Усилитель Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 Nu este 100% ca este copiat ,mai este o explicatie : multe mari nume fabrica in China , dupa expirarea comenzii , chinezii fabrica in continuare , si asi permit sa le dea mai ieftin . Asa am luat demult mulineta Silstar , made in China , dupa un timp am gasit identic , mai putin culoarea = Gipo , o marca necunoscuta , dar la prima vedere era identic su Silstar .....; am luat si din acesta , acasa le am demontat era aceasi "marfa "aceasi calitate , dar mai ieftin. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 La 12.05.2020 la 11:10, Traian B a spus: Eu am platit TVA in vama la produs cumparat de pe aliexpress, produsul avand valoarea de achizitie pe aliexpress de vreo 39 USD si fiind expediat din Singapore. Si inca unul azi. Tot cu vama, cu valoarea declarata si inscrisa pe pachet la expeditie de 19 USD, dar fara ca in pachet sa fi existat factura sau alte acte de achizitie. Totul ok, ca de obicei am fost anuntat pe email, toata comunicatia cu vama postei si trimiterea documentelor s-a desfasurat tot pe email, am platit alaltaieri taxele prin banca plus14 lei pentru livrarea la adresa, pachetul primit azi la adresa. . Link spre comentariu
maxente Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 Acum 6 ore, viobio a spus: Este ok, până la urmă acolo scrie că este ALPS, prețul este foarte bun, eu cumpăr ALPS cu 19 euro/buc. E de fapt o chinezarie sub acoperire Oricum, banuiesc ca tot e mai buna varianta asta de potentiometru facut din rezistente smd decat o porcarie de potentiometru de nici 1$ care incepe sa hârșcâie in boxe dupa 2-3 rotiri. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 1 oră în urmă, Traian B a spus: Si inca unul azi. Ce chestie!!! Stiam ca deschiderea se face doar in prezenta destinatarului. Este o rezolvare a problemei cozilor de la Oficiile postale care au vama, unde numai despre protectie anti-Covid nu se putea discuta. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 (editat) Eu am rezolvat astfel pe email cu vama in asemenea situatii inca de cu ani buni in urma, dar cu ocazia asta a pandemiei se pare ca au extins acest mod de lucru. Ce au mai adaugat acum este posibilitatea de a plati taxele direct in cont si nu la oficiul postal unde ti se trimitea coletul dupa vamuire, precum si posibilitatea de a plati suplimentar (14 lei) pentru a-mi fi livrat coletul la adresa si nu la oficiul postal. Ce anume a mai ramas usor anacronic este cererea expresa ca pe actele trimise prin email sa fie scrise in clar traducerea continutului coletului, declarat in scris "conform cu originalul" si semnat... ceea ce practic a insemnat ca a trebuit de fiecare data sa tiparesc de exemplu extrasul tranzactiei bancare, sa scriu de mana respectivele pe acele hartii, pe care hartii apoi sa le scanez (fotografiez de aceasta ultima data) si sa le trimit astfel... Editat August 20, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
bcristian Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 (editat) Eu mi-am salvat o poza cu "conform cu originalul" si semnatura, scride de mana. Cand am nevoie fac in 5 minute imaginea compusa cu screen shot de pe ali/ebay/etc, ss cu tranzactia de la banca, scriu (in programul de editare) traducerea, si gata. Poza cu "conformitatea" e editata un pic (magic wand + delete), incat sa fie cu fundal transparent, sa nu arate rezultatul de parca as fi lipit bucati de hartie. Editat August 20, 2020 de bcristian Link spre comentariu
Vizitator Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 Bună ideie, că mereu scanez. Link spre comentariu
-Atlas- Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 Buna Nu stiu care e explicatia,dar eu nu am platit vama si am avut colet de 200$. In schimb vamesul m-a pus sa deschid un colet care avea in interior un ecran de la un Samsung. L-a interesat un singur lucru,sa nu fie telefonul complet. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
vghesm Postat Septembrie 4, 2020 Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Deși este puțin offtopic, îmi permit să fac o recomandare celor care doresc să cumpere o cameră de supraveghere bună și la preț excelent. Am plătit la vremea cumpărării (25 August 2020) 168 de lei, și a ajuns acasă la mine în 5 zile, prin curierat rapid! Am comandat-o cu livrare din Cehia (CZ) dar livrarea s-a făcut din Germania. La modul general, sunt foarte mulțumit de ce poate camera, mai ales la banii ăștia! Acum e chiar puțin mai ieftină! Asta este camera: https://www.banggood.com/GUUDGO-10LED-5X-Zoom-HD-2MP-IP-Security-Camera-WiFi-Wireless-1080P-Outdoor-PTZ-Waterproof-Night-Vision-ONVIF-p-1527199.html?rmmds=myorder&ID=47184&cur_warehouse=CZ Sper să nu se considere reclamă! Eu am tot căutat o cameră bună și ieftină pe care s-o folosesc ocazional, dar nu am găsit alta mai bună! De folosit o folosesc la țară la soacra, o vecină îi fură producția agricolă și ne trebuie o dovadă! Mâine o instalez și revin cu impresii! Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 4, 2020 Partajează Postat Septembrie 4, 2020 (editat) Este aceeasi chestie cu asta de aici pe care am luat-o eu, difera doar mutra, asezarea acelor leduri de IR si iluminat. E foarte buna, la banii aia e pomana fara lumanare. Inregisreaza imaginea cu tot cu sunet, are tot felul de optiuni prin ea, interfon etc. Ma bate gandu sa mai iau una. @vghesm ai luat camera cu card de memorie inclus ? Editat Septembrie 4, 2020 de maxente Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 5, 2020 Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Interesant obiectul.Si mai interesant ca e gata vamuit,find in CZ.Si transport f ieftin.Cat a ajuns costul "la poarta"? Ati prins inainte tarife mari de expediere din China?Vad pe aliex produse ieftine si expedierea de cateva ori mai mult ca pretul!!Care-i spilul? Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 5, 2020 Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Nu mai platesti nici-o taxa daca il comanzi din depozitele de la cehi, polonezi sau nemti. Eu am luat-o de la cehi si in banii de acolo mi-a adus-o curierul la poarta. Taxele vamale sunt deja bagate in pretul de acolo plus ceva transport separat. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 5, 2020 Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Am inteles Maxente.Mai ramane nelamurita problema transportului scump de pe aliexpress. Link spre comentariu
valivoi Postat Septembrie 5, 2020 Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Ieri dupa 83 zile de la comanda a ajuns obiectul,a stat in Romania 58 zile pana sa fie livrat. Link spre comentariu
RealAlex Postat Septembrie 5, 2020 Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Domne' dar urat aparat ai mai luat! Sa-i folosesti sanatos si sa nu te lase la greu! Link spre comentariu
Postări Recomandate