manolo Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Recomand sa alegeti "AliExpress Standard Shipping" in cele mai multe cazuri ti le aduce curierul acasa ,timp cam 30 zile. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 La 22.09.2023 la 21:33, Stefan a spus: Dacă produsul e defect (nu beculeste) ce legătură are că ai dat confirmare? Cum afli daca funcționează fără să-l primești? Sau îl primești, nu funcționează si deschizi dispută că nu l-ai primit. Am câteva sute de comenzi la activ deci cred că știu totuși cum stă treaba. Dacă tu dai din greșeală confirmare cu o lună înainte să vină marfa, mai raportezi lu surdu.... O să spună chinezul că ai depășit alea 15 zile în care aveai timp să testezi și să raportezi....eu la cazul ăsta mă refeream. @ionutz2013 Nu știu ce ghinion al naibii ai tu, dar eu am primit tot ce am comandat, mai devreme sau mai târziu.Încearcă să schimbi opțiunea de transport cu una care costă puțin mai mult, dar mai sigură.Sau caută să cumperi de la depozite europene, costă ceva mai mult dar vin repede și garantat... Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 (editat) Acum 21 minute, ionutz2013 a spus: Tu ai avut asa ceva? Aici se vwde clqr ca nu se mai misca nimic. Am comenzi de la inceputu lui august care nu le am nici pana acum. Nu stiu de unde ai comandat si cand. Asa primeam inainte. Acum ciuciu. Am de ex comanda de pe 7 august care nu o am nici acum. Daca bagi nr asta UA216523875HU o sa vezi ca are 2 luni aproape si nimic. In situatia asta am multe comenzi. Au bagat termen de livrare de nu stiu cate luni si acu tre sa stqu inca nu stiu cat sa imi cer banii inapoi. Ce apare in lista de mai jos sunt comandate recent unele au deja 3 saptamani Nu mai lua cu Cainiao, China Post si tot felu de transport gratuit / foarte ieftin. Pui direct cu "Aliexpress standard shipping", te costa 25-27 de lei ( daca e sa luam ca si in tara transportul cu curier e tot pe la 20-25 de lei ) si iti vine coletul in 3, max 4 saptamani la usa, am peste 60 de comenzi anul acesta toate cu Aliexpress standard shipping din care nu s-a pierdut nici macar unul ( toate din depozite din China ). Vrei sa ajunga coletul fara nervi mai dai ceva bani pe transport. Daca iei mai multe intr-o singura comanda atunci pe cel mai scump / voluminos il pui cu Aliexpress standard shipping iar pe celalalte poti cu Aliexpress saver shipping ( e putin mai ieftin ) ca o sa fie trimise toate intr-un singur colet mare cu toate produsele puse la un loc. Editat Septembrie 24, 2023 de Bandi Szasz Link spre comentariu
bmwh548 Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Inainte sa comandati de pe Ali aruncati un ochi si pe Temu. Transport exclusiv prin curier si de multe ori gratis. Nu au o gama la fel de variata ca Ali, dar merita verificat. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Unele produse nu au optiunea de standard shipping. Inainte luam prin cainao si veneau toate in 3,4 sapt fara sa se piarda nimic. Problema a inceput prin mai anu asta cand au inceput sa dispara. Daca as lua un produs de 50 lei daca dau si in plus ajung sa dau inca de 2 ori suma pe acel produs iar peste 150 lei intervin taxe vamale si alte tampenii si ajung sa dau pe ceva mult mai mult decat face si nu fac nimic asa. Iar cu aliexpress standard shippung 90% trimit prin excrocii de sunyou care fura colete in prostie si care ajung imi iau taxe in plus. Am comandat si cu optiunea asta si la fel nu primeam nimic sau primeam si imi cerea 9 lei sau alte mizerii. Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Din toate pozele alea cu pachete fie nu au plecat din China, fie sunt de 2 zile la Budapesta, de ce te plangi ca nu au ajuns cu lunile ? Totul e exact asa cum trebuie sa fie. Cine te-a mintit ca peste 150 lei s-ar plati taxe vamale in plus ? Nu e adevarat, stii tu ceva, dar nu stii bine. Sunyou este de 2 feluri, trimit prin cargus cu optiunea scumpa direct acasa sau cu posta romana unde e posibil sa ceara 9 lei. Tu daca alegi sunyou "cel mai ieftin" fara sa cunosti e problema ta. Daca ai cumpara intr-adevar vreun produs de 50 lei cum spui tu nici nu s-ar putea trimite decat minim cu standard shipping, care inseamna fan curier de obicei. Daca alegi cainiao standard for special goods iar e belea, ca alea nu vin prin avion si dureaza 2 luni, dar vin. Daca iei in aceesi zi 2 produse de 3 lei fiecare de la vanzatori diferiti se transforma de obicei in standard shipping in mod gratuit. Acum 1 oră, Bandi Szasz a spus: Daca iei mai multe intr-o singura comanda atunci pe cel mai scump / voluminos il pui cu Aliexpress standard shipping iar pe celalalte poti cu Aliexpress saver shipping ( e putin mai ieftin ) ca o sa fie trimise toate intr-un singur colet mare cu toate produsele puse la un loc. De ce ? Nu e nevoie sa iei nimic cu standard shipping ca sa se transforme, chiar si 2 produse de 3 lei bucata cu transport cu tot. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Acum 1 minut, modoran a spus: Din toate pozele alea cu pachete fie nu au plecat din China, fie sunt de 2 zile la Budapesta, de ce te plangi ca nu au ajuns cu lunile ? Totul e exact asa cum trebuie sa fie. Cine te-a mintit ca peste 150 lei s-ar plati taxe vamale in plus ? Nu e adevarat, stii tu ceva, dar nu stii bine. Sunyou este de 2 feluri, trimit prin cargus cu optiunea scumpa direct acasa sau cu posta romana unde e posibil sa ceara 9 lei. Tu daca alegi sunyou "cel mai ieftin" fara sa cunosti e problema ta. Daca ai cumpara intr-adevar vreun produs de 50 lei cum spui tu nici nu s-ar putea trimite decat minim cu standard shipping, care inseamna fan curier de obicei. Daca alegi cainiao standard for special goods iar e belea, ca alea nu vin prin avion si dureaza 2 luni, dar vin. Daca iei in aceesi zi 2 produse de 3 lei fiecare de la vanzatori diferiti se transforma de obicei in standard shipping in mod gratuit. Cele cu special goods ce am comandat pana acu au venit foarte repede. In 3 sapt le primeam. Iar ca sa aleg optiuni de transport nu au optiuni sa aleg. Ce am comandat prin cainao pana acum nu a fost transportu chiar gratis. Am dat si 20 lei numa transport. Nu imi da sa aleg pur si simplu cand comand ceva imi cere plata si atat. Dupa ce dau zice order confirmed si chinezu trimite prin ce vrea el si cum vrea el. Unele free shipping altele nu. Am avut situatii cand aveam nr din acelea cu ECS toate veneau cu fan courier dar veneau. La fel si cele combinate cu nr lungi. Dar acum stau de 2 luni nemiscate. Cum e asta nemiscat de pe 8 sept. Comanda asta fiind data pe 7 august. In aceeas situatie am mai multe asa. Link spre comentariu
TestPoint Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Dupa numarul de urmarire al pachetului ,intarzierea e cauzata din cauza firmei din RO care ti-a preluat pachetul (cel mai probabil Posta Romana ,pentru ca in Ungaria a fost tranzitat cu Posta locala a lor,iar ai nostri ti l-au lasat pe vreun raft intr-un depozit. Link spre comentariu
eos Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 1 oră în urmă, bmwh548 a spus: Inainte sa comandati de pe Ali aruncati un ochi si pe Temu. Transport exclusiv prin curier si de multe ori gratis. Nu au o gama la fel de variata ca Ali, dar merita verificat. Te referi la tme cand spui temu? Eu n`am prins niciodata transport gratits acolo Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 (editat) @eos https://www.temu.com/ Editat Septembrie 24, 2023 de Bandi Szasz Link spre comentariu
eos Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Ah alt site de chinezisme ieftine Link spre comentariu
manolo Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Da dar mai ptr. chiloti si izmene. Link spre comentariu
Dxxx Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Aveti grija cu ala, oricum unele preturi sunt suspect de mici chiar si pentru chinezisme: https://www.youtube.com/watch?v=20_TlrrB3W4 Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Apar din când în când site-uri cu prețuri dubios de mici, care după ce primesc un număr de comenzi, dispar brusc. Prefer întotdeauna să comand de unde am mai cumpărat.Nu am comandat la TEMU și nici nu simt nevoia să încerc.Din ce am văzut pe site, au o gamă limitată de produse față de site-ul Aliexpress. Link spre comentariu
eos Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Acum 2 ore, Dxxx a spus: Aveti grija cu ala, oricum unele preturi sunt suspect de mici chiar si pentru chinezisme: https://www.youtube.com/watch?v=20_TlrrB3W4 The fact that everyone didn't immediately realize it's a scam purely off of the ads makes me really question if everyone should be allowed to vote Asta e unu din comentariile filmului mare adevar zice Link spre comentariu
Postări Recomandate