Bandi Szasz Postat Ianuarie 25, 2022 Partajează Postat Ianuarie 25, 2022 (editat) Poti pune o poza cum arata tracking numberele alea si ce zice in Aliexpress? Sa nu fie cu UAxxxxxxHU pentru ca alea sunt fara tracking din moment ce parasesc China, trebuie sa fie cu "LA" in fata. @bogdyyyy Trebuie sa alegi la shipping method "Aliexpress saver shipping" sau "Aliexpress standard shipping", astea vin prin Ungaria cu tracking in forma "LAxxxxxHU" si sunt considerate recomandate deci pot fi urmarite si pe site-ul postei Romane dupa ce ajunge in tara. De obicei dureaza cam 1 luna pana ajung, depinde si cum se misca prin Ungaria ca sunt procesate coletele si se pune alta eticheta cu un expeditor de la iei (si atunci se transforma in colet EU), am avut colete care au stat 3-4 zile prin Ungaria dar au fost cateva care au stat aproape 2 sapatmani dar in medie intr-o luna si ceva ajung. La noi in tara cu coletele astea prin Ungaria s-au miscat relativ repede, prin BSI au stat 2-3 zile ( dupa ce pe site-ul postei din Ungaria aparea ca find predat in tara de destinate) si inca vro 2 zile pana ajungea la posta din localitate. Editat Ianuarie 25, 2022 de Bandi Szasz Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 25, 2022 Partajează Postat Ianuarie 25, 2022 Verificati si cu https://track24.net/ Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Ianuarie 25, 2022 Partajează Postat Ianuarie 25, 2022 Acum 1 oră, Bandi Szasz a spus: trebuie sa fie cu "LA" in fata Ale mele au toate formatul UAxxxxxxHU. De unde le iau pe cele cu LA? Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Ianuarie 25, 2022 Partajează Postat Ianuarie 25, 2022 Acum 2 ore, Bandi Szasz a spus: Poti pune o poza cum arata tracking numberele alea si ce zice in Aliexpress? Sa nu fie cu UAxxxxxxHU pentru ca alea sunt fara tracking din moment ce parasesc China, trebuie sa fie cu "LA" in fata. @bogdyyyy Trebuie sa alegi la shipping method "Aliexpress saver shipping" sau "Aliexpress standard shipping", astea vin prin Ungaria cu tracking in forma "LAxxxxxHU" si sunt considerate recomandate deci pot fi urmarite si pe site-ul postei Romane dupa ce ajunge in tara. De obicei dureaza cam 1 luna pana ajung, depinde si cum se misca prin Ungaria ca sunt procesate coletele si se pune alta eticheta cu un expeditor de la iei (si atunci se transforma in colet EU), am avut colete care au stat 3-4 zile prin Ungaria dar au fost cateva care au stat aproape 2 sapatmani dar in medie intr-o luna si ceva ajung. La noi in tara cu coletele astea prin Ungaria s-au miscat relativ repede, prin BSI au stat 2-3 zile ( dupa ce pe site-ul postei din Ungaria aparea ca find predat in tara de destinate) si inca vro 2 zile pana ajungea la posta din localitate. nu am mai comandat de la chineji de mult Similar pateam cand comandam de pe UTsource, cu escala prin Belgia si ajungeau la oficiul postal arondat . Multumesc pentru informatie Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Ianuarie 25, 2022 Partajează Postat Ianuarie 25, 2022 (editat) Depinde cu ce metoda de shipping ai luat, astea cu LA sunt la "Aliexpress Standard Shipping", la cel de "Aliexpress Saver shipping" depinde de noroc, cate o data sunt cu LA dar de cele mai multe sunt cu "UA". Insa daca iei mai multe colete de la diferite magazine in acelasi timp poti selecta "standard" la produsul mai scump si la celelalte pui "saver" ( find mai ieftin ) si platesti toate comenzile in acelasi timp. Acele comenzi o sa fie transformate intr-un "Combined Delivery" adica o sa ajunga ca 1 singur colet ( Aliexpress shipping trece printr-un depozit de al lor si daca ai mai multe comenzi in acelasi timp cu Aliexpress shipping iei asteapta sa ajunga toate coletele tale la iei, le baga intr-un ambalaj mai mare si pleaca spre Ungaria ca 1 singur colet), si o sa primesti alt tracking number ( identic pentru ambele comenzi) cu "LA" pentru ca ai cel putin un "Standard" shipping printre comenzi. Un exemplu de la mine, 2 comenzi in acelasi timp, 1 cu "Standard shipping" care avea tracking cu LA de la inceput, celalalt cu "Saver shipping" avea "UA" la inceput insa dupa combinarea celor 2 colete la depozitul lor au primit alt tracking cu "LA" pentru ca aveam cel putin 1 colet cu "Standard shipping". Editat Ianuarie 25, 2022 de Bandi Szasz Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Ianuarie 25, 2022 Partajează Postat Ianuarie 25, 2022 Acum 32 minute, Bandi Szasz a spus: daca iei mai multe colete de la diferite magazine in acelasi timp poti selecta "standard" la produsul mai scump si la celelalte pui "saver" Bine de stiut. Multumesc. Eu alegeam Aliexpress Saver shipping pentru ca in marea majoritatea cazurilor le gaseam in cutia postala, nu trebuia sa ma mai duc la posta. Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Ianuarie 25, 2022 Partajează Postat Ianuarie 25, 2022 Acum 11 minute, zvonacfirst a spus: Bine de stiut. Multumesc. Eu alegeam Aliexpress Saver shipping pentru ca in marea majoritatea cazurilor le gaseam in cutia postala, nu trebuia sa ma mai duc la posta. Pentru "Standard shipping" cred ca o sa te cheme la posta pentru ca ajunge ca recomandata si trebuie semnat ridicarea coletului. De fapt asta e si diferenta intre saver si standard, "saver" vine ca colet normal fara tracking iar "standard" ajunge ca recomandata cu tracking. Depinde ce preferi intre tracking sau plimbare la posta. Link spre comentariu
core Postat Ianuarie 25, 2022 Partajează Postat Ianuarie 25, 2022 Eu am patit sa imi combine trei comenzi cu Ali saver UA.., intr-unul singur cu LA.. Insa am avut si alte pachete cu UA, care nun au fost combinate, desi comandate cam in acelasi timp. Probabil depinde si de regiunea din care vin si daca ajung in aceasi zi in Ungaria, la colectarea din depozitul EU. Insa am patit recent si sa pierd banii complet cu un Ali saver, cu track UA..HU. Practic nu a mai ajuns pachetul, am facut open dispute, Ali a intervenit pentru ca e shipping Ali, si nu e al vanzatorului, si aici am luat teapa: pachetul spunea ca e in local post office, si Ali mi-a respins cererea de disputa, pe motiv ca nu am ridicat eu pachetul, desi le-am spus ca am mers la posta locala si mi-a cautat in caiet pe toata luna, si nu a gasit nimic ajuns. Au trecut si doua luni de cand am asteptat cu acelasi status. Pe viitor eu voi evita pe cat posibil Ali saver... Legat de urmarire, recomand Parcel tracking (parcelsapp.com), exista si aplicatie pe android. Merge greu dar merita. Iti afiseaza si toti intermediarii si poti vedea exact care sunt companiile de transport implicate. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Februarie 11, 2022 Partajează Postat Februarie 11, 2022 Dar daca am doua sau mai multe item-uri comandate de la acelasi vanzator, la unul aleg AliExpress Saver Shipping iar la celelalte Cainiao Super Economy, cum vor fi expediate? Intreb pentru ca din greseala am facut asa. Link spre comentariu
Dxxx Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 Credeam ca ai facut INTENTIONAT asa. Cat mai repede scrie pe corespondenta directa cu furnizorul si spune-i sa uneasca cele doua... mai multe... expedieri intr-una singura, si aceea sa fie cu Aliexpress Saver. El nu face decat economie. Tie presupun ca iti convine varianta asta, fara sa mai fie probleme de vamuire, pentru ca va veni din Eu. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 (editat) 1 hour ago, Dxxx said: Credeam ca ai facut INTENTIONAT asa. Nu. Nu as face astfel de experiente cu rezultat incert. Am modificat la primul item și mi-a sunat telefonul. Apoi efectiv am uitat. Mi-am adus aminte după vreo doua ore. Oricum chinezul face economie. El pune în același colet toate obiectele și încasează shipping pentru fiecare. Am văzut ca a expediat comanda cu același ID la toate item-urile. Probabil ca a revenit din vacanta deoarece pana acum statusul era în curs de expediere. Editat Februarie 13, 2022 de zvonacfirst Link spre comentariu
Dxxx Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 Pai nu este nici o problema sa faci INTENTIONAT. Este evident ca vanzatorul va cumula totul intr-un singur pachet, asta o stie toata lumea, dar nu inseamna ca ar fi normal, din moment ce iti incaseaza transport la fiecare articol. Sa zicem ca accepti cu gratie - OK. INSA daca tu doresti "serviciul" mai bun, adica cu tracking si livrare din EU, atunci platesti LA UN SINGUR ARTICOL transportul mai scump. Apoi apelezi vanzatorul si ii spui sa puna toata comanda pe varianta scumpa, pe care ai platit-o. Tu ai platit-o o singura data, si el evident ca va expedia o singura data. Tu defapt ii faci serviciul ca platesti in plus transportul ieftin la celelalte produse, si nu beneficiezi de nimic din banii aia. Ar fi chiar aiurea sa platesti la toate transportul cel scump... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 nu se cumuleaza transportul, daca este vorba de acelasi vinzator! este mai mare, pentru ca difera greutatea, dar mult sub suma care ar fi rezultat! Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 De multe ori am pățit sa iau componente de ex 5 relee (asa era pachetul de 5 bucăți) transport gratis. La 10 relee 1 euro. La 30 deja mult. Am comandat de 6 ori câte 5 cu transport gratis. Au venit întotdeauna un singur colet. Link spre comentariu
Raducioi Postat Martie 26, 2022 Partajează Postat Martie 26, 2022 A mai patit cineva ca in pachetul combinat sa fie alte pachete? trebuia sa primesc 3 pachete de la vanzatori diferiti, din 3 doar unul este ale meu, celelalte doua trebuiau sa ajunga in Franta respectiv Germania, nu le-am deschis sa vad ce este in ele dar pare mai ieftin decat ce trebuia sa primesc eu. Am contactat vanzatorii, unul a spus ca imi retrimite comanda, am fost de acord iar celalalt astept raspuns, bineinteles ca am dat si poze cu dovada. Acum am emotii iar au combinat doua pachete. Link spre comentariu
Postări Recomandate