BRANCA Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 Deci au si cei de la aliexpres huburi in EU?Nu vazusem decat la bangood.Sunt trecute doua-EU si CZ.V-am mai zis ca la locatiile respective pretul produsului respectiv e mai mare.Avantajul ar fi,daca gasesti ceva in locatiile respective,timpul scurt de primire a coletelor. M-am lamurit si cu colegul woodyteo.Comanda dansului pleaca in 4-7 zile.De ajuns...cand da Domnu!Tre sa ai noroc chior sa fie sub o luna.Ciudat cà la rusi unii primeau si in 2 saptamani! Link spre comentariu
Iomis Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Salutari, Chiar aseara am anulat o comanda data pe Banggood (generatorul ala FY6900). Produs afisat ca fiind in stoc in Europa. De fapt, nu era si cica sa "wait a few more days", dar dupa aproape 3 saptamani inca nu fusese trimis, asa ca... Din cate inteleg, ar trebui intrebat despre situatia stocului european inainte de a comanda. Toate bune, Cosmin Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Lomis.Dau banii inapoi?S-au se fac ca dau? Link spre comentariu
sorinpavel Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Mie mi-au virat banii inapoi in cont in 48 ore Link spre comentariu
viorel1964 Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Am ramas uimit de rapiditatea cu care se pot misca chinezii: -04.05-comanda la magazin in china -12.05-mesaj ca marfa a fost expediata si mesaj de la DHL sa le trimit CNP si descrierea marfii pentru vamuire -13.05 -Marfa este in vama Otopeni. Astept sa vad cum ma taxeaza DHL si cum se misca. La alte cumparaturi din China mi-a venit comanda dupa 40-60 zile. Din Europa (tot de pe Aliexpress) intre 3 zile (Spania ) si 20 zile (Cehia). Link spre comentariu
costi_b Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Știe cineva un magazin de module electronice de pe Aliexpress cu depozit în Europa? M-ar interesa niște ESP12, nodemcu, etc. Nu prea am curaj să comand acum din China și să ajungă în 2 luni sau niciodată. Link spre comentariu
woodyteo Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Acum 2 ore, viorel1964 a spus: Am ramas uimit de rapiditatea cu care se pot misca chinezii: -04.05-comanda la magazin in china -12.05-mesaj ca marfa a fost expediata si mesaj de la DHL sa le trimit CNP si descrierea marfii pentru vamuire -13.05 -Marfa este in vama Otopeni. Astept sa vad cum ma taxeaza DHL si cum se misca. La alte cumparaturi din China mi-a venit comanda dupa 40-60 zile. Din Europa (tot de pe Aliexpress) intre 3 zile (Spania ) si 20 zile (Cehia). Comanda făcută din Spania sau Cehia ați făcut-o în perioada asta de restricții cu Covid, sau înainte? Coletul a fost adus la domiciliu sau la poșta vamală din zonă, ați mai plătit ceva în plus? Am și eu un colet comandat de pe Aliexpress din Germania , astăzi am primit email că (virgulă) coletul a fost expediat și ar trebui să ajungă în 4-7 zile, dar datorită anumitor factori precum logistica întârziată și compensarea vamală pot avea un impact asupra termenului de livrare. Link spre comentariu
woodyteo Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Acum 2 ore, costi_b a spus: Știe cineva un magazin de module electronice de pe Aliexpress cu depozit în Europa? M-ar interesa niște ESP12, nodemcu, etc. Nu prea am curaj să comand acum din China și să ajungă în 2 luni sau niciodată. Sunt și eu interesat de un astfel de magazin de module electronice de pe Aliexpress cu depozit în Europa. Vreau să iau un modul de sursă de alimentare programabilă cu V&A reglabil 30V - 10A. Link spre comentariu
viorel1964 Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Am comandat inainte .Coletul a fost adus la domiciliu,predat fara nici o taxa. Link spre comentariu
woodyteo Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Acum 25 minute, viorel1964 a spus: Am comandat inainte .Coletul a fost adus la domiciliu,predat fara nici o taxa. Ok. Vă mulțumesc! Link spre comentariu
Iomis Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Acum 6 ore, BRANCA a spus: Lomis.Dau banii inapoi?S-au se fac ca dau? Ieri, pe la 19:00 mi-au zis ca-n 3 zile. Azi, pe la 10:00 am primit mail de la PayPal ca au virat banii inapoi. Toate bune, Cosmin Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Cei care se plang ca vine comanda in doua luni sunt cei ca mine, care comanda cu free shipping. Daca se cauta pe paginile respective poti sa platesti shipping si atunci vine comanda mult mai repede, chiar cum scrie acolo. Eu nu am nevoie, dar cineva care vrea repede plateste, oricum de regula platesti cate ceva, chiar aici daca faci o comanda la digikey, doar peste 100$ este free, altfel e 8$, la mouser e 20$, free nu prea exista, d'aia au chinezii atata success. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 azi am facut o comanda pe alixprs, ultima a fost in 2 ianuarie anul asta, p-orma a venit sfarsitul lumii. va zic cand o primesc tot aici. am cautat rezistente mpr3w sau bpr3w si am constatat ca nu sunt pe aici. asa ca am comandat de la chinezi la un prêt de nimic, probabil ca o sa le pun la gunoi pt ca valorile masurate nu dau cu ce e scris pe ele, dar mi-am facut boala. Link spre comentariu
maxente Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Nu mai pierdeti vremea cu idioteniile alea de asa-zise licitatii pe ebay. Alea sunt niste tampenii pentru ca vanzatoru, daca nu ii convine cum se inchide licitatia, nu va va da nimic. Eu pur si simplu ignor tot ce e cu licitatie si caut produsu cu pretul fix. Link spre comentariu
Усилитель Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Azi ziceau la o emisiune la radio : chinezii aduc marfa cu trenul pana in Europa din cauza ca nu circula avioanele.... Link spre comentariu
Postări Recomandate