modoran Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Acum 2 ore, franzm a spus: Am comandat de câteva ori de pe aliexpress si, odata ajunse pachetele la Frankfurt pe aeroport, am fost anuntat de o firma de curierat rapid, cu care chinejii le-au trimis, ca daca vreau pachetele, ori vin sa le ridic personal si sa le trec prin vama, ori platesc ca. 30 euro "taxa de manipulare". Taxa respectiva este ilegala (exista hotarâri judecatoresti în acest sens) dar, pâna sa ajungi la un consens, expira durata de înmagazinare si pachetele se trimit înapoi. Asa ca am renuntat definitiv la a mai cumpara din China. În mod normal, pachetele din strainatate mi se vamuiesc aici, la oficiul vamal din oras. Doar DHL-ul face asa ceva, dar taxa se poate evita daca ai deja numar EORI si platesti singur vama, daca o platesc ei pentru tine platesti si aceasta taxa. Ce vina are chinezul in toata treaba asta ? Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 N-a fost DHL ci EMS. Cum sa eviti taxa daca o alta firma (GDSK, o asociatie în care si EMS este membru) a deturnat coletul afirmând ca au fost investiti de chinez sa faca ei acest lucru (sa treaca pachetul prin vama). Si pentru marfa în valoare de 10 euro nu merita sa pierd o zi pâna la si prin Frankfurt. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Bei, nu mai faceti misto de omu, ca a facut o oferta serioasa. Eu vreu sa-mi cumpere niste facaturi de-am luat de pe ali. Daca poate pentru utsource poate vrea si de pe ali. Felicitari pentru rhode si scwartz , unii ii confunda cu rohde-schwarz. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 8, 2018 Partajează Postat Iulie 8, 2018 Sigur, ale mele sunt peste acelora de la Gang Bang & Olfusen. Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 4, 2018 Partajează Postat Septembrie 4, 2018 Telefoane ati luat din ''Ciaina'' ? Daca da, ce telefoane si ce pareri aveti de ele ? Pe mine ma bate gandu sa il iau pe asta https://www.banggood.com/Ulefone-Armor-5-IP68-Waterproof-NFC-Wireless-Charge-5_85-inch-4GB-64GB-MT6763-Octa-core-Smartphone-p-1328146.html?rmmds=search&ID=224&cur_warehouse=HK Nu e dupa aliexpress, e bupa bang bang Link spre comentariu
-Atlas- Postat Septembrie 4, 2018 Partajează Postat Septembrie 4, 2018 (editat) Buna Eu am cumparat 2 bucati. Pret de "ciaina". Unul a fost OK (HTC) unul a venit gata virusat(Homtom HT7). La cel virusat era o singura problema,daca erai sunat de cineva trebuia sa inchizi pentru inceput cateva reclame,dupa care puteai raspunde. Problema este ca nu erau doar reclame la mobila si electronice,erau reclame si cu fete in tate goale(exact pe gustul meu ) . Spor tuturor Alex Editat Septembrie 4, 2018 de -Atlas- 3 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2018 Partajează Postat Septembrie 30, 2018 (editat) VRF2933 falsificati pe aliexpres... sunt acum cel putin 3 vanzatori care vand aceleasi capsule inscriptionate identic. Pe langa faptul ca nu exista sigla producatorului (Microsemi), chinezul n-a fost in stare nici macar sa copieze corect inscriptia avertizoare despre continutul de oxid de beriliu, si in loc de BEO a gresit si a scris pe capsula 2E0 (!)... Versiunea originala ce s-a dorit a fi copiata arata cam asa: Editat Septembrie 30, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 30, 2018 Partajează Postat Septembrie 30, 2018 (editat) Eu intelesesem ca tot ce fac chinezii e O.K. - recunosc , de - aici de pe forum . P.S. - sigla nu e trecuta , sa nu fie acuzati de fals . Editat Septembrie 30, 2018 de gauss Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 30, 2018 Partajează Postat Septembrie 30, 2018 Din păcate nici componentele marcate corect nu pot fi considerate 100% ca fiind originale, fiindcă sigur există și chinezi mai meticuloși în falsificarea de sigle... Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 30, 2018 Partajează Postat Septembrie 30, 2018 (editat) Chinezii isi falsifica si propriile falsuri ... si nu glumesc . Am vazut componente electronice ... ma rog , niste regulatoare pentru generatoare folosite la grupuri electrogene , la origine Made in Italy ... pe 4 paliere de calitate . Primele aveau ceva deosebiri la inscriptionare , urmatoarele repetau " greselile " , si adaugau cate o nota proprie . Se deprecia ( proportional ) si calitatea produsului in sine . Interesant este ca functionau , macar initial ... clientii veneau cu ele la reparat , dupa intervale variabile de la inlocuire ... cateodata faptul se petrecea la firme romanesti , care incasau pretul pentru piesa de schimb italiana ... de cateva ori mai mare . Editat Septembrie 30, 2018 de gauss 1 Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 30, 2018 Partajează Postat Septembrie 30, 2018 (editat) 7 hours ago, Traian B said: VRF2933 falsificati pe aliexpres... sunt acum cel putin 3 vanzatori care vand aceleasi capsule inscriptionate identic. Pe langa faptul ca nu exista sigla producatorului (Microsemi), chinezul n-a fost in stare nici macar sa copieze corect inscriptia avertizoare despre continutul de oxid de beriliu, si in loc de BEO a gresit si a scris pe capsula 2E0 (!)... Versiunea originala ce s-a dorit a fi copiata arata cam asa: Am o mare curiozitate: chestiile alea cumparate din China chiar sunt tranzistoare? Adica se pot folosi in vreun fel? Macar pe post de BC-uri? Editat Septembrie 30, 2018 de yo9hrb Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 (editat) Mi-a venit ciainizăria de telefon. Foarte misto aparatul, nu ma asteptam sa mearga atat de bine. E foarte robust. Daca iti cade din mana sau dai cu el de pamant, n-ai nici-un stres, e tanc ! La fel si aruncatul in apa. Am vazut niste teste pe yt cum il bagau in apa fiarta sau in congelator pana ingheta apa in care era bagat si el n-avea nimic. Inca nu am facut testele astea dar e clar ca e rezistent. Editat Octombrie 9, 2018 de maxente Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 Eh na. Pana nu le faci si tu n-ai de unde sa stii daca e adevarat... Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 Dati-mi un telefon de asta si vi-l testez eu si va spun limitele la care rezista ...... Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 Oi vrea sa il prinzi in menghina si apoi sa ii dai cu ciocanul din lateral sa vezi cat rezista, nu ??? Link spre comentariu
Postări Recomandate