eos Postat Februarie 26, 2023 Partajează Postat Februarie 26, 2023 Initial am crezut ca este din silicon.Multumesc pentru sugestii! Link spre comentariu
bmwh548 Postat Februarie 26, 2023 Partajează Postat Februarie 26, 2023 Apare (cred ca de maine, dar nu sunt sigur) in oferta unui supermarket varianta de silicon. Pe rosu parca. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 26, 2023 Partajează Postat Februarie 26, 2023 Oare rezista la fludor topit? Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 26, 2023 Partajează Postat Februarie 26, 2023 (editat) Astea aproape sigur sunt din PVC şi merg până la format A1.Cele siliciconice,sub denumirea "pad siliconic de banc",sunt fără imprimeu şi mai mici. Alea din PVC nu rezistă la fludor topit. Editat Februarie 26, 2023 de BRANCA Link spre comentariu
bmwh548 Postat Februarie 26, 2023 Partajează Postat Februarie 26, 2023 Cutting mat-urile mele rezista eroic la picaturi de fludor cazut pe ele de la 2-3cm inaltime. Si nu-s vreo firma ultra mega. Dupa ce imi termin treaba imping usor boaba de fludor si se dezlipeste imediat. Ramane o urma putin lucioasa, dar materialul in sine nu se gaureste. Daca vrei neaparat sa-l strici desigur ca se poate. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 26, 2023 Partajează Postat Februarie 26, 2023 Acum 20 ore, validae a spus: Deşi sunt convins 100% că acele colete au ,,dispărut,, la noi în ţară şi chinezul sau asiaticul n-a avut nicio vină. Asa este! Chinezul nu trage teapa! Un pachet trimis spre Romania fara tracking number "face cu ochiu' la banditii romani". Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 26, 2023 Partajează Postat Februarie 26, 2023 Tot luăm chinezisme,o întrebare:aţi íntâlnit vârfuri de letcon "moi" cu aspect argintiu în masă?Vreau să zic că dacă le pileşti sunt argintii. Mă tot întreb ce aliaj este,că e relativ uşor de pilit.Aderă şi uşor fludorul la el. Pe net se susţine că grosul vârfurilor ar fi din cupru placat cu diverse alte metale sau aliaje.Alea nu sunt argintii în masă... N-am găsit decãt o singură referinţă la un patent american,ce fabrica vârful din amestec sinterizat de pulbere de cupru şi fier. Link spre comentariu
Dxxx Postat Februarie 26, 2023 Partajează Postat Februarie 26, 2023 Despre structura "normala" a unui varf de lipit am dat detalii aici: https://www.elforum.info/topic/156642-vârfuri-stație-de-lipit/#comment-2131600 vezi ultima postare... Daca ai gasit ceva cum descrii, atunci aia nu este o structura normala. Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 26, 2023 Partajează Postat Februarie 26, 2023 Conteaza sa fie placat cu ce trebuie sa adere fludorul la el, atata tot. Ce are in interior conteaza doar in ce priveste performanta. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 26, 2023 Partajează Postat Februarie 26, 2023 (editat) Dxxx.Eu asta întrebam,dacă a mai întâlnit cineva.Vârful chinezesc a fost conic,la un letcon la 220V. Dacă nu-l pileam habar nu aveam că e moale şi argintiu în masă! În perioada aia chinezii mai trăgeau ţepe cu vârfuri din alamă stanate sau nichelate... Ca fapt divers alea de Gordak 936 au masa de cupru sau nu? Editat Februarie 26, 2023 de BRANCA Link spre comentariu
bmwh548 Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 Si acum gasesti varfuri din alama. Am nimerit eu unul pentru o jucarie Parkside. Cel original era cupru. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 bmwh548.Deci chinezii nu se lasă de "coţcării",chiar la contracte cu firme mai mari?? N-a pilit nimeni niciun vãrf de Gordak 936?E cupru în masă sau nu? Ieri am văzut ceva nou într-o reclamă,Kaufland vinde chinezărăi Parkside,"import" de la Lidl...Ciudat că până acu aveau altceva brănduit la ei. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 Nu nu, sa fim intelesi. Varful original de la Parkside e cupru placat cu...ce trebuie. A fost foarte ok. Cand am vazut ca se uzeaza (dar jucaria rezista eroic) am comandat un varf nou de la chinezi pentru ca nu am gasit nimic la magazinele serioase. Mi-a venit un varf argintiu de care nu se lipea neam fludorul indiferent ce am incercat sa-i fac. Am dat jos stratul extern si am ajuns la miez. Galben, alama. Acum merge binisor. Parkside nu e brand Lidl, doar ca cei de la Kaufland aveau marca lor (MyProject). Parkside-ul a prins mai bine la public si s-au reorientat si ei probabil. Culmea e ca MyProject are celule Samsung de calitate, iar Parkside are celule mai mult sau mai putin noname. La scule pare invers, Parkside sta mai bine in specificatii si parca sunt si o idee mai bine finisate. Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 Parkside au lidl si kaufland in lista lor de distribuitori autorizati, nu e marca proprie lidl. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 modoran.Nu am zis nici eu că Parkside e marcă Lidl,ci că s-a vândut,la noi,aproape exclusiv la Lidl. Chiar ciudată marca Parkside,cum prosperă cu produse de serie relativ mică... Link spre comentariu
Postări Recomandate