daniels Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 (editat) https://es.aliexpress.com/?src=google&albch=fbrnd&acnt=304-410-9721&isdl=y&aff_short_key=UneMJZVf&albcp=2068664807&albag=82009266611&slnk=&trgt=aud-798025243156:kwd-14803160428&plac=&crea=381287989865&netw=g&device=c&mtctp=b&memo1=&albbt=Google_7_fbrnd&aff_platform=google&albagn=888888&gclid=Cj0KCQiAvbiBBhD-ARIsAGM48byoveosEOGW4NZz4z2h_C_GwhnwwuA4SLfgqHU1bS_NUvArMyolcgIaAgT5EALw_wcB https://chrome.google.com/webstore/detail/easy-aliexpress-epacket-f/hencchoidjkafdoeoodcneiemlcfnbhb Editat Februarie 18, 2021 de daniels Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 19, 2021 Partajează Postat Februarie 19, 2021 Acum 14 ore, daniels a spus: https://chrome.google.com/webstore/detail/easy-aliexpress-epacket-f/hencchoidjkafdoeoodcneiemlcfnbhb Nu era asta cel despre care vorbeam. Cel de care spuneam selectai tara sau tarile aproape de tine de unde putea venea pachetul (tari din UE). Ciudat e ca nu il mai gasesc ca plugin. Il am instalat pe calcu de acasa si merge, daca vreau sa il instalez la laptopu de la munca nu il mai gasesc. Link spre comentariu
Alex Pal Postat Februarie 19, 2021 Partajează Postat Februarie 19, 2021 Acum 30 minute, maxente a spus: Nu era asta cel despre care vorbeam. Cel de care spuneam selectai tara sau tarile aproape de tine de unde putea venea pachetul (tari din UE). Ciudat e ca nu il mai gasesc ca plugin. Il am instalat pe calcu de acasa si merge, daca vreau sa il instalez la laptopu de la munca nu il mai gasesc. aliexpress shipping filter asta era da nici eu nu mai gasesc extensia Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 19, 2021 Partajează Postat Februarie 19, 2021 La 07.02.2021 la 20:14, maxente a spus: Azi am dat peste un HDD portabil WD de 4T si 5T la niste preturi de nu iti vine sa crezi. Bașca mai vine si din Franta free shipping. E vorba de astea. Hard de 4T la 208 lei, nu cumva e o tzeapa asta pe aliexpress. Vanzatorul are 0.0% Positive feedback Ce parere aveti ? Ei,... deci cum este HDD-ul? A cumparat careva macar dooj'da bucati la superoferta? Am vazut ca numai la anuntul ala a vandut in final la f'o 350 de clienti, iar cand am verificat eu la acea vreme, avea zeci si zeci de alte anunturi cu HDD-uri d'alea bune si ieftine la superoferte de nerefuzat! Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 19, 2021 Partajează Postat Februarie 19, 2021 La hardu respectiv nu m-am incumeta sa iau, dar in schimb am luat altceva si atept sa mi se livreze. Timpul de livrare e mai mare, probabil din cauza ca chinezu asteapta mai multe comenzi la diverse, ca mai apoi sa trimita pachetele. Banuiesc ca nici marfa nu se afla deocamdata in Franta pana nu trange comenzi mai multe. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 M-a tot ros curiozitate să vad ce conține mânerul clonă JBC, cumpărat anul trecut în octombrie. Chinezii au făcut economie și la cianoacrilat, l-am desfac foarte ușor. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 Stefan.Nu seamănă cu modelul JBC pozat de unii pe forum. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 (editat) Nu am văzut pe forum mâner JBC (clonă sau original) demontata așa că nu am cu ce compara dacă seamănă, sau poate am ratat eu subiectul respectiv ori am uitat că am văzut. Dacă găsești poze cu mâner JBC demontat chiar sub interesat sa vad cum e făcut. Editat Februarie 21, 2021 de Stefan Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 Posibil să-l fi văzut în altă parte şi nu pe forum.Mă gândesc să nu-l fi confundat cu mâner Hakko pentru vârfuri T12,T13. Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 Nu-i asta originalul ? https://www.eevblog.com/forum/reviews/jbc-t245-handle-disassembly/ Il am si eu, dar mi-e cam frica sa-l desfac. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 Acolo zice că ar fi chinezesc.Stau şi mă gândesc că "pekinezii" de regulă copiază la milimetru... Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 @modoran cred că am văzut pozele alea pe vremea când doar visam la JBC, pare că e mânerul original. Lamelele par de cupru (sau ceva elastic acoperit cu cupru) și sunt mai groase ca la clonă. @BRANCA clar pot copia absolut orice la milimetru (chestii mult mai sofisticate) doar că trebuie să îl facă mai ieftin și să obțină profit, asta înseamă că trebuie să scadă undeva la calitatea meterialelor, finisaje matrițe s.a.m.d Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 (editat) Crezi ca daca faceau chinezii clona aia cu lamele de cupru groase ca la original costa 350 de lei cat vor cei de la JBC pe ea ? Cat crezi ca e cost de productie si cat e profit in aia 350 ? Si inca astia de la JBC vand cel mai ieftin manerul lor, alte firme vand de 2 sau 3 ori mai scump, cum ar fi Hakko, Ersa, etc. Editat Februarie 21, 2021 de modoran Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 De regulă lamele s-ar face din bronz fosforos.Cuprul nu e elastic. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 @modorannici dacă era sufla in aur, că doar nu puneau 1g, nu costa atât dar prețul final al unui produs nu e dat strict de materialele folosite sau de mână de lucru. Cu cât mai apropiat la aspect și mai mare profitul cu atât mai bine. Nici clona nu a fost chiar ieftină (20$), dacă ne rezumăm strict la construcție și materiale clar nu e justificat prețul mult mai mare că al unui letcon cu afișaj în mâner ce costa 5-10$. @BRANCA nu știu din ce sunt făcute lamelele alea la mânerul original, totuși nu e tramvai. Oricum pe un alt topic era mare bătaie de cap cu mufele și cablurile folosite, trebuia să susțină zeci de amperi timp nelimitat, și când colo iată ce se afla în mâner. Link spre comentariu
Postări Recomandate