Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparati de pe aliexpress ?

Postări Recomandate

Dacă ai cumpăra (local) toate materialele din care e făcut suportul ăla, ieşi mai ieftin decât la chinez, de exemplu distanţorii hexagonali, şuruburile randalinate şi tijele le-ai putea găsi pe la magazinele gen Leroy Merlin, Dedeman, Brico, etc..

Dacă nu acolo, la magazinele ce vând componente de CNC-uri mici...

Editat de validae
Link spre comentariu

Comandal de https://www.google.com/amp/s/h5.aliexpress.com/item/4000610830259.html

Ai transport gratuit si livrare rapidă din cehia

1 oră în urmă, Dan57 a spus:

La mine apare si Cehia la pretul minim plus cei 4,2 euro.

Comandal de https://www.google.com/amp/s/h5.aliexpress.com/item/4000610830259.html

Ai transport gratuit si livrare rapidă din cehia 11 buc au stoc

Editat de eugenbosss
Link spre comentariu
Acum 7 ore, maxente a spus:

@dan cod de unde ai luat suportul ala ?

Un link ceva daca se poate.

De pe AliExpress văd că a pus cineva un link. Clar se poate face așa ceva. La Brico, Dedeman e plin de chestii de aluminiu profile,țevi,etc.

Link spre comentariu

Mi-am cumpărat 10m de cablu subțire pentru electronice, l-am comandat anul trecut prin decembrie, am dat pe 2 lei, coletul a ajuns luna aceasta și surpriza... Vânzătorul a pus pe colet ca am de plata 75 de euro pentru 10m de cablu foarte ușor care încăpea într-un plic... Desigur, când am văzut acea suma am refuzat coletul și a fost trimis de unde a venit... În general nu am pățit asa niciodată.. Unele chestii au ajuns ok, dar pana acum am pățit ca 4 colete sa nu îmi ajungă și după 3 luni de la comandare am dat refund.. (la coletul cu 10m de cablu nu am dat refund, am zis ca pt. 2 lei nu merita). 

In prezent, am 2 colete la care nu pot sa dau refund, 30 buc trimmer capacitator și 40 buc placi pcb.. Comanda a fost plasata anul trecut în noiembrie și încă nu a ajuns... Nu prea recomand aliexpress produsele ajung foarte greu.. Nu cred ca sunt singurul la care nu i-a ajuns coletul.. 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări