Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparati de pe aliexpress ?

Postări Recomandate

Săptămâna aceasta am primit și eu un microfon la o cameră ce am luat-o de pe Aliexpress  , după o dispută deschisă  pe situl magazinului Boavision, întrucât camera înregistra cu un zgomot de fond deranjant. În urma disputei s-a ajuns la concluzia că de vină ar fi microfonul camerei urmând ca cei de la magazin să-mi trimită pe cheltuiala lor, un alt microfon cu care să-l înlocuiesc.  Aceste discuții au rămas cumva în aer, că între timp am descoperit că acest zgomot de fond provenea de undeva din setările camerei (camera era setată să înregistreze cu sensibilitatea microfonului  la 100%) i-am anunțat pe cei de la magazin, numai că  săptămâna aceasta  m-am trezit cu un pachețel în cutia poștală, adus de nu știu cine, în care se afla acest microfon.  

Link spre comentariu

Maxente.Nu m-am referit la camera.Sunt chestii care costa 2$,de exemplu iar transportul 10$!La asta m-am referit.Astea se refera atat la bangood,cat si la aliexpress.Evident cand vin piesele din China.Altele n-au cost de expediere (?) sau il au f mic.

Aici e nelamurirea mea.Pun un exemplu de cost mare.

Screenshot_20200906-111552_Samsung Internet.jpg

Link spre comentariu

Trebuie precizat ce produs și ce serviciu de transport. Poți lua produs de 1$ cu transport de 70$ însă dacă nu spun datele concrete nu înseamnă nimic. 

La alți vânzători sau pe alte siteuri cat costă produsul? Ce alte opțiuni de transport mai sunt?

O practică pe Ali este ca o parte din costul produsului să fie băgată la transport, totuși la vamă din Romania nu prea tine șmecheria deoarece se uită la toată suma plătică către vânzător.

Ex am văzut până în pandemie o sursă de laborator de 30V 10A cu afișare LED pentru V A W și 3 zecimale, costa 30$ dar când m-am uitat la transport era de 40$. Acum vad sursa la 72$ și transport 1.5$ prin Cainiao (cel mai ieftin).

Editat de Stefan
Link spre comentariu

Depinde mult de volumul, natura şi greutatea pachetului.Dacă iei o scobitoare care poate fi trimisă într-un plic, nu va costa mult transportul.Dacă iei o bormaşină cu acumulator, o poţi găsi cu 10$ dar transportul va costa mai mult....există şi un risc dat de prezenţa acumulatorului, care se transportă altfel decât alte mărfuri, are potenţial de incendiu...

Link spre comentariu

@zvonacfirst sunt multimetre decente pentru hobby și cam atât. Cu "osciloscop" am avut MT8206 dar nu excela nici ca multimetru și nici ca DSO.  nde pe bangoodd septembrie 2018 am dat pe el 52.99$ (plus TVA la vamă) si in ianuarie 2020 l-am vândut cu prețul lui real de 100 lei (folosit extrem de puțin).

Editat de Stefan
Link spre comentariu

Dai click pe ţara de unde vrei să ţi se trimită obiectul, atunci când există mai mulţi distribuitori.Din capul locului excluzi Rusia, că ăia nu trimit nimic la noi.Apoi selectezi modelul, dacă sunt mai multe.Acesta ar fi un motiv pentru care apare un domeniu de preţuri.Eu mai simulez că fac o comandă, dar merg doar până la plata cu cardul, dacă am dubii care ar fi preţul total.

Editat de validae
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări