Vizitator Postat Iunie 29, 2020 Partajează Postat Iunie 29, 2020 Vanzatorul nu pune ca ai de plata nici o suma. Ori te exprimi dificil, ori e o neintelegere. Nu esti singurul care a comandat de pe ali. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 29, 2020 Partajează Postat Iunie 29, 2020 @Biris Denis Florin și aia la vamă ce au zis? Aha, ai comandat fir din aur in izolație de PVC și ai falsificat dovada plății La mine pe pachet poate scrie si 1000 $, dacă ajunge la OP din cartier il ridic fără probleme iar dacă e distribuit la vamă trebuie adusă dovada tranzacției. Link spre comentariu
Biris Denis Florin Postat Iunie 29, 2020 Partajează Postat Iunie 29, 2020 Din păcate nu am avut dovada plății, pe contul de aliexpress nu îmi mai apare nimic din ce am comandat. Am cautat pe mail și nu am dat deloc de acea comanda... Nu știu ce s-a întâmplat... Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 29, 2020 Partajează Postat Iunie 29, 2020 Nu se poate, trebuie sa ai istoricul comenzilor si acolo la fiecare ai un buton in care salvezi o poza cu tranzactia facuta. Link spre comentariu
Biris Denis Florin Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 (editat) Acum 11 ore, maxente a spus: Nu se poate, trebuie sa ai istoricul comenzilor si acolo la fiecare ai un buton in care salvezi o poza cu tranzactia facuta. Contul meu de Ali e complet gol.. Nu mai am nicio comanda sau tranzacție în istoricul lui... Editat Iunie 30, 2020 de Biris Denis Florin Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 (editat) Fa un print screen la sectiunea My Orders din contu aliexpress si pune-l aici. Editat Iunie 30, 2020 de maxente Link spre comentariu
yo9dl Postat Iulie 1, 2020 Partajează Postat Iulie 1, 2020 (editat) Am comandat un stativ pentru bormasina https://www.banggood.com/MINIQ-BG6117-Electric-Drill-Carrier-Bracket-Bench-Drill-Stand-Bench-Drilling-Bracket-90-Rotating-p-1214045.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CZ As dori sa-l accesorizez cu dispozitivul acesta https://www.banggood.com/MINIQ-BG6300-Mini-Precision-Milling-Machine-Worktable-Multifunction-Drill-Vise-Fixture-Working-Table-p-1027924.html?rmmds=detail-top-buytogether-auto&cur_warehouse=UK Vreau sa aflu daca merita asa ca sunt interesat de orice informatie legata de calitatea produsului (stabilitate, jocuri in axe etc.). Editat Iulie 1, 2020 de yo9dl Link spre comentariu
david321 Postat Iulie 1, 2020 Partajează Postat Iulie 1, 2020 stie cineva de ce in ultimul timp coletele nu vin direct in romania ci se plimba prin europa inainte? ultima comanda a venit pe traseul china-belgia-franta-romania...........comanda actuala imi arata pe tracking ca momentan e in suedia...........totusi am avut si colete care au venit direct china-romania.............sa fie din cauza nr de zboruri reduse , implicit posibilitatile de transport reduse?....deja astept un colet de pe 24.04..... Link spre comentariu
icar Postat Iulie 3, 2020 Partajează Postat Iulie 3, 2020 Nr. de zboruri s-au redus mult, deci ar putea fi o cauza. Link spre comentariu
yo9dl Postat Iulie 3, 2020 Partajează Postat Iulie 3, 2020 Azi mi-a sosit cu Urgent Cargus stativul pentru bormasina (comanda plasata de pe 29.06) https://www.banggood.com/MINIQ-BG6117-Electric-Drill-Carrier-Bracket-Bench-Drill-Stand-Bench-Drilling-Bracket-90-Rotating-p-1214045.html?cur_warehouse=CN Sunt incantat de produs, nu se compara cu nimic existent pe piata interna (si am testat cateva). Nu are joc in cremaliera, culiseaza usor, pana la urma totul depinde de calitatea bormasinii. Pentru un miniatelier poate fi solutia salvatoare, mult mai buna decat o bormasina de banc ieftina. Desi mesajul este off topic m-am gandit ca informatia poate fi utila cuiva, daca nu moderatorul poate face curatenie. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Le-am comandat și eu ambele. Sper sa fie ok. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 (editat) apreciez o parere serioasa. de obicei review-urile de pe net sunt facute de persoane care traiesc din asta si nu poti sa pui baza pe ce scrie acolo eu fac 2 luni de la ultima comanda pe ali si inca nu a venit, s-au dus vremurile cand dura o luna. au modificat si ei de la garantia de 60 zile la 90. dupa 3 luni nici nu-ti mai trebuie ce ai comandat. Editat Iulie 4, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
iora Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 De pe banggood cu expediere din UK cu standard shipping + tracking din 18 iun coletul e deabia la bucuresti. Cu toate ca trebuia sa ajunga in 28 in cel mai pesimist scenariu.bineinteles livrare cu posta clasica se pare , nu prin urgent ca la Eu priority line.( era free shipping comanda am platit doar pentru tracking).pofita de perioada de pandemie si devin neseriosi. Link spre comentariu
david321 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 pe mine ma oftica ca pe aliex imi prelungesc delivery time cu 30 zile cand au chef ei , mi sa intamplat de 2 ori intr-o luna , daca ceri refund iti spune ca delivery time nu a expirat........mama lor de hoti Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 Azi m-am trezit cu un pachetel comandat pe 16 Ianuarie Link spre comentariu
Postări Recomandate