Mircea Postat Octombrie 26, 2020 Partajează Postat Octombrie 26, 2020 19 hours ago, Stefan said: Pentru suprafețe (radiatoate) am așa ceva și e ok. https://a.aliexpress.com/_mtFviXj Nu este pentru măsurarea temperaturii corporale și măsoară ciudat suprafețele foarte lucioase. Ciudat e bine spus. La radiatoare sau capsule nu stiu ce temperatura masoara, dar nu cea reala. Aia frige si el imi zice 29C. Nu e de recomandat. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 26, 2020 Partajează Postat Octombrie 26, 2020 Eu am luat unul de la lidl și e super ok. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 26, 2020 Partajează Postat Octombrie 26, 2020 O poza, un model, daca se poate la ce ati luat de la lidl. Mersi. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 26, 2020 Partajează Postat Octombrie 26, 2020 Acum 27 minute, maxente a spus: O poza, un model, daca se poate la ce ati luat de la lidl. Mersi. Sigur. Maine la atelier. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 26, 2020 Partajează Postat Octombrie 26, 2020 Posibil sa semene cu asta.Am si eu unul ratacit nu se stie unde.Era vreo 80 lei.Chiar sunt curios cum e a lui Cod. http://offers.kd2.org/ro/ro/lidl/petIT/ Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 26, 2020 Partajează Postat Octombrie 26, 2020 Exact asta este. Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 4, 2020 Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Plata cu card sau Paypal? Link spre comentariu
valivoi Postat Noiembrie 4, 2020 Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Am peste 100 comenzi pe Aliexpress si nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva, dupa comanda primeam email de la ei de confirmare a platii. Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 4, 2020 Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 La eBay sau unde folosesti Paypal, informatia nu poate dispare de peste tot. Ai protectia Paypal. Link spre comentariu
valivoi Postat Noiembrie 4, 2020 Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 De fapt in primul mail mi se spunea ca se verifica plata sa nu cumva sa nu ai lipsa lichiditati pe card. Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 4, 2020 Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Ciudata treaba ! Am pe aliexpress aproape 140 de comenzi de tot felu de curiozitati si nu am patit nimic de genul cum spune @yo8tot Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 5, 2020 Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 (editat) Contactează şi magazinul respectiv, nu numai robotul Eva de pe Aliexpress.Oricum, banii tăi nu intră în contul vânzătorului decât dacă tu confirmi recepţia mărfii, altfel ei stau într-un cont ,,tampon,, până la finalizarea tranzacţiei, ce poate dura şi 60 de Zile.... Editat Noiembrie 5, 2020 de validae Link spre comentariu
norad Postat Noiembrie 5, 2020 Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Urata situatie. Am facut si eu multe comenzi pe Aliexpress. Intr-o vreme, dupa efectuarea platii primeam un e-mail de confirmare si cu numarul tranzactiei de pe site (your order yyyyyyyyyyy has been paid successfully). La ultima cumparatura (inceputul lunii octombrie 2020) nu am mai primit asa e-mail, desi produsul a fost livrat acasa (cu ceva probleme pe care incerc sa le rezolv cu vanzatorul). In cazul asta e indicat un print screen la fiecare cumparatura. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 5, 2020 Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Cum spuneam, Aliexpress nu transferă banii direct vânzătorului, decât în momentul când tu confirmi primirea coletului şi faptul că marfa e în regulă.Până atunci banii stau într-un cont separat.Trebuie să se poată lua legătura şi cu administratorii Aliexpress, pentru clarificarea situaţiei.Vezi că Aliexpress aparţine grupului Alibaba. Link spre comentariu
valivoi Postat Noiembrie 5, 2020 Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 (editat) Acum 15 ore, validae a spus: ce poate dura şi 60 de Zile.... Mai nou termenul de livrare este extins la 90 zile. Editat Noiembrie 5, 2020 de valivoi Link spre comentariu
Postări Recomandate