Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparati de pe aliexpress ?

Postări Recomandate

Inspirat de iora, sambata, pe 13 iunie, am comandat microscopul si statia de aer cald la Banggood Cehia. Marti coletul nu plecase asa ca am trimis o sesizare. Pana azi am tinut-o tot in sesizari. Fiindu-mi clar ca sunt inutile azi am cerut returnarea banilor (posibil doar pe chat live, destul de complicat, incearca sa te abureasca).

Motivul netrimiterii a fost ca adresa mea este prea lunga pentru ei – numele strazii, numarul, bloc, scara, apartament trebuie sa se incadreze in 35 caractere (inclusive spatiile dintre ele!). Am mai scurtat din ea, dar tot ramaneau 37 caractere!

Asta in conditiile in care te lasa sa te inregistrezi pe site cu ce adresa doresti.

E prima experienta de acest gen si am zis sa o impartasesc sa nu mai pateasca si altii la fel. Acu’ trebuie sa gasesc un amic care sa aiba o adresa compatibila cu dorintele chinezilor.

L.E. S-au miscat repede, mi-au restituit suma integral, fara sa retina comisionul PayPal.

Link spre comentariu

din experienta mea am observat ca bangood trimite repede, insa daca ai o problema de calitate sau descrierea nu corespunde si vrei un refund nu prea ai cu cine sa vorbesti. La ali deschizi disputa si daca ai argumente rezonabile castigi, dar bangood trimite mai repede, e drept ca si pretul e un pic mai mare pt acelasi produs.

Link spre comentariu

Fir de par la amplificarea maxima se vede perfect,firul e par are latimea de 3 mm pe ecranul microscopului,cu livrare din depozitul din Cehia, comandat pe 15.06, ridicat azi 26.06 de la Cargus,38,06$ free shipping.Amplificare maxima X600.              https://www.aliexpress.com/item/4000610830259.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.683f4c4dkD0JNY

IMG_20200626_203400[1].jpg

Editat de valivoi
Link spre comentariu

La un preţ un pic mai mare, sunt sigur că găseşti şi cu HDMI....

Dacă aveţi nevoie de mărire rapidă şi nu aveţi lupă sau microscop la îndemână, puteţi folosi telefonul mobil.Dacă mai adăugaţi o lentilă Macro în faţa obiectivului, puteţi face poze mărite până la 30-50X sau să examinaţi fisuri sau lipituri microscopice.

De exemplu, uite o poză a unui fir de păr de pe mâna mea, făcut cu Samsung J6 plus o lentilă de 5mm recuperată de la un aparat foto vechi cu film:

Puteţi observa lentila folosită şi hârtia de fundal pe care a stat şi firul de păr, se vede textura fibrelor de celuloză în foto..

cOdkFuT.jpg

M7uo7Q4.jpg

Editat de validae
Link spre comentariu
Acum 33 minute, valivoi a spus:

Fir de par la amplificarea maxima se vede perfect,firul e par are latimea de 3 mm pe ecranul microscopului,cu livrare din depozitul din Cehia, comandat pe 15.06, ridicat azi 26.06 de la Cargus,38,06$ free shipping.Amplificare maxima X600.              https://www.aliexpress.com/item/4000610830259.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.683f4c4dkD0JNY

IMG_20200626_203400[1].jpg

in tara cu ce transportator a venit?

Link spre comentariu
Acum 25 minute, maxente a spus:

Pe site, unde e jucaria asta, nu am vazut ce fel de conectari mai are pe ea si probabil ca cer prea mult daca intreb de mufa HDMI sau alte iesiri video la banii aia, asa-i ? :rade:

Asta îl am și eu. Nu m-am interesat ieșiri, dar nici nu cred că are. Doar la atelier pot vedea exact.

Link spre comentariu
Acum 36 minute, valivoi a spus:

Nu inteleg de ce a venit din Germania cand depozitul e in Cehia DHL.DE

IMG_20200626_225456[1].jpg

tot asa am primit toate coletele din cehia sau UK ,prin germania cu singura diferenta ca trackingul la coletele din UK(EU STANDARD SHIPPING + tracking) a aparut in sistem doar la DHL ecommerce. ultima achizitie un UNI-T UT61E , a durat o saptamana pana au procesat coletul si inca o saptamana pana a ajuns la destinatie cu DHL-urgent cargus cu  achizitie de la banggood CZ warehouse. mare afacere nu am facut , maxim 50 lei mai ieftin fata de miva. am observat o intarziere la procesarea comenzilor din EU la banggood fata de perioada din carantina. pe aliexpress coletele au plecat toate a doua zi , de ajuns insa prin iulie :). din china (tot banggood) pentru un prieten , am comandat un microfon UHF, a ajuns in 3 saptamani tot prin germania si livrare in RO cu urgent cargus (EU priority line) fara taxe .

20200624_185910.jpg

20200624_185928.jpg

20200618_191342.jpg

20200618_191349.jpg

20200618_191354.jpg

Editat de iora
Link spre comentariu
Acum 23 minute, valivoi a spus:

Dhl.de, in tara partener pentru livrare este Cargus

Nu are iesire pentru semnal video,doar slot pentru card MicroSd pana la 64GB

Stiu ca ceream prea mult la banii aia, dar am zis sa intreb  :rade:

Multam frumos de info. Cred ca imi comand si eu unul ca de multe ori aveam nevoie de a treia mana sa imi tina lupa ca sa pot lucra.

Editat de maxente
Link spre comentariu

Abia l-am butonat un pic,inca nu am lucrat ajutat de el ,dar am cam ajuns in stadiul in care o lipitura chiar cu lupa nu o pot vedea bine, plus ca,am mainile libere,si l-am luat pe asta ca e pe cremaliera de aluminiu nu pe ventuza,e mai stabil asa.

In realitate imaginea se vede perfect,telefonul meu cand fac poze fie la ecranul latopului fie la microscop pixeleaza imaginea

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări