modoran Postat Mai 27, 2023 Partajează Postat Mai 27, 2023 Chestiile marcate "vchoice" de aliexpress ai de asteptat dupa ele mult si bine, sunt de evitat. Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 27, 2023 Partajează Postat Mai 27, 2023 La 07.05.2023 la 12:20, Stefan a spus: Dacă eram pe un forum de teologie probabil ceream banii înapoi. Deși în cazul meu e destul de clar că produsul nu a trecut nici măcar printr-o inspecție vizuală totuși îmi asum niște riscuri când cumpăra prostii din China. In doi timpi și trei mișcări le-am arătat condensatorilor cine e șefu', am lipit două fire pe intrare și am testat modulul, funcționează fără probleme. CTC-ul la astfel de produse se face 1 la cateva sute de bucati sau chiar mii de bucati,sau deloc,daca erau producatori de produse de avioane sigur nu iesea nici unul fara CTC Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 27, 2023 Partajează Postat Mai 27, 2023 @zvonacfirst ai prezentat foarte frumos fiecare produs. De la vânzătorul GeForest am luat așa ceva Portable Screw Driver Kits USB Rechargeable. Este marcat cu ✓Choice însă a ajuns ca orice alt produs, adică comandat pe 3 mai și ridicat pe 26 mai de la oficiul poștal. O alta jucărie chinezească este un generator 0-10V / 4-20mA. Atașez o poză pentru "a da apa la moară" cârcotașilor (ANENG chiar il folosesc și pe teren însă am reușit să-l stric pe mA, papă baterii dar îmi place display-ul ăla) Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Mai 30, 2023 Partajează Postat Mai 30, 2023 Astia au luat-o razna cu preturile. Caut un soket pentru programator ch341 sa nu mai stau cu lipituri la fiecare cip si vad pe aliexpress soketul dar costa o avere acel plastic. Incredibil dar adevarat. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 30, 2023 Partajează Postat Mai 30, 2023 Soclurile de genul asta erau scumpe și în trecut, foarte scumpe. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Mai 30, 2023 Partajează Postat Mai 30, 2023 poate acesta sau acesta Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Mai 30, 2023 Partajează Postat Mai 30, 2023 Acum 38 minute, sesebe a spus: Soclurile de genul asta erau scumpe și în trecut, foarte scumpe. In halu asta? Mi se pare prea exagerat. Programatorul am dat pe el cat aproape un pacbet de tigari si pt soclu tre sa fac credit? Link spre comentariu
adydep Postat Mai 30, 2023 Partajează Postat Mai 30, 2023 Acum 14 minute, sesebe a spus: Tipic pt forumuri. Cind nu (mai) știi sa spui nimic te legi de greșelile gramaticale. Vezi că le-a pus sub formă de linkuri,nu cu intenția de corecții gramaticale. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Mai 30, 2023 Partajează Postat Mai 30, 2023 1 oră în urmă, bogdan546 a spus: poate acesta sau acesta Decat atatia bani mai bine lipesc 8 fire litate pe pinii de la programator si lipesc firele alea pe cip-urile care trebuiesc programate Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Mai 30, 2023 Partajează Postat Mai 30, 2023 Acum 9 minute, bogdan546 a spus: Sau acestea Nu vad ce e acolo. Se deschide o pagina alba. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 30, 2023 Partajează Postat Mai 30, 2023 Sau acesta sau / ori aceasta o putem tine asa pana maine pentru ca oricum nu o sa cumpere nimic Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 30, 2023 Partajează Postat Mai 30, 2023 Ultima șmecherie de pe Ali! Recomand cu căldură dacă aveți de făcut un cadou ... Dușmanilor. Link spre comentariu
Postări Recomandate