Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparati de pe aliexpress ?

Postări Recomandate

Dacă dai pe order details îți arată cate zile mai are chinezul la dispoziție să trimită pachetul, daca expira primești automat banii înapoi.

Dar există și șmecheria să apară că trimis, dar sa nu trimită, caz în care aștepți 90 de zile sa recuperezi banii.

Link spre comentariu

Din mesajele schimbate cu ei in situatii similare, uneori vand si ce nu au pe stoc dupa care orbecaie ca o gaina fara cap sa le cumpere de pe undeva pe plan local si sa le trimita. Si evident asta si cu un oarece profit -> ceea ce duce la tragerea de timp cu privire la expediere.

Daca ai ghinionul sa mai plasezi o comanda la 1-2 sapt. dupa precedenta (nu neaparat la acelasi vanzator) te trezesti ca pachetul nu paraseste hub-ul final din "orezarie" pana nu soseste si celalalt sa le "consolideze" intr-unul singur. Asa ca am patit asta cu 3 pachete consecutive comandate cam la 1,5sapt intre ele.... si uite asa primul pachet avea deja 3-4 sapt de pauza asteptandu-le pe celelalte.

Chiar le-am dat mesaj celor de la Aliexpress daca prin absurd cineva comanda timp de 3 luni de zile cate un kkt la fiecare 1-2 sapt atunci isi primeste prima comanda dupa cele 90 de zile? E normal? Evident ca nu am primit nici un raspuns inapoi.

De atunci belesc ochii, dupa ce coletul a parasit teritoriul orezarilor...mai bifez cate ceva, pana atunci le las la favorite.

Link spre comentariu
Acum 16 minute, Mitica M. a spus:

Din mesajele schimbate cu ei in situatii similare, uneori vand si ce nu au pe stoc dupa care orbecaie ca o gaina fara cap sa le cumpere de pe undeva pe plan local si sa le trimita. Si evident asta si cu un oarece profit -> ceea ce duce la tragerea de timp cu privire la expediere.

Daca ai ghinionul sa mai plasezi o comanda la 1-2 sapt. dupa precedenta (nu neaparat la acelasi vanzator) te trezesti ca pachetul nu paraseste hub-ul final din "orezarie" pana nu soseste si celalalt sa le "consolideze" intr-unul singur. Asa ca am patit asta cu 3 pachete consecutive comandate cam la 1,5sapt intre ele.... si uite asa primul pachet avea deja 3-4 sapt de pauza asteptandu-le pe celelalte.

Chiar le-am dat mesaj celor de la Aliexpress daca prin absurd cineva comanda timp de 3 luni de zile cate un kkt la fiecare 1-2 sapt atunci isi primeste prima comanda dupa cele 90 de zile? E normal? Evident ca nu am primit nici un raspuns inapoi.

De atunci belesc ochii, dupa ce coletul a parasit teritoriul orezarilor...mai bifez cate ceva, pana atunci le las la favorite.

Chestia e ca acel ci nu se gaseste. E un singur vanzator care il are pe tot site iar ca backup am mai gasit pe ebay si nu stiu ce sa fac daca sa comand sau nu? Zice ca in 8 zile imi returneaza banii automat daca nu expediaza. Iar pe ebay am negociat la pret iar comanda e in asteptare. Daca nu are stoc ala pe aliexpress nu am cum sa aflu macar sa comand de pe ebay. Nu vreau sa iau mai multe aiurea cand am nevoie doar de unu singur.

Link spre comentariu
Acum 6 ore, iuliantv a spus:

desprea asta vorbesc,am testat diferite produse,acelasi ,,shett,,

pret transport pentru fiecare bucata in parte

Nu stiu ce legatura are cu statusu ala. Vad ca nici azi nu s-a schimbat nimic. O lungeste cu expedierea pe cand celelalte au fost expediate de o zi.

Link spre comentariu
Acum 16 minute, ionutz2013 a spus:

Nu stiu ce legatura are cu statusu ala. Vad ca nici azi nu s-a schimbat nimic. O lungeste cu expedierea pe cand celelalte au fost expediate de o zi.

are legatura cu ceea ce am postat eu,problema mea,nu ceea ce au postat altii

problema mea descrisa cu ceva postari mai inapoi ,

,,de ce-mi percepe transport pentru fiecare bucata in parte,si nu cum am mai cumparat ,mai multe bucati de la acelasi distribuitor,un singur transport

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Mitica M. a spus:

uneori vand si ce nu au pe stoc dupa care orbecaie ca o gaina fara cap sa le cumpere de pe undeva pe plan local si sa le trimita.

Asa fac multi pe platforma emag. Nu stiu cum fac, dar in status se vede ca a fost predat curierului, si nu se mai misca o saptamana din starea aia. De multe ori am anulat comanda din cauza asta. Iti dau termen de livrare 3...4 zile, si nu vine nici in 2 saptamani. Probabil asa fac si chinejii, doar ca la ei termenele sunt mai largi.

Link spre comentariu
Acum 5 minute, iuliantv a spus:

are legatura cu ceea ce am postat eu,problema mea,nu ceea ce au postat altii

problema mea descrisa cu ceva postari mai inapoi ,

,,de ce-mi percepe transport pentru fiecare bucata in parte,si nu cum am mai cumparat ,mai multe bucati de la acelasi distribuitor,un singur transport

La mine problema e ca nu a expediat de aproape 3 zile un colet statusul ramanand si acum to ship. Si o tot lungeste cu expedierea. Nu stiu daca il va expedia in cele 7 zile ramase. Timp in care imi expira probabil ce am negociat pe ebay. Nu vreau nici sa cumpar de 2 ori acelas lucru. Si pe aliexpress si pe ebay. Iar coletul vad ca nu mai pleaca. Ce zici tu cu taxa pe bucata nu am patit pana acum. Nici nu am comandat 2 produse de la acelas chinez in acelas timp avand si taxa de transport. Ce am comandat 2 bucati de la acelas le-am gasit cu transport free.

Link spre comentariu
Acum 4 minute, ionutz2013 a spus:

La mine problema e ca nu a expediat de aproape 3 zile un colet statusul ramanand si acum to ship. Si o tot lungeste cu expedierea. Nu stiu daca il va expedia in cele 7 zile ramase. Timp in care imi expira probabil ce am negociat pe ebay. Nu vreau nici sa cumpar de 2 ori acelas lucru. Si pe aliexpress si pe ebay. Iar coletul vad ca nu mai pleaca. Ce zici tu cu taxa pe bucata nu am patit pana acum. Nici nu am comandat 2 produse de la acelas chinez in acelas timp avand si taxa de transport. Ce am comandat 2 bucati de la acelas le-am gasit cu transport free.

Se mai intampla, am patit-o si eu. Cand am dat comanda zicea ca mai au X bucati in stoc dupa care timp de o sapt. nu s-a expediat nimic si dupa alea 7 zile am primit mesaj ca comanda a fost anulata automat si ca am primit banii inapoi. Cand l-am intrebat pe Chinez mi-a zis ca din pacate nu mai are in stoc si nu a reusit sa refaca stocul in alea 7 zile si aia e.

Link spre comentariu

Trebuie sa fie o greseala, nu are cum sa-ti ia transport pt fiecare piesa, la acelasi vanzator, in acelasi colet. Comanda lansata pe 05.04 si estimatul de sosire 05.05, desi pe site fara sa fac comanda estimatul era 10.06. Taxele erau aceleasi ori pt 1 reper ori pt 5.

awb-china.jpg

Link spre comentariu

Ba da, am patit si eu. Multi pun 1-2 dolari pretul produsului si transport 5-6 dolari ca sa fenteze comisioanele (din cate am inteles comisionul se incaseaza strict la pretul produsului, nu si la transport). Mai sunt si vanzatori care cumuleaza (la al doilea produs transportul e la jumatate). 

Link spre comentariu

Cateodata esti constrans de imprejurari. Exemplu concret: am nevoie de panza stil "vintage" ca sa refac mastile de la RFTuri. Pana nu demult gaseam la discretie la chinezi. Acum e raritate, 90% din vanzatori au doar stilul "modern". Pana la urma voi comanda de unde o gasesc fara sa mai comentez legat de tacticile lor de pret.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări