Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparati de pe aliexpress ?

Postări Recomandate

Pentru cumparaturi online va sfatuiesc sa folositi un card virtual (eu il folosesc pe cel de la revolut unde am posibilitatea de a genera carduri virtuale, fara nicio taxa ), pentru ca daca o tranzactie este suspecta ( suma solicitata de vanzator este diferita fata de cea de pe site ), banca considera ca acel card deja este compromis si il blocheaza. Daca anuleaza cardul fizic te costa timp si nervi sa primesti altul, asa fiind virtual, cu o simpla apasare de buton ai generat alt card. Cred ca am patit de 3 ori sa mi se blocheze cardul ( adica anulat de banca ), un coleg la fel, a patit si el de cateva ori, noroc ca le foloseam pe acestea virtuale.

P.S. Pe revolut nu se tin bani multi, incarci doar cand ai nevoie sa platesti ceva.

Link spre comentariu

Am cumparat destul de rar de pe Ali. Probabil ca nu am gasit eu niciun vanzator care accepta PP.

Am cumparat mai mult de pe ebay. Poate mi s-a parut mie, dar am asteptat mult mai putin pana au ajuns pachetele de pe ebay. Mai ales ca fac shipping-ul imediat. Pe Ali am asteptat si doua saptamana pana sa expedieze. Uitasem deja cand mi-a venit email ca a fost expediat itemul.

Acum 47 minute, Marele Savant a spus:

eu aleg doar vinzatorii care accepta PP

Cum faci asta?

Link spre comentariu
La 05.09.2020 la 21:53, valivoi a spus:

Bagsamă că l-au sterilizat ... :d

La 05.09.2020 la 12:50, BRANCA a spus:

Interesant obiectul.Si mai interesant ca e gata vamuit,find in CZ.Si transport f ieftin.Cat a ajuns costul "la poarta"?

Ati prins inainte tarife mari de expediere din China?Vad pe aliex produse ieftine si expedierea de cateva ori mai mult ca pretul!!Care-i spilul?

A costat fix 168 lei, adus direct acasă în 5 zile.

La 04.09.2020 la 12:14, maxente a spus:

Este aceeasi chestie cu asta de aici pe care am luat-o eu, difera doar mutra, asezarea acelor leduri de IR si iluminat. E foarte buna, la banii aia e pomana fara lumanare. Inregisreaza imaginea cu tot cu sunet, are tot felul de optiuni prin ea, interfon etc.

Ma bate gandu sa mai iau una.

@vghesm ai luat camera cu card de memorie inclus ? 

Am luat-o fără card, deoarece nu am încredere în cardurile lor.

Card am prins ceva promoție la e***, Samsung 64GB la 41 lei + 6 lei transport.

Funcționează chiar foarte bine!

Din ce am observat, nu este full HD ci doar HD, adică are doar 1280x720 pixeli, față de 1920x1080, dar pentru ce-mi trebuie mie, este BEST DEAL!

Editat de vghesm
Link spre comentariu

Din cauza divergentelor chinezilor cu americanii , au hatarat sa se extinda mult in Europa , Aliexpres face un depozit imens in Liege , Belgia ,vor sa reduca termenul de livrare in westul europei la cat mai putin , chiar si la 3 zile ! 

O marca de biciclete electrice are asa succes ca vanzarile in vestul europei ,luna mai au ajuns la 1600 la suta....

Aliexpres cauta si angajeaza si  influenceri pt reclama......

Au din august  o cursa de marfa care decoleaza in China si aterizeaza la Madrid.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Acum 5 minute, maxente a spus:

Da' cum de nimeriti mereu minunile astea ''noi'' comandate pe aliexpress ?  :rade:

Am mai comandat si eu diverse, dar nu am nimierit niciodata asa ceva, chiar daca au fost unele fake, macar au fost noi, nelipite.

Le a testat vamesul la posta sa vada daca is bune daca nu sa le trimita inapoi

Link spre comentariu
Acum 1 oră, maxente a spus:

Da' cum de nimeriti mereu minunile astea ''noi'' comandate pe aliexpress ? 

Da' nu-i deloc greu, poa' sa le nimereasca oricine... si nici nu trebuie sa faci altceva decat ceea ce face oricine... te uiti bine la poze, verifici inscriptionarile, capsula, pinii , etc., vezi ca in poze totul e ok, ... mai mult de-atat n-ai ce sa faci!... si dupa 3 luni primesti chestii d'astea de la reciclare DEE-uri sau de la groapa de gunoi.

E bine totusi ca chiar si astea doua buc. sunt utilizabile; n-am ajuns din intamplare la ele, daca te uiti cu atentie in foaia lor de catalog, nu sunt relee de duzina (nici pinoutul nu este chiar comun) iar acolo unde sunt necesare (comutare RF Rx/Tx in niste aparate) sunt greu de inlocuit cu altele (chiar daca aveam deja multe altele). Iar fiind de la DEE-uri sunt cele mai mari sanse sa fe originale (chiar daca SH) si  nu facaturi.

Hmmm... ce rau am ajuns... sa ma bucur (din nou dupa 40 de ani!) de piese de la groapa de gunoi...

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări