Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparati de pe aliexpress ?

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Nu e chiar Aliexpress ci eBay ..

Am făcut comanda în 24 februarie . Vineri 13 martie am fost notificat de către DPD că îmi aduce pachetul în 16 martie .

Azi mi-a adus curierul pachetul la poartă . 

E drept că din 16.49 GBP transportul a fost 6.00 GBP dar cred că face. 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am eu unu-l identic, jucaria in sine este de fapt popularul "super multi tester" cu atmega328 dar ca are LCD si afisare putin mai grafica. Despre precizie si alte aspecte gasesti o gramade de informatii si video-uri cu super multi tester. Singurul lucru putin mai neplacut sa zicem la al meu este butonul care trebuie apasat putin cam tare si bateria care nu tine extraordinar de mult ( trebuie reincarcata dupa cateva zeci de minute de folosire, insa daca chiar e deranjant se poate schimba cu una mai maricica e loc destul in carcasa).

Cam asa arata in interior:

20210327-234508.jpg 

20210327-234526.jpg%22 

Link spre comentariu

@maxente

Am cumparat eu unul in urma cu doua-trei saptamani...in ideea sa imperechez niste Jfet-uri. Nu m-a dat pe spate...la aceeasi piesa masurata de doua-trei ori indicatia nu era aceeasi. Era prin apropiere... dar nu aceeasi.

Pana la urma mi-am construit un montaj dedicat pentru j-fet-uri.

Apoi am incercat sa imperechez niste bipolari npn din acelasi lot. La fel...diferente mari intre tranzistori cu toate ca pe alt aparat de masura arata ca au acelasi factor de amplificare.

Nu mi-a inspirat incredere...il consider un aparat pentru incepatori sau pentru cei fara pretentii.

Editat de mac01
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

salut,

Stie cineva, coletele care sunt oprite la posta si au livrarea de forma RU123456789NL...deci nu CN, trebuie platit pentru ele ?

La posta, pentru ridicare colet trebuie duse tiparite: comanda, dovada platii ( valoare declarata colet 15USD......plata 210USD ! ).

ms, o zi faina !

Link spre comentariu

Scrie clar la biroul vamal care sunt condiţiile în care se plăteşte vamă.Peste o anumită valoare a comenzii se plăteşte vamă, doar la coletele din China.Dacă vânzătorul are depozite europene, nu se plăteşte vamă chiar dacă magazinul e originar din China.Eu nu am tipărit nimic, am deschis aplicaţia pe telefon şi i-am arătat funcţionarului numărul comenzii....şi am fost de câteva ori la vamă.

Link spre comentariu

Salut,

Daca coletul vine din China ca tara de expediere (trecut pe eticheta de transport) si pe colet este trecut mai mult de 10$ atunci va trebuii sa platesti din pacate, o sa te puna sa duc factura unde apar acei 210$.  Daca coletul vine dintr-o tara EU sau cu escala prin EU (din China ajunge intr-o tara EU si de acolo se re-trimite coletul cu alta comapnie) atunci nu.  Codul de urmarire de multe ori are ultima parte tara din care este compania de transport, daca vine cu PostNL atunci apare "NL", daca vine prin DeutschePost ( am avut asa colete ) atunci vine cu "DE".  Acuma depinde si de la cine ai cumparat si cum a trimis insa daca a ajuns in tara cu Posta nu scapi, eu am avut colete din China cu escala din alte tari, unele ajungeau in Ungaria si de acolo veneau cu Cargus sau FanCurier ca colet din EU si scapam de vama.

Editat de Bandi Szasz
Link spre comentariu

@Bandi Szaszms, cred ca v-a trebui sa platesc pentru cei 200USD !!!

am avut si eu colete care au venit cu un curier.....fara plata, sau cele mici ca volum si valoare mica cu posta, tot fara plata !

@validae

era vorba despre coletele de la posta !!!

Link spre comentariu

Ultima data, cand m-am dus la posta sa platesc vama la un colet, mi-a zis vamesu ca de la intai (iunie sau iulie, nu mai tin minte exact) se va plati vama la orice rahat venit din China. Nu conteaza ca ai dat 1$, 5$, 9$ sau 20$, se va plati vama. Asa cica au hotarat astia de la UE. Probabil nu mai stiu de unde sa scoata bani.

Parca a dat cineva un link cu treaba asta pe aici sau prin alta parte.

Link spre comentariu

Reglementarea era altfel. Se vor plati taxele direct la facturare. Adica de la inceput cand se plaseaza comanda. Cum si le va recupera UE cu succes de la chinezi nu stiu.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări