Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparati de pe aliexpress ?

Postări Recomandate

La 05.11.2020 la 19:50, Defro a spus:

Ajung mai devreme. Multe colete au ajuns după termenul de 30 zile sau cât era înainte, cumpărătorul a cerut banii inapoi, marfa a primit-o iar paguba a luat-o chinezul că plicul a stat pe teritoriul României aiurea.

Vina a cui să fie?

A postei romane ca sunt incompetenti, ajunge coletul din China in tara in 2 sapt si la noi mai sta cel putin 1 luna. Am avut cateva colete din China (prin ebay), am platit pt fiecare din ele inca 2-3$ pentru transport (ce numesc iei Standard International, cel gratuit fin Economy) si 2 din colete au venit prin curier (unu-l prin GLS altu prin DPD), coletele din China au ajuns in Ungaria (mult mai probabil cu avion) si din Ungaria au venit cu curier-ul la usa, totul in nici 3 sapt. Eu as plati inca 2-3$ si sa imi vina toate asa ca cu posta e jale... celalate colete pentru care tot am plait acel transport au venit normal prin Posta si sunt in tara de 1 luna si inca nimic .... Anul trecut mi-au fost "pierdute" prin tara nu mai putin de 4 colete.

Link spre comentariu

Nu am auzit de așa ceva la nici o firmă de curierat sau PR. Există taxa de magazinaj dacă se depășește un anumit număr de zile in depozit dar asta se întâmplă când nu faci formalitățile vamale cu ei.

Am primit prin DHL extracomunitar și cu excepția taxei de șmecher nu am platit nimic cu numele de taxa depozit.

Editat de Stefan
Link spre comentariu
Acum 16 ore, maxente a spus:

Nu inteleg de ce o fi pus chinezu padul ala de silicon la punte si tranzistorii din fata atata timp cat ei au oricum capsula izolata.

O fi fost proiectat initial cu alt tip de trz. dar intre timp s-a schimbat materia prima iar cel ce strange suruburile  poate fi un simplu orezar, nu trebuie sa fii inginer pt. asemenea sarcini.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am avut o surpriza ieri cand am primit mesajul din poza.

Ulterior l-am intrebat pe Nea Gogu despre MEEST si am aflat ca este un serviciu de curierat care pentru Ro lucreaza cu Fan Courier.

Aseara m-am prezentat la punctul PayPoint indicat si am ridicat coletul de la Aliexpress. Punctul respectiv este un obscur magazinas din spatele unui bloc din cartier de la mine.

ky8HCu5.jpg

Editat de zvonacfirst
Link spre comentariu

De MEEST stiam ca am primit su eu mesaje similare de la Fan dar colet lasat la un magazin chiar nu am patit.

Ce traznaie am mai cumpărat de pe AliExpress:

IMG-20201128-103437.jpg

A fost muuult mai ieftin ca cel albastru, pe care-l am de la TME, însă și calitatea este mai slaba. Mufa nu este aia de era prezentă în pozele vânzătorului, manșoanele de protecție pentru cablu și cablul sunt mai rigide / ieftine s.a.m.d

Urmează să verific calitatea contactelor si cum se comporta cu varfurile originale.

Editat de Stefan
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări