Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparati de pe aliexpress ?

Postări Recomandate

recomand aceasta solutie, cu un card alimentat doar in momentul platii

de curand mi-a fost blocat un card de la banca din cauza unor tranzactii suspecte

erau efectuate 3 tranzactii de 3,9 lei una dupa alta si inca una in asteptare, dar nu se mai putea debita suma ceruta, ca pe card erau doar 15 lei

la discutia cu cei de la banca am aflat ca lista de tranzactii in asteptare era mai lunga, cu aceeasi suma mica...

asa ca, mare grija si nu tineti sume mari pe acel card

Link spre comentariu

N-am rabdare sa citesc 33 de pagini, deci imi asum riscul de a se fi discutat deja asta ( si eventualele castane :rade: ),

dar voua va vin coletele de pe aliexpress din ciaina?

Ca eu am unul care cica a sosit in tara pe 14 Ianuarie si de atunci a inpetenit pe undeva pe la noi.

Proasta Romana pretinde pe site ca din cauza covidului si a cresterii numarului de colete, trimiterile internationale au intarzieri foarte mari, plus ca numarul meu de urmarire inca nu a fost inregistrat la ei, deci sesizarile sunt inutile...Macar sa stiu ca nu-s singurul :)

PS: Oricum am comandat din nou acelasi lucru si de pe ebay ieri, poate de data asta il primesc...

Editat de Marian
Link spre comentariu

Eu am comandat doua produse de la același vânzător. Unul a ajuns, celălalt nu. Deși le putea pune chinezul intr un singur pachet. In câteva zile urma sa- mi expire perioada dar a prelungit-o automat chinezul cu încă  35 de zile. Problemele la PR cred ca țin de orice altceva Numa de pandemie nu. Coletul pe care îl aștept e intrat in țara din 06.01.2021 parca. Un colet pe care l am trimis peste ocean a ajuns in doua săptămâni.

Link spre comentariu

Eu am avut 4 colete inca de prin Octombrie din care a ajuns una singura restu sunt in tara de pe la inceputul lui Noiembrie si de atunci liniste si pace, mi-am luat adio de la ele de mult. 

Eu am renuntat a mai cumpara de pe Ali sau Ebay din cauza PR. Nu vreau sa fac reclama insa eu am trecut a cumpara de pe Banggood, sunt mult mai decat ok, transportul costa insa pentru mine merita banii in plus. Transportul la iei costa intre 7 -10$ in functie de produse (insa marea parte a produselor intra sub transportul de 10$), nu conteaza cate produse cumperi sau de valoarea acestora costul de transport ramane acelasi (10$), produsele ajung in 2 saptamani din China la usa prin UrgentCargus cu toate taxele rezolvate, de fapt coletele ajung in Czechia si de acolo vin in tara, deci colet din EU scutit de impozite. Am la iei pana acuma 8 comenzi din care 6 au venit deja in 2 sapt sau mai putin, cele doua ramase sunt mai recente si inca sunt pe drum, printre ele si comenzi peste 100$ si nu am platit absolut nici un ban in plus pe ele decat taxa de transport (10$) coletul find din "EU". 

In cazul in care nu este o problema prea mare acea taxta de transport merita pe deplin serviciul lor de transport, PR e o bataie de joc din pacate.

Editat de Bandi Szasz
Link spre comentariu

Eu comand lunar câte ceva la chinezi, vin de obicei după o lună, o lună jumate.Am avut ocazia să comand un aparat de măsură pentru mine şi mi-a venit după o lună.Acelaşi aparat, comandat pentru un coleg de la alt chinez a venit într-o săptămână, fiindcă ăsta din urmă avea depozit în Europa.Deci, dacă vreţi să vină comanda rapid (chiar dacă pentru câţiva $ în plus) vedeţi să aibă chinezul depozite în Europa (Polonia, Franţa, Italia, Spania).Deşi unii chinezi nu trimit din Europa către România, din motivele ce ne-au făcut ,,ţiganii Europei,,.Dar nu e o regulă, sunt destui chinezi ce trimit la noi din ţări europene.Coletele comandate ajungeau în maxim două săptămâni în România, aici deja e altă lume, am colet ce stă în vamă de mai mult de o lună....

Editat de validae
Link spre comentariu

@validae ai impresia ca eu nu caut daca exista varianta de livrare din UE?

Dar ce te faci daca la unele nu exista decat livrare din ciaina si totusi iti trebe jucaria cutare?

@Bandi Szasz auzisem de bangood dar nu i-am bagat in seama si ma oftic ca am vazut acum la ei ce ma interesa si daca zici ca livrarea e ok atunci... ce bine era daca scriam de ieri aici pe topic :rade: 

A 3-a oara nu mai comand chestia aia ca nu-i ieftina.

Link spre comentariu
Acum 7 minute, Marian a spus:

@validae ai impresia ca eu nu caut daca exista varianta de livrare din UE?

Dar ce te faci daca la unele nu exista decat livrare din ciaina si totusi iti trebe jucaria cutare?

@Bandi Szasz auzisem de bangood dar nu i-am bagat in seama si ma oftic ca am vazut acum la ei ce ma interesa si daca zici ca livrarea e ok atunci... ce bine era daca scriam de ieri aici pe topic :rade: 

A 3-a oara nu mai comand chestia aia ca nu-i ieftina.

Un tracking number de la mine, cam asa arata transportul la iei:

Capture.png

Link spre comentariu

Am cumpărat până acum doar de pe eBay dar citind pe aici începe să mă tenteze BangGood dar am o întrebare :

Cum se caută pe site-ul ăsta ? Tocmai ce am introdus în câmpul de căutare ”lcd display 1601” , îmi returnează cică 1561 rezultate dar din câte am avut răbdare să urmăresc niciunul nu e ce am cerut . 

Probabil că îmi scapă ceva .

EDIT Da, dacă îi dai ceva ultrabanal găsește . În fine, am să mai sap, pare tentant transportul de la ei .

Editat de UDAR
Link spre comentariu

Primele cumparaturi online au fost de pe Banggood...foarte multumit de ei.

De aproximativ un an,au pus ceva taxe de transport(inainte erau majoritatea free shipping),dar coletele sosesc relativ repede(chiar din China au sosit in trei saptamini),dar surpriza maxima a fost ca au sosit doar cu GLS fara probleme cu vama sau alte cele.

Link spre comentariu
Acum 14 minute, UDAR a spus:

Am cumpărat până acum doar de pe eBay dar citind pe aici începe să mă tenteze BangGood dar am o întrebare :

Cum se caută pe site-ul ăsta ? Tocmai ce am introdus în câmpul de căutare ”lcd display 1601” , îmi returnează cică 1561 rezultate dar din câte am avut răbdare să urmăresc niciunul nu e ce am cerut . 

Probabil că îmi scapă ceva .

EDIT Da, dacă îi dai ceva ultrabanal găsește . În fine, am să mai sap, pare tentant transportul de la ei .

Mai repede cauti cu google

https://www.google.com/search?sxsrf=ALeKk01aj84G8KDnWO3dCQb0FFpYkjVb4g%3A1612460585318&ei=KTIcYJHvEoGy8gLS0LroCA&q=lcd+display+1601+bangood&oq=lcd+display+1601+bangood&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQDDoHCAAQRxCwAzoGCAAQFhAeOgUIIRCgAVCkEViaVWDL1gFoAXACeACAAYoCiAHuCpIBBTAuNy4ymAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpesgBBMABAQ&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwjRp5vj49DuAhUBmVwKHVKoDo0Q4dUDCA0

Link spre comentariu

Eu mai comand si de pe bandgood, dar doar daca au depozit in europa, ceea ce se intampla la putine produse. Ultima oara am comandat vreo 3 lucruri, doua au ajuns repede, al 3-a a durat 2 luni (cu depozit din europa), deja imi expirase si timpul de deschis disputa. Din fericire, a ajuns pana la urma, dar eu personal ma feresesc sa iau in mod repetat de la ei.

Sunt anumite comenzi care ajung intr-adevar repede, din china, chiar daca sunt comandate de pe ebay, aliexpress sau banggood sau wish, dar nu imi dau seama cum pot fi identificate. Eu am patit sa vina, ba prin priori post, ba prin urgent cargus, ba prin fancurier, sau o masina cu un sediu intr-o localitate de la periferia orasului Iasi. Cateodata ajung la anumite magazine de cartier cu pay point, complet misterios, si te anunta de adresa de pick-up prin sms.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări