Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparati de pe aliexpress ?

Postări Recomandate

Poate au transport propriu, cum au dedeman, intr-o camioneta, ar putea sa incapa. Tosusi ce legatura are cu aliexpress?

Legat de topic, am luat recent un TV box, Mecool, care merge foarte fluent 4k de pe youtube, dintr-un depozit din Franta. Din pacate are o problema, Netflix-ul a banat device-ul si e singurul serviciu care nu creste de 480p.

Link spre comentariu

@core, puteti gasi aplicatia Netflix de descarcat (fichier APK).

Aici: https://help.netflix.com/en/node/57688

Legat de intrebarea lui @maxente. Aluminiul ala e un busbar. Am lucrat ani de zile in manufactura de panouri electrice. Distribuitorul se aranja cu transportorul cat sa primesti busbarul drept. Altfel era inutilizabil. 

Acuma, nu stiu cum lucreaza depozitul din cazul de fata, dar e bine sa dai un telefon si sa lamuresti. 

Link spre comentariu

@MirceaAm aplicatia deja instalata, o versiune mai veche cred, printr-o alta aplicatie sidebar, dar nu am cont pe netflix sa testez, insa am vazut ca altii se plang in comentarii ca nu pot vedea decat maxim 480p. Pe site-ul de la tine spune ca apk-ul e pentru android v4.4 - v7.1.2, eu am android 10.

Link spre comentariu

Eu am folosit aplicatia asta caci cutia mea este cu Kodi (deja are 4 ani), deci tot banat de Play Store. Are Android 7 pe ea.

E un exemplu, poate exista solutie si pentru versiunea 10. Unii sugereaza instalarea unui VPN ca sa bypassezi blocarea. Evident, trebuie sa ai cont Netflix oricum.

Link spre comentariu
La 13.12.2020 la 17:35, validae a spus:

Păi ce curier va accepta o bară de 6m într-o furgonetă ? Poate ţi-o taie în trei bucăţi....

Intre orase se folosesc camioane si se poate transporta, dar de la sediul lor din oras trebuie sa te descurci ca nu ti-o aduce pina acasa. Eu cind am luat o sina de 6 metri curierul a fost dragon star

Link spre comentariu

Chiar astăzi m-am trezit cu un colet, comandat din China  pe Aliexpress, din data de 22 nov. A fost adus la domiciliu, nu știu de cine, de poștaș de curier, l-am găsit în cutia poștală. Ce-i drept este impropriu spus colet, mai mult un plic, în valoare de aproape 5$, cu tub termocontractabil. Chinezul zicea ce ajunge în 60zile dar a ajuns mult mai repede. 

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări