Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparati de pe aliexpress ?

Postări Recomandate

Acum 1 minut, zvonacfirst a spus:

Am si eu un colet cu un tracking number de forma LSXXXXXXXXXNL iar ca metoda de livrare Cainiao Standard For Special Goods. Valoarea este de vreo $50, adica mai mare decat maruntisurile pe care le comand de obicei si cand am vazut m-am bucurat, zic stai sa vezi ca ajunge mai repede.

Treaba este ca de vreo 10 zile nu mai am nicio informatie. Deja s-a facut o luna de la comanda si pare ca deabia a plecat din China.

Capture.thumb.JPG.213e8c6ec7399425ee10832f48bec617.JPG

Mai ai de asteptat. La mine a durat sapt intregi fara nicio miscare si la final sa vad ca a venit prin Constanta

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Da...este tariful de prezentare in vama - pentru Romania.

Daca vama se face in alta tara din UE este gratis (se face vama in alta tara si apoi vine spre Romania). Depinde pe unde vine, pe ce ruta.

Link spre comentariu

Ziua buna

am vrut sa comand niste ,,maruntisuri ,, electronice de pe ,,All expre,, valoare per bucata 5-10lei 

ce vad dubios,la 3 magazine de pe ali expres ,au pret transport 8-9lei ,dar la bucata

si anume daca cumpar 1 bucat e 10lei produsul + 8lei transport ,daca cumpar 2 buc 20lei produsele si 16lei transport,cu toate ca cumpar din acelasi magazin,in final 109lei produsele si 89lei transport un total de 199lei

sa schimbat ceva pe ,,allie xpres,, ? cu toate ca am mai comandat de la acelasi magazin acum cca 2 ani

Link spre comentariu

Nu s-a schimbat nimic, pretul final e pret produs + pret transport. Unii vanzatori daca vor 10 lei pun 10 lei produs si transport gratis, altii pui 5 lei + 5 lei, altii 2 lei produs si 8 lei transport si tot asa. De cele mai multe ori "transportul" ala nu se contopeste, incearca chinezul sa evite niste comisioane catre aliexpress.

Dar poti sa cumperi din alta parte cu o singura taxa de transport daca vrei si iesi mult mai scump decat aia 200 lei in cazul tau.

Link spre comentariu
Acum 19 minute, iuliantv a spus:

sa schimbat ceva pe ,,allie xpres,, ? cu toate ca am mai comandat de la acelasi magazin acum cca 2 ani

Nu s-a schimbat nimic. Am comandat eu saptamana trecuta niste placi, si taxele au fost pe colet, nu pe nr de componente in colet. A estimat termenul in jurul datei de 4 mai. Vom trăi și vom vedea. 

Link spre comentariu
Acum 53 minute, modoran a spus:

Nu s-a schimbat nimic, pretul final e pret produs + pret transport. Unii vanzatori daca vor 10 lei pun 10 lei produs si transport gratis, altii pui 5 lei + 5 lei, altii 2 lei produs si 8 lei transport si tot asa. De cele mai multe ori "transportul" ala nu se contopeste, incearca chinezul sa evite niste comisioane catre aliexpress.

Dar poti sa cumperi din alta parte cu o singura taxa de transport daca vrei si iesi mult mai scump decat aia 200 lei in cazul tau.

problema e ca nu se merita sa dau 90lei per transport pentru niste ,,nimicuri,, ce la le.as lua cu 250lei de la noi,fara sa stau stresat 2-3 luni

Link spre comentariu

Eu am comandat un modul pt incarcare acumulatori li ion de 12v care mi-a ajuns cu bobina rupta. Primul caz cand primesc ceva defect. Oricum am dat refund sa primesc banii inapoi care i-am si primit. Iar la bobina era rupt un capat, am lipit acea bobina la loc cum trebuia sa fie si merge fara probleme. Dar am luat si toti banii inapoi. Iar la restul produselor de regula iau cu free shiping sau cu valori mici pana in 10 20 lei la transport. De ex pe 2 module bt stereo am dat 10 lei in total. Cam 1 dolar pe modul. Iar la noi acelas modul costa 20 lei unu singur. Pret de 4 bucati pe aliexpres.

Link spre comentariu
Acum 55 minute, ionutz2013 a spus:

Oricum am dat refund sa primesc banii inapoi care i-am si primit. Iar la bobina era rupt un capat, am lipit acea bobina la loc cum trebuia sa fie si merge fara probleme

Om te faci cu asemenea tunuri. :rade:

Link spre comentariu
1 oră în urmă, doru3160 a spus:

Daca il tepuia chinezul, sa vezi atitudine... 

Cine nu ar fi facut la fel? Sa dai si vreo 4 dolari pe el si sa il primesti rupt

1 oră în urmă, doru3160 a spus:

Editat de ionutz2013
Link spre comentariu

Eu când am primit marfa deteriorată sau distrusă, am făcut o poză cu marfa și ambalajul ei și am trimis-o pe site-ul chinezului, împreună cu înștiințarea deschiderii disputei.Site-ul returnează rapid banii dacă vânzătorul sau poșta sunt de vină pentru daune, dar e totuși de bun simț să-i dovedești asta.

Nu c-ar sărăci chinezul din cei câțiva $....dar de cele mai multe ori nu e vina vânzătorului, ci a celor ce manipulează marfa.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Stefan a spus:

Om te faci cu asemenea tunuri. :rade:

ne mai miram ca nu ne primesc olandezii in hotel, :rade:

aici are si el dreptate,a platit un produs ok,daca a ajuns defect se justifica cererea de returnare,

acum depinde si de cu arata si fizic acel defect,si cat sa muncit la ,,remediere,, personal nu as cere returnare pentru nimicuri

de exemplu am comandat un acumulator li.ion 36v 12 amperi cu tot cu ,,incarcator,,

la acumulator ma asteptam sa nu aiba cei 12ah si am avut dreptate avea cca 7ah

mi.am zis ca si chinezul e un fel de tigan( ce vrei ,la banii astia)

cu toate ca e vorbå de tepar nesimtit,(la care le dau replica eu ti.am dat banii pe ceea ce scrie in descriere nu pe vrabia de pe gard)

dar si alimentatorul a ajuns cu carcasa sparta si placa fisuratå ,le.am remediat,placa am cusut.o si am bagat.o in alta carcasa,am dat cca 400lei per total,si nu am facut cerere de returnare a banilor,vina a fost absolut a celui ce a livrat in ambalaj neorespunzator.important era sa.mi rezolv problema si la cca 70% mai ieftin din ceea ce gaseam in romånia

acum poate am fost eu prost ca aveam si motive serioase de returnare a banilor

dar fiecare face cum crede de cuviintå

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări