validae Postat Mai 30, 2023 Partajează Postat Mai 30, 2023 Acum 38 minute, ionutz2013 a spus: Nu vad ce e acolo. Se deschide o pagina alba. Schimbă browserul, eu cu Mozilla Firefox văd o pagină de pe Ali cu mulțime de adaptoare... Link spre comentariu
bogdan546 Postat Mai 30, 2023 Partajează Postat Mai 30, 2023 Acum 39 minute, ionutz2013 a spus: Nu vad ce e acolo. Se deschide o pagina alba. tastati la cautare in aliexpress programmer tl866 si selectati cel mai mic pret Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 30, 2023 Partajează Postat Mai 30, 2023 Acum 23 minute, sesebe a spus: Dece? are virusi? Daca ai noroc poti sa copiezi pe el chiar 12,6GB fără prea multe erori. Nu mă așteptam sa ajungă la 512GB dar nici maxim 12GB Este 2in1 adică rebut si fake in acelasi timp. De câteva luni e plin Ali-ul de microSD-uri Xiaomi, Lenovo, Samsung, Kodak ... care nu au treaba cu brandul original. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 31, 2023 Partajează Postat Mai 31, 2023 Ca si acumulatorii 18650 de 10000mA, ca si Watii chinezesti, ca si multe altele. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Mai 31, 2023 Partajează Postat Mai 31, 2023 Ma gandesc ca si pretul a fost exact pentru cei 12.6Gb. Un card microSD de 512Gb ar trebui sa coste, prin comparatie, o mica avere. Eu am de cativa ani - probabil 7-8 ani - un card Samsung de 512Gb care chiar are capacitatea care este scrisa pe el si este ok si acum. A costat la vremea aceea cam 100$. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 31, 2023 Partajează Postat Mai 31, 2023 Acum 5 ore, zvonacfirst a spus: Ma gandesc ca si pretul a fost exact pentru cei 12.6Gb. Un card microSD de 512Gb ar trebui sa coste, prin comparatie, o mica avere. Aproximativ 168 lei Transcend deci de 6 ori jumate mai scump față de "Xiaomi" fake. Dacă avea capacitatea de 6,5 ori mai mică față de ce scria pe el era bine. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat August 16, 2023 Partajează Postat August 16, 2023 A patit cineva sa comande ceva de pe aliexpress si sa ramana la status to ship pana expira si aliexpress sa vireze automat banii inapoi iar dupa vreo luna sa ii vina si acea comanda la posta? Eu am patit asta si la un moment uitasem de acea comanda. Statusul fiind canceled. Iar zilele astea am observat ca atunci cand comand ceva chinezul le expediaza dar la status nu apare nimic. Scrie in continuare to ship si nu apare nicio informatie precum tracking nr. Azi dimineata statusul era to ship de iar pe la pranz a trecut la shiped, iar cand ma uit la tracking info era deja prin tranzit plecat de 3 zile de la chinez. Mai avea 6 zile si se inchidea si asta automat. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Septembrie 22, 2023 Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Eu din greseala am dat ,,order complete,, la o comanda care e pe drum. A mai facut cineva asa? Banuiesc ca nu influenteaza livrarea. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 22, 2023 Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Nu, doar că și-a luat deja banii vânzătorul.Acum nu mai poți deschide dispută dacă marfa e deteriorată sau neconformă.... Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 22, 2023 Partajează Postat Septembrie 22, 2023 1 oră în urmă, Mihai85 a spus: Eu din greseala am dat ,,order complete,, la o comanda care e pe drum. A mai facut cineva asa? Banuiesc ca nu influenteaza livrarea. Da, eu pentru că am avut mai multe comenzi și am încurcat "borcanele". Produsul a sosit fără probleme dar trecuseră multe zile de când plasasem comanda, adică produsele cred că erau deja în țară. Acum 24 minute, validae a spus: Nu, doar că și-a luat deja banii vânzătorul.Acum nu mai poți deschide dispută dacă marfa e deteriorată sau neconformă.... Cine a zis asta? Poți deschide dispută însă doar 15 zile. Dacă nu îți sosesc produse in acele 15 zile poți spune că ai avut ghinion. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 22, 2023 Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Cum să mai deschizi dispută dacă tu ai confirmat achiziția ? Dacă de exemplu, produsul nu e conform din cauza transportului sau are probleme, retrimiterea lui se face pe costul tău.Singura opțiune general folosită în cazuri din astea e să ți se returneze o parte din bani, altfel te costă transportul mai mult decât produsul de multe ori.Vorbim de comenzi mici, la comenzi scumpe se aplică alte condiții. Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 22, 2023 Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Dacă produsul e defect (nu beculeste) ce legătură are că ai dat confirmare? Cum afli daca funcționează fără să-l primești? Sau îl primești, nu funcționează si deschizi dispută că nu l-ai primit. Am câteva sute de comenzi la activ deci cred că știu totuși cum stă treaba. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Aliexpressu asta cred ca a devenit o loterie. Inainte primeam toate comenzile in cel mult 4 saptamani iar anu asta din 10 comenzi daca am primit 3. Statusurile nu se mai updateaza cu saptamanile, informatii nu sunt, produsele nu mai vin. O gramada de bani blocati cu lunile pe nimic. Deja sunt satul sa tot comand si sa nu imi vina nimic. Decat nervi si sa stau 2,3 luni pana sa imi iau macar banii inapoi. Link spre comentariu
draku Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 As putea sa te contrazic cu succes... Toate comenzile mi-au ajuns fara probleme si fara intarzieri iar unele dintre ele au ajuns mult mai devreme fata de timpul estimat de livrare. Incerc sa comand de la firme care au depozite in Europa, dar daca nu gasesc, comand din China. De cele mai multe ori, maruntisurile sub 10 eur nu sunt prin depozite in Europa, dar chiar si din China mi-au ajuns repede (unele cu adresa de expediere din Ungaria...) Dar asta e doar parerea mea, in urma experientelor proprii.... Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Tu ai avut asa ceva? Aici se vwde clqr ca nu se mai misca nimic. Am comenzi de la inceputu lui august care nu le am nici pana acum. Nu stiu de unde ai comandat si cand. Asa primeam inainte. Acum ciuciu. Am de ex comanda de pe 7 august care nu o am nici acum. Daca bagi nr asta UA216523875HU o sa vezi ca are 2 luni aproape si nimic. In situatia asta am multe comenzi. Au bagat termen de livrare de nu stiu cate luni si acu tre sa stqu inca nu stiu cat sa imi cer banii inapoi. Ce apare in lista de mai jos sunt comandate recent unele au deja 3 saptamani Link spre comentariu
Postări Recomandate