Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparati de pe aliexpress ?

Postări Recomandate

Acum 1 oră, maxente a spus:

Nu mai pierdeti vremea cu idioteniile alea de  asa-zise licitatii pe ebay. Alea sunt niste tampenii pentru ca vanzatoru, daca nu ii convine cum se inchide licitatia, nu va va da nimic. Eu pur si simplu ignor tot ce e cu licitatie si caut produsu cu pretul fix.

Eu nu le ignor, am cistigat destule licitatii si nu a fost anumata niciuna! Dar si poate asta conteaza, toate au fost cu clienti, persoane fizice sau firme din Europa, nu China!

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Усилитель a spus:

Azi ziceau la o emisiune la radio chinezii aduc marfa cu trenul pana in Europa din cauza ca nu circula avioanele.... 

Folclor de radio! exista intr-adevar un curier care aduce marfa cu trenul in Europa, pe un traseu extrem de pitoresc, dar este doar o varianta care a aparut de circa un an, nu a aparut acum dupa ploaie!

Asa ca hai sa vedem daca zboara ceva avioane pe cerul scumpei noastre europe sau deasupra Chinei, ca sa nu mai vorbim ca foarte multe colete cu transport ieftin vin in container iar containerul este pe vapor!

FR1.jpg

FR2.jpg

FR3.jpg

Link spre comentariu
Acum 3 ore, maxente a spus:

Eu pur si simplu ignor tot ce e cu licitatie

Eu, printre alte hobby-uri, il am si pe acela ca imi plac ceasurile. Am dat trei "lovituri" la licitatii cu no reserve pe ebay, in sensul ca am cumparat un Casio Edifice EQB 500 Tough Solar - 38$, un Citizen eco-drive radiocontrolat - 44$ si un Orient World Time, mecanic, superb, cu 82$. Toate in foarte buna stare, aproape mint condition, si la preturi intre 10 si 25% din cat meritau la vremea respectiva.

Licitatiile sunt OK daca te uiti si la ce feedbackuri a primit vanzatorul si, daca este specilizat pe anumite produse, vezi cam cate produse si ce calitate au. De regula nu se joaca sa dea tunuri, eu unul nu am luat nicio teapa pana acum. 

Link spre comentariu
Acum 7 minute, cocochannel a spus:

care e relevanta cu aliexpress?

Acum 3 ore, maxente a spus:

Nu mai pierdeti vremea cu idioteniile alea de  asa-zise licitatii pe ebay.

Te-a deranjat postarea mea @cocochannel? Ai la dispozitie optiunea raporteaza.

Link spre comentariu

nu, deloc, dar ce treaba are cu aliexpress, ca acolo nici macar nu e cu licitatii si nici macar nu pot sa ma insérez dupa postarea lui maxente, asa ca sa nu te simti deranjat.

nu am dat vreun nume sau vreun citat, am postat la coada ca toata lumea si hop zvonac ma numeste de 2 ori.

Link spre comentariu
Acum 20 ore, cocochannel a spus:

azi am facut o comanda pe alixprs, ultima a fost in 2 ianuarie anul asta, p-orma a venit sfarsitul lumii.

va zic cand o primesc tot aici.

am cautat rezistente mpr3w sau bpr3w si am constatat ca nu sunt pe aici. asa ca am comandat de la chinezi la un prêt de nimic, probabil ca o sa le pun la gunoi pt ca valorile masurate nu dau cu ce e scris pe ele, dar mi-am facut boala.

Eu am cumparat seturi de rezistente de pe aliexpress si surprinzator erau in clasa de toleranta 1%

Link spre comentariu
Acum 14 minute, cocochannel a spus:

hop zvonac ma numeste de 2 ori

Si acum a treia oara. :57Scuze, nu mi-am dat seama ca vei primi doua notificari.

Eu comand mai rar de pe aliexpress deoarece am mai multa incredere sa folosesc paypall decat sa platesc cu cardul online. Din aceasta cauza prefer ebay si banggood. Comoditatea platii prin paypall a fost determinanta pentru mine. Apoi s-a intamplat sa imi obtin greu banii inapoi pentru produsele de pe aliexpress care nu mi-au venit, pe ebay este muuult mai simplu iar pe banggood daca platesti cativa firfirici asigurare nu ai probleme.

Link spre comentariu

Pe aliexpress se rezolva cam toate problemele, chinezu nu e prost sa isi dea in cap pentru niste nimicuri care costa cativa dolari.

La 12.05.2020 la 20:18, valivoi a spus:

Pe ebay nu mi-a placut ca ii da prea multa mana libera vanzatorului,am licitat pentru un osciloscop am castigat licitatia si dupa 3 ore vanzatorul a anulat licitatia fara repercursiuni asupra lui,dupa cateva zile il avea iar la licitatie

@cocochannel la postul asta m-am referit cand am zis de licitatii. In mod normal trebuia sa il citez atunci sa nu fie confuzie

Editat de maxente
Link spre comentariu

nu e bai zvonac sau maxente, eu chiar as incuraja ideea de a impartasi magazinele alea bune si produsele bune de pe ali, ca o oferta e mare rau, review--rile sunt cum sunt

rezistentele alea albastre 1/4W,  1% am nimerit surprinzator de bune.

potentiometre duble, dezamagitor de proaste

acum incerc norocul cu rezisentele MPR si BPR care se gasesc la tme.eu, dar aici nu.

cand intarzie comanda eu le dau 5 stele ca nu e vina lor. cand nu corespunde descrierii o singura stea ca nu e cinstit, chiar daca ei zic ca merge la fel, daca in poza sunt conzi de 25V si modulul vine cu 16V nu e conform cu descrierea.

Link spre comentariu

Am cumparat de pe aliexpress pe la inceputul lui martie, diverse nimicuri:  arduino, cabluri de alimentare, display pt arduino, etc. Acum vreo 2 zile au inceput sa imi vina acasa. Dar au avut un traseu foarte sinuos. Le-au trimis cu trenul.

Prefer aliexpress pentru sistemul de plata de tip "escrow". Disputele se rezolva rapid. Si fac plata cu Revolut. Curs valutar excelent.

Cei de la paypal sunt golani. Daca am cardul in lei imi fac ei conversia in valuta la un curs foarte dezavantajos. Daca stie cineva cum sa folosesc cardul Revolut pentru plati pe paypal, dar sa evit magaria cu acel infam curs valutar al paypal-ului, il rog sa sa ne explice. Sau sa puna un link. Sau mesaj privat.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, sorinpavel a spus:

@zvonacfirst dezvolta te rog experienta de pe banggood.A ajuns in timpul estimat,ai platit in plus,a venit curierul la usa,etc.Multumesc

A ajuns inainte de termenul estimat, dar de regula asa se intampla. Eu pe aliexpress am comandat rar din motivele expuse anterior, pe banggood am facut vreo 10 comenzi, iar pe ebay grosul. 

Pe banggood preturile sunt un pic mai mari, nu cu foarte mult, dar eu am optat mereu pentru varianta cea mai ieftina de shipping, asa ca ridicarea a fost la ghiseu la posta. Am primit prin curier doar ce am comandat pe ebay.co.uk, in 7 zile la usa. 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări