Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparati de pe aliexpress ?

Postări Recomandate

Buna

La mine cele mai multe ajung direct acasa.Azi a sosit un colet marisor.Cam cat un laptop ca dimeniune.

Bineanteles ca nu incapea in cutia postala,dar l-am gasit pe scaunul soferului,masina era parcata in fata casei,deschisa

bineanteles.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu
Acum 6 minute, -Atlas- a spus:

dar l-am gasit pe scaunul soferului,masina era parcata in fata casei,deschisa

Caz fericit...parca au turbat curierii astia. Lasa unde le vine bine si pleaca. Nu tu semnatura de primire, nu tu asumarea raspunderii pt integritatea continutului. Daca ai ceva de piscuit in ce priveste integritatea coletului, nu ai cu cine. Mai urmeaza sa-l arunce de la poarta in fata usii si sa fuga. Am vazut sistemul asta la baiat. Au avut de facut o livrare, si a gasit coletul la vecin, in fata usii, impreuna cu ale lui. Chiar daca erau explicit nume diferite.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, MOD a spus:

Nu erau colete, nu văzuși. Erau scrisorele de la chinezi.:rade:

nu te mai preface, ca ramii asa! stii care e culmea ghinionului? da, erau scrisori, posta are alte incadrari pentru ''trimiterile postale''!

e asa de complicat pentru cei care isi petrec mare parte din viata pe internet sa vada pe site-ul postei ce inteleg ei prin scrisoare, ce e aia ''o trimitere postala'' ce e o scrisoare simpla sau un pachet? eventual, rugata o angajata a postei sa-i explice pina intelege cum devine problema?

Apropo, acum 2 ani, am avut de  expediat in strainatate citeva seturi carti plus un album de pictura (premii la un concurs unde spre surpriza noastra am avut multi participanti din afara tarii)! Iar la posta, am fost informati ca daca pachetele vor avea o forma aproximativ paralelipipedic si nu vor depasi 2kg, le putem expedia ca recomandate!  sint si niste dimensiuni recomandate, deci gabaritul final sa fie cam ca al unui top de hirtie, nu ca un pachet de zahar!

La 19.07.2020 la 22:06, Marele Savant a spus:

coletele nu ajung niciodata in cutia postala, indiferent de greutate! cele care ajung sint trimise ca scrisori simple sau recomandate! legislatia permite ca o ''scrisoare'' sa aiba si 2 Kg!

aici am gresit eu, sint doar ''scrisori simple'' recomandatele si coletele se elibereaza doar la ghiseu!

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu

Ma repet, aveti intotdeauna dreptate. Nu va contrazic, sunt de acord cu dvs.

Mea culpa, harakiri profund si toate cele. Poate n-ati inteles , noi vorbim de aliexpress si nu-mi petrec mare parte din viata pe internet. Intru doar pe doua saituri, asta si altul.

In rest, muzica pe youtube si nici facebook nu am.

Link spre comentariu

e logica destula. la ali sunt small packet si daa valoarea declarata e mica si nu ai platit vreo asigurare sau tracking sunt tratate ca o scrisoare si puse in cutie.

Daca are tracking, e recomandata sau se cere semnatura, atunci gasesti un aviz daca nu ai fost acasa si te duci la posta sa ridici.

La noi cutiile postale au si doua compartimente mai mari si cateodata gasesti in cutia postala o cheie care se potriveste la o cutie din cele mari. Ai un pachetzoi mai mare nerecomandat, descui, il iei, incui, pui cheia in fanta de expediere a corespondentei si aia e.

Link spre comentariu
Acum 7 ore, maxente a spus:

A incercat cineva tipul asta de camera de supraveghere

Eu am luat acest tip https://www.aliexpress.com/item/32932096101.html?spm=2114.12010612.0.0.688543542qNQFr&gps-id=pcStoreJustForYou&scm=1007.23125.137358.0&scm_id=1007.23125.137358.0&scm-url=1007.23125.137358.0&pvid=1800acb8-c88d-4057-8f04-45050513ebdb O am de câteva luni și de atunci merge încontinuu. Nu am avut probleme cu ea. Am ales acest model pentru că are  zoom optic 5X și aplicație dedicată pentru PC și telefon. Cu tot cu un card de 64 Gb , adusă la domiciliu din depozitul din Germania, m-a  ajuns 110$.  

Link spre comentariu

Eu unu m-am împăcat cu ea, merge prin wireless prin intermediul a doua adaptoare la priză pe o distanță de aproximativ 20 - 25 m, ( nu am avut cablu UTP așa lung și de aceea am recurs la aceste adaptoare), imaginea este clară, răspunde la comenzi. Singura problemă  ca să-i spun așa, a fost cu sunetul, înregistra cu un zgomot de fond deranjant, dar i-am dat de capăt. Nu era setată corect pe audio. Era setată la nivel maxim, am redus sensibilitatea la 70% și acum merge normal.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio
Acum 7 ore, maxente a spus:

Bai da-ma drecu ! Cu chinezii astia nu se mai poate frate !  Uitati-va si voi ca au copiat pana si celebrul potentiometru de volum Alps  :rade:

Nici nu mai stiu ce cautam si am dat de el. La banii aia e pomana fara lumanare.

Acum vin intrebarile magice: a luat cineva asa ceva, sunt bune copiile astea de ceva ?

Este ok, până la urmă acolo scrie că este ALPS, prețul este foarte bun, eu cumpăr ALPS cu 19 euro/buc. 

Știu doi oameni care au cumpărat așa ceva, de 100k log, montate de mine pe amplificatoarele lor, comparate ochiometric sunt identice cu cele de 19 euro, deci......

Oamenii le au montate pe ampuri de cel puțin doi ani, sunt ca în prima zi. 

Editat de viobio
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări