce statut ai la ei ca client..cumparaturi facute,puncte bonus..etc.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, TestPoint a spus:

Cu 2 tranzistori si 3 diode cumparate , e clar ca nu vei avea niciodata acest privilegiu.

La cat te lauzi ca ai cheltuit pe acel site.....ce statut ai ?cate puncte bonus ai? 

Banii ii blocheaza banca mea la cererea vanzatorului,sunt acolo nu au disparut nicaieri,vor disparea doar cand voi accepta eu ,adica confirmarea primirii coletului. Eu  spun si afirm experiența trăită, pe cand ale tale nu au nici o baza in spate....doar din imaginatie sau surse neverificate.

Deja ești obraznic și mă ataci, lucru pe care nu-l permit, te dau draq imediat.

Am 1229 puncte dar chiar dacă aveam 0 tot nu iți permiteam să mă ataci personal în timp ce eu cu tine m-am purtat cu mânuși și nu ți-am reproșat în mod direct absolut nimic.

Link spre comentariu

@cdinu332 nu cumpăr piese pe care le gasesc la furnizorii din Romania/Europa. De exemplu am cumpărat integrate precum VT1324SF, VL102-Q4, F1C500T pentru că nu le-am găsit în altă parte + multe altele pe care fie nu le găsești fie le găsești pe OLX la preț cel puțin dublu fără factură / bon.

Desigur că mai există și excepții la regula cu "în Ro se vinde mai scump". De exemplu alaltăieri mi-a picat pe un UTG932E de pe Ali cu gândul să îl duc la 962E. Totuși am găsit direct 962E in Romania la un preț bun, livrare gratuită a doua zi și factură.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Stefan a spus:

Deja ești obraznic si mă ataci, lucru pe care nu-l permit, de dau draq imediat. Am 1229 puncte dar chiar daca aveam 0 tot nu iți permiteam sa mă ataci personal in timp ce eu cu tine m-am purtat cu mânuși si nu ti-am reproșat in mod direct absolut nimic.

unde sint scrise punctele alea??? sau nu am niciunul?

Link spre comentariu

@cdinu332 pe LCSC nu văd neapărat un avantaj în momentul de față pentru câte piese comand, dacă luam doar IC-ul ăla plăteam 12.59$. Probabil este recomandat când cumperi cantități mai mari și dacă au tot ce îți trebuie, totuși nu cumpăr așa multe piese și de cele mai multe ori la o comanda mai pun și alte produse chiar dacă nu sunt de la același vânzător. Nu este o regula dar se întâmplă adesea sa fie combinate comenzile și sa vină într-un singur pachet cu curierul.

@Marele Savant la mine in aplicația pentru mobil apare imediat sub nume o zona cu "earn points..." dar are momente când nu se încarcă. Nu am căutat în site da apare undeva.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Stefan a spus:

Deja ești obraznic si mă ataci, lucru pe care nu-l permit, de dau draq imediat. Am 1229 puncte dar chiar daca aveam 0 tot nu iți permiteam sa mă ataci personal in timp ce eu cu tine m-am purtat cu mânuși si nu ti-am reproșat in mod direct absolut nimic.

Obraznic! Ai si tupeu sa spui asta.

Degeaba ti-ai facut un obicei sa postezi mult si prost,asta nu ajuta forumul cu nimic,ar trebui sa iti revizuiesti atitudinea si sa iti asumi responsabilitatea cand afirmi anumite lucruri, nu te simti jignit cand cineva care are experienta,care trecut prin acel proces si iti raspunde ca nu ai nici o treaba cu subiectul respectiv si iti cere dovezii ,iar tu vezi doamne· te-ai simtit  jignit! ,probabil atat ai inteles din mesajul respectiv.

Eu exact asta am facut! ti-am dat raspunsuri scurt si la obiect.

Editat de TestPoint
Link spre comentariu

Cum a rămas cu punctele? Ce dovezi ai mai cerut?

Să îți citez ce ai tastat mai sus că poate ai uitat ce mănânci?

Pe pagina anterioară ai și link-urile cu afirmațiile mai multora oameni.

La 03.11.2023 la 20:24, TestPoint a spus:

Link spre comentariu
Acum 33 minute, PavelR a spus:

Sunt niște seringi cu soldermask,  poate cred că sunt sunt substanțe interzise din cauza ambalajului ...

Asa este! Continutul (nu ambalajul) nu respecta normele UE (e ceva toxic). Chinezu' nu-i vinovat ca ai nostrii ioropeni refuza multe substante. 

Daca esti firma si ai obiectul muncii cu acea substanta => poate iti da voie la colet, dar ca particular ... nu cred.

Am vrut sa cumpar niste antigel de pe un site german si imi cerea sa bifez ca sunt profesionist si  cunosc normele de lucru cu acel lichid. Am renuntat :rade:. Am luat de pe ebay fara probleme. 

Editat de merck
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări