Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparati de pe aliexpress ?

Postări Recomandate

Deoarece nu stiu unde sa postez vin si eu cu o rugaminte

Stie cinea unde gasesc pe aliexpress acest tip de mufa?

https://postimg.cc/Mc0mK5J4

am gasit o pe niste steuri indiene si pe amazon , dar nu pe ali sau bangood

e o chinezarie ordindara care costa sub un dolar , dar nu o vad pe nicaieri

Editat de FloreaIon
Link spre comentariu

Mai ieftin decat pe aliexpress...Vedeti ca e o chinezaraie,polizor drept,la Lidl,de 500w.Am luat si eu unul.Turatie reglabila.Foarte fain lucrat.

Fatza de minipolizoarele care "dardaie" din incheieturi e lux.

Link spre comentariu

Revin la scula.Am probat-o putin.Impecabila!Aveam o multime de capete de slefuit si n-aveam cu ce sa le pun in actiune.Pretul e la minim jumate fata de firme consacrate.Ma si intreb cum naiba reusesc aia sa le faca atat de ieftin!Si totusi de calitate...

Link spre comentariu

Maxente.Nu stiu ce sa zic.Si la polizor si la freza de sus pentru lemn scria,in reclama,vazut la TV.Le fac reclama intr-adevar la televizor.

Nu stiu nici daca proiectul polizorului e original sau s-a copiat de la o firma cunoscuta.Chinezii le mai au cu copiile...Am vazut o data,pe ali,o masina de insurubat aproape identica cu o Makita.Erau ceva diferente la culoare si cam atat.Cineva o cumparase si chiar o aprecia.

Link spre comentariu

Da, trebuie neaparat sa fie o metoda, treaba cu indoitul este exclusa. Eu ca si comerciant nu as permite asa ceva. Ce rost are sa indoi niste bari drepte ? Eu de asta o si iau ca e dreapta.

Nu le mai indreapta nici dracu la forma lor dupa ce au fost belite.

O sa ii sun sa vad cum sta treaba. Ma gandeam ca poate cineva de aici a mai luat de la ei.

Link spre comentariu

Eu inteleg ca e dificil, tu ca si curier, sa transporti niste bari prea lungi, dar e si ciudat sa indoi ceva care e drept.

Pai daca as lua teaza rectangulara sau cornier din fier, acolo s-a terminat treaba cu indoitul.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări