q_acdc Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 (editat) Este loc si pt un microfon! (Mustool) Editat Iulie 16, 2020 de q_acdc Link spre comentariu
yo9dl Postat Iulie 17, 2020 Partajează Postat Iulie 17, 2020 De cateva zile a sosit si masa in doua axe, dar nu am prea avut timp de ea. Face exact pretul platit, are un mic joc pe orizontala, joc care e posibil sa fie redus prin reglaje. Am luat-o strict pentru a spori precizia gaurilor pe care le dau si cred ca este corespunzatoare acestui scop. De curiozitate am comandat cateva freze de 6 mm sa vad cum se comporta in aluminiu si cupru (sper sa nu-mi sara in cap, nu prea stiu mare lucru despre asta!). https://www.banggood.com/6x22mm-Double-Flute-Spiral-Cutter-CNC-End-Mill-Cutter-p-1080681.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN Se pare ca bangood este o optiune mai buna decat Ali sau ebay in ceea ce priveste viteza de transport, mai ales daca depozitul este in UE. L.E. Tot aranjamentul este pe vericala desigur, nu stiu de ce ii place sa stea culcat! 1 Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 17, 2020 Partajează Postat Iulie 17, 2020 Și mie mi-a sosit și masa. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 17, 2020 Partajează Postat Iulie 17, 2020 "Dihania" asta nu mareste precizia gaurilor...Asigura in schimb posibilitatea frezarii.Si ar cam trebui folosita cu un motor si cap consacrat...Motor de freza la turatie mare 10000 rot/min si peste. Link spre comentariu
yo9dl Postat Iulie 17, 2020 Partajează Postat Iulie 17, 2020 Cand am zis de precizia gaurilor m-am gandit la faptul ca obiectul care urmeaza sa fie gaurit va fi bine fixat si gaura nu se va ’’deplasa’’ fata de zona punctata. Cu toate pacatele ei, masa cu doua axe cred ca e ok pentru asa ceva. O menghina simpla poate face cam acelasi lucru, dar operatiunea va fi mare consumatoare de timp. Pentru frezare as putea incerca cu un stativ Proxxon MB140/S si o bormasina FBS248/E. E vorba doar de lucrari simple de natura a inlocui sfanta pila! Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 Nu mai tin minte in ce topic un coleg spunea ca el face in asa fel si coletele de pe Aliexpress le primeste direct acasa, adica cu transportul standard al site-ului, chiar se poate ocoli niste chestii la plasarea comenzi si sa primesti coletul acasa sau sunt doar vorbe-n vant ?, nu am comandat personal niciodata de aceea am pus si eu intrebarea aici in topicul asta. Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 Nu. Nu ai vreo opțiune la comanda ca acel colet să îți vină acasă, că ești jmeker. Dacă e din UE, e altceva, din China, legea spune clar ce și cum. Unele le poți găsi în cutia poștală, fiind mici și de valoare infimă. Altele ajung la vamă. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 coletele nu ajung niciodata in cutia postala, indiferent de greutate! cele care ajung sint trimise ca scrisori simple sau recomandate! legislatia permite ca o ''scrisoare'' sa aiba si 2 Kg! Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 9 minutes ago, Marele Savant said: coletele nu ajung niciodata in cutia postala, indiferent de greutate! cele care ajung sint trimise ca scrisori simple sau recomandate! legislatia permite ca o ''scrisoare'' sa aiba si 2 Kg! Ahaaa deci cam asta e "trucul", trebuie aranjata treaba cu chinezu' sa iti trimita coletul sub forma de "scrisoare"........ Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 Acum 24 minute, Marele Savant a spus: coletele nu ajung niciodata in cutia postala, indiferent de greutate! cele care ajung sint trimise ca scrisori simple sau recomandate! legislatia permite ca o ''scrisoare'' sa aiba si 2 Kg! Ete că la mine au ajuns direct în cutia poștală. Erau niște plăci adaptoare de la SMD la THT. AliExpress nu trimite scrisori ci bunuri. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 Acum 5 minute, MOD a spus: Ete că la mine au ajuns direct în cutia poștală. Erau niște plăci adaptoare de la SMD la THT. AliExpress nu trimite scrisori ci bunuri. hai ca am ceva timp disponibil, spune care anume cuvint/litera/idee din ce am scris eu nu le-ai inteles? si cu ce contrazice ce am spus faptul ca a ajuns direct in cutia postala? din contra, chiar sprijina ceea ce am spus eu! P.S. nu are rost sa te faci de ris, doar pentru a aduna inca o postare, ai timp destul sa o faci! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 Hai ,bre, lasa-ma. Aveti intotdeauna dreptate, inaltimea voastra. Era recomandata... Cand vamesii vad o recomandata de doua kile de la aliexpress, fac partie, opresc circulatia, sa ajunga rapid la destinatie. Daca vrea muschiul lui, iti cere lamuriri. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 interesant ca o recomandata poate ajunge in cutia postala. i-a scapat marelui savant. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 Am avut zeci de colete cu piese găsite în cutia postala. Atât erau de mari ca în apeau. După altele mergeam la posta de cartier, iar după altele la posta cu vama. Fără nici o logica. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 Nu erau colete, nu văzuși. Erau scrisorele de la chinezi. Link spre comentariu
Postări Recomandate