Mircea Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 2 hours ago, cocochannel said: cand intarzie comanda eu le dau 5 stele ca nu e vina lor. cand nu corespunde descrierii o singura stea ca nu e cinstit, chiar daca ei zic ca merge la fel, daca in poza sunt conzi de 25V si modulul vine cu 16V nu e conform cu descrierea. Eu cumpar numai de pe eBay. Cand produsul nu e ceea ce am cumparat (conform descrierii) il declar neajuns si cer banii inapoi. Pentru calitate nu dau stele mai putine, ca nu le fabrica chinezul de le vinde. De unde sa stie el. O singura data in mai bine de un deceniu am dat altceva decat 5 stele. Daca-mi da banii inapoi e problema lui. Insa daca dai putine stele, am primit refuz de la un vanzator cand am vrut sa cumpar de la el. Era dupa acea singura data cand n-am dat 5 stele. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 15, 2020 Partajează Postat Mai 15, 2020 Lasa calitatea, cand pui poza de la produsul cel vinzi pai ar trebui sa fie chiar poza de la produsul cel vinzi, nu una mai frumoasa de la un concurent. Daca dau stele putine e clar ca nu o sa mai cumpar de acolo, ca d'aia am dat stele putine, ca nu mi-a placut ceva. Cand ajunge ceva nu poti sa spui ca nu a ajuns si sa ceri banii, chit ca e foarte usor si convenabil, pentru ca e o relatie bazata si pe incredere. Nu ai de unde sa stii daca folosesti doar ebay, dar chinezii de la ali aveau foarte multe produse cu free shipping pt can. , incomparabil mai multe decat pt ro. de exemplu. Dupa ce au facut astia de la posta niste magarii, ca lucrau prea mult , au intarziat pachetele, grevutze, multi au reclamat cele 60 de zile de livrare garantata au luat banul inapoi ( si produsul) si acum (adica inainte sa vina virusul) greu mai gasesti ceva cu free shipping pt canada. Degeaba se cred doi-trei mai isteti ca pe urma sufera si ei si inca o gramada pe langa ei. Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 15, 2020 Partajează Postat Mai 15, 2020 In mod ciudat, dupa un anumit eveniment in BC multi chinezi au inceput cu taxe de shipping si ca nu trimit. Nu cred in povestea postei, caci oricum tot posta locala (la destinatar) platea grosul. Ca exemplu, de ce crezi ca s-a piscat Trump si nu vrea sa sustina USPS? Raspunsul e ca sustine comertul la pret de nimic din china. Politica de stat. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Mai 15, 2020 Partajează Postat Mai 15, 2020 @zvonacfirst La coletele ridicate de la posta ai platit vama? Coletele aveau trecuta valoarea reala? Ti-a venit instiintare de la posta sau te-ai dus tu la ghiseu si te-ai interesat? Merci Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Mai 15, 2020 Partajează Postat Mai 15, 2020 Am observat ca unele dintre coletele mai voluminoase ajung la vama, dar marea majoritate nu. De regula nu comand chestii cu volum mare sau cu preturi mari. Vama nu am platit niciodata si nici TVA. Am avut la mine o copie a tranzactiei paypall si a orderului ca sa fac dovada ca pretul nu a deposit 10 euro. Intr-o situatie, dar asta pe ebay, l-am rugat pe vanzator sa scada pretul produsului si sa puna diferenta la shipping deoarece nu se ia in calcul la vamuire. Coletele vin la posta si primesc avizul in cutia postala. Link spre comentariu
maxente Postat Mai 15, 2020 Partajează Postat Mai 15, 2020 Acum 13 ore, norad a spus: Daca stie cineva cum sa folosesc cardul Revolut pentru plati pe paypal, dar sa evit magaria cu acel infam curs valutar al paypal-ului, il rog sa sa ne explice. Sau sa puna un link. Sau mesaj privat. Dar de ce sa mai plimbi banii si prin alte servicii ca sa mai manance aia comisioane ? Fa plata direct cu cardul. Si eu am card revolut si am inceput sa il folosesc din ce in ce mia des peste tot, iar contu paypal cred ca nu l-am mai folosit de mai bine de un an ca nu mai am nevoie. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 15, 2020 Partajează Postat Mai 15, 2020 (editat) Și eu folosesc direct cardul de revolut și când am avut probleme cu tranzacții dubioase am șters cardul si am generat altul. Problema cu revolut e că trebuie puțină atenție la curs, in timpul săptămânii cursul era mai bun ca la ING dar in weekend mi-am luat-o. Editat Mai 15, 2020 de Stefan Link spre comentariu
ratza Postat Mai 15, 2020 Partajează Postat Mai 15, 2020 În weekend nu se fac schimburi valutare, cursul e îngheţat la spread mare ca să nu fie cazuri de speculă. Aveţi totuşi grijă cu Revolut, eu nu mi-aş pune încrederea în nişte rusnaci. Link spre comentariu
maxente Postat Mai 15, 2020 Partajează Postat Mai 15, 2020 Sunt de acord ca nu e bine sa pui multi bani pe el. Pentru tranzactii mici si cumparaturi pe ici pe colo e ok. Am un prieten care imi spunea acelasi lucru sa fim atenti cu revolutu asta de la rusi, dar stau si ma gandesc daca ar calca astia stramb nu si-ar da cu tezla-n c**ie ? Adica interesul lor e sa isi dea cu tezla sau sa desfasoare o afacere prospera, profitabila ? Link spre comentariu
norad Postat Mai 15, 2020 Partajează Postat Mai 15, 2020 (editat) Acum 2 ore, maxente a spus: Dar de ce sa mai plimbi banii si prin alte servicii ca sa mai manance aia comisioane ? Fa plata direct cu cardul. Am strania senzatie ca cineva nu intelege sau se face ca nu intelege. Cardul Revolut are tocmai rolul de a nu plati comisioane la bancile romanesti. Cum nu am card in valuta, bancile din Romania fac conversia din lei in valuta fix la cursul pe care il vor. La cardul Revolut, cursul de schimb e foarte aproapiat de cursul bnr (cu exceptia week-end-urilor). Alimentarea cardului Revolut e lipsita de comision si se face simplu, de pe telefon. Editat Mai 15, 2020 de norad Link spre comentariu
woodyteo Postat Mai 15, 2020 Partajează Postat Mai 15, 2020 Există vreo setare pe site-ul Aliexpress care să selecteze seller-ii care au depozit în Europa, sau care vând din Europa? Mă tot uit pe situl lor și nu găsesc. Link spre comentariu
ALVIN Postat Mai 15, 2020 Partajează Postat Mai 15, 2020 Cel putin in spaniola exista acesata posibilitate: Link spre comentariu
woodyteo Postat Mai 15, 2020 Partajează Postat Mai 15, 2020 E bun și în spaniolă. O să încerc să văd dacă reușesc. Vă mulțumesc! Link spre comentariu
sorinpavel Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Salut Azi am primit coletul de la bangood. Chinezul (manca-i-as puta lui aia mica) a stiut cum sa expedieze. Din China a ajuns la Koln(Germania) si de acolo in alt oras(tot Germania).Trackingul de pe bangood nu este actualizat.Am dat un mail la bangood si mi-au dat un link de la DHL unde pot sa vad unde este coletul.Era deja in tara..Azi l-am primit prin urgent-cargus fara nici o plata.Valoarea reala a produsului era 80euro iar transportul vreo 10euro Link spre comentariu
Postări Recomandate