Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparati de pe aliexpress ?

Postări Recomandate

Încă de marți 19.05 am primit  coletul, adus de Urgent Cargus la domiciliu. Nu a mai fost nimic de plată. Cât despre calitate, ce să spun, este undeva peste medie la ce găsești pe piața noastră, din aceeași gamă,  dar tot o chinezărie e, nu se ridica la valoarea Hikvision, Dahua sau Foxcam. 

Link spre comentariu

Sigur, stă conectată, dar o folosesc  pe cablu UTP, cu două adaptoare la priză. Merge și pe wireless și stă conectată, am probat-o când mi-a adus-o, dar acum o folosesc pe cablu UTP pentru că răspunde mai bine la comenzi și unde am montat-o nu bate  wireless-ul.  Internetul de la Telekom, este foarte slab în zonă. O folosesc cu aplicație și de pe telefon și de pe PC. Are CD cu aplicații dedicate pentru așa ceva. Ce nu îmi place la ea este înregistrarea audio, care are un zgomot de fond deranjant.Am chinuit-o dar nu-i dau de capăt.Camera este cea din linkhttps://www.aliexpress.com/item/32932096101.html?spm=a2g0o.store_home.productList_10937948.pic_0

Link spre comentariu

Am primit si eu unul saptamana trecuta, cred ca joi, comandat in decembrie pentru care mi-am primit banii deoarece a fost considerat pierdut. 

Chinezul vad ca apare in continuare in vacanta si nu raspunde la mesaje. Cred ca m-am ales cu un cadou. :dans:

Editat de zvonacfirst
Link spre comentariu
1 hour ago, zvonacfirst said:

Am primit si eu unul saptamana trecuta, cred ca joi, comandat in decembrie pentru care mi-am primit banii deoarece a fost considerat pierdut. 

Chinezul vad ca apare in continuare in vacanta si nu raspunde la mesaje. Cred ca m-am ales cu un cadou. :dans:

Un prieten care comanda destul de mult de aici dar si de pe alte doua siteuri  are cam 30% pe gratis , cum expira data livrarii face reclamatie si primeste banii inapoi de la paypal ,ulterior soseau coletele .Si astea inainte de criza Covid....

Ultima achizitie un CNC luat cu 139 dolari , a depus reclamatie ca nu merge ca lumea si a primit 30 dolari inapoi , a updatat softul si acum merge ..... norocos omul , dar si comunica perfect in 6 limbi.....

Link spre comentariu

Eu poate sunt un pic mai... ghinionist. De regula mai astept, nu deschid claim a doua zi de la expirarea termenului de livrare. Sunt constient ca si la noi in tara sunt mari probleme cu posta Ro si cele mai multe intarzieri su pierderi de colete i se datoreaza. Cand s-a intamplat sa vina coletul dupa ce am primit banii, am considerat ca este ok sa platesc din nou. La ce preturi vinde chinezul nu m-as imbogati pastrand banii. Eu cumpar de la chinezi maruntisuri pentru care as plati cu muuult mai mult in tara.

Editat de zvonacfirst
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Усилитель a spus:

Un prieten care comanda destul de mult de aici dar si de pe alte doua siteuri  are cam 30% pe gratis , cum expira data livrarii face reclamatie si primeste banii inapoi de la paypal ,ulterior soseau coletele .Si astea inainte de criza Covid....

E un fel de client pe care ar fi bine sa-l eviti daca esti vanzator.

Nu comand de regula de pe la chinezi. Am observat intarzieri cu Fedex Economy Air SUA-RO, cat si Fedex Economy Road.

UPS Standard cca 5-6 zile lucratoare din Marea Britanie, 3-4 zile din Franta/Belgia.

Posta Romana functioneaza OK in Romania pe parte de trimiteri externe. In Statele Unite e mare problema pe parte de primiri internationale. Intarzieri de 2-6 saptamani.

Link spre comentariu
Acum 6 ore, Усилитель a spus:

Este ''decit'' nesimtit, nu e ceva de lauda! esti prieten cu asemenea oameni?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Va salut!

Zilele astea am terminat stocul de BMS-uri 1S si 2S pentru Li-Ion ce le foloseam la masinutele lui fi-miu si am cautat pe aliexpress sa mai comand un rand... dupa vreo jumatate de ora de cautat d-alea ieftine, nu gasesc nimic sub 1-2 dolari si free shipping, cam toate au 4 dolari transport, sau 5 dolari cu transport gratuit...adica aceeasi Marie.

Ati observat si voi astfel de practici dupa perioada asta cu virusul pacii?

Inainte am luat BMS-uri 1S si 2S cu aprox 0.5 dolari bucata si transport gratuit, acum ciu-ciu.

Link spre comentariu

Am observat că la unele produse prețul a crescut dar nu sunt diferențe mari.

Ciudat e că de o săptămână ali mă tot notifică, aproape in fiecare zi, că o comandă a ajuns in Ro. Înainte îmi trimitea o singură notificare / email per comandă.

Screenshot-2020-06-01-17-04-25-404-com-alibaba-aliexpresshd.jpg

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări