sorinpavel Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 Nu am avut optiunea de curier in tara.Doar 'express shiping' si am platit vreo 9 euro.Deci ce spuneti,e platit si curierul in tara? Link spre comentariu
maxente Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 Nu e platit. Coletu iti va ajunge la posta si daca e cazul, dupa ce vine vamesul sa platesti taxele il vei lua. Daca nu e cazul de vama, ti-l aduce postasul acasa. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 Multumesc de raspunsuri.Data estimativa de livrare este 15.05.Dupa ce va sosi va spun si ce dreaq am facut Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 Acum 13 ore, RST a spus: Normal ca stie, dar nu e Dumnezeu ca sa ia decizii impotriva legii. Poate face o contestatie si retine temporar coletul, daca e " al dracu "...dar asta e maxim ce poate face. Normal ca NU platesti nimic. Ati facut asa si v-a cerut vamesul taxa,,,? Am primit colete cu gift bifate si valoare 0,1$ (chinezul a zis ca nu-l poate expedia fara valoare). Vamesul fara stres a spus ca trebuie sa aduc dovezi ale tranzactie saualtfel nu ii face vama. Stateam sa ma tiganesc, cand eu nu aveam dreptate, saptamani intregi pentru nimic? Partea buna e ca de anul asta cam toate cu valoare declarata mica (<10$) si dimensiuni relativ mici au ajuns la OP din cartier. Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 Am vazut la woodyteo trecut pachet in 4-5 zile?!Daca nu e ceva curierat express cum se poate?Ca peste tot se vorbeste de la o luna in sus!Sa nu zic ca sunt unii care primesc dupa 2-3 luni! Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 Ce aia woodyteo ? Poate expediere 4-5 zile. Link spre comentariu
Усилитель Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 Marfa era adusa in cala avioanelor de pasageri, mai faceau un ban in plus firmele, acum ca doar 10% mai zboara si alea cu masti si chestii medicale, nu stiu cat e timpul de livrare..... Are cineva informatii? Link spre comentariu
woodyteo Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 Am făcut un print screen cu pagina respectiva https://i.postimg.cc/FHgdDCN1/Preent.jpg unde zice că livrarea este estimată între 4 și 7 zile.Acum nu mai știu ce să înțeleg, poate dura mai mult dacă vine din Germania? Intre timp am primit un email de la ei prin care îmi confirmă efectuarea plății, urmând sa-mi comunice când o expediază. Link spre comentariu
woodyteo Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 In pagina proprie de pe AliExpress, îmi zice că expedierea se se va face în termen de 2 zile și 16 ore https://i.postimg.cc/rpk3xJ98/poza.jpg Link spre comentariu
valivoi Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 Nu poate sa il marcheze gift,aliexpress nu accepta acest termen,de obicei chinezul trece o valoare mai mica a coletului,dar ajuns la noi daca i se pare vamesului ca este cutia mai volumnoasa sau mai grea poate cere print screen de pe comanda de pe aliexpress,si atunci vede valoarea reala si te taxeaza.Am luat aparat de masura de 38,93 euro la care nu am platit taxe,numi s-a cerut print screen,dar la o rola de fuser imprimanta fiind mai grea mi-au cerut print screen ea valora 15,29 $ au vazut valoarea si nu m-au taxat desi depasise 10$. Link spre comentariu
valivoi Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 Acum 4 ore, BRANCA a spus: Am vazut la woodyteo trecut pachet in 4-5 zile?!Daca nu e ceva curierat express cum se poate?Ca peste tot se vorbeste de la o luna in sus!Sa nu zic ca sunt unii care primesc dupa 2-3 luni! A cumparat din Germania din cauza aia ajunge intre 4-7 zile,cele 2 zile si 16 ore inseamna ca cel care vinde trebuie sa il puna la curier in aceste 2 zile si 16 ore altfel se anuleaza comanda,si se returneaza banii,daca vinzatorul nu cere prelungirea termenului cu care dv sa fiti de acord, 1 Link spre comentariu
sorinpavel Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 @valivoi eu am facut comanda pe banggood.La astia o fi altfel? Link spre comentariu
valivoi Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 La un moment dat erau discutii ca Romania sa fie un hub de transport si distributie pentru relatia China-Europa era termen de doi ani pentru darea in folosinta,daca nu cumva au abandonat proiectul Pe banggood nu am facut niciodata comanda am considerat ca aliexpress sunt foarte siguri pentru comenzile mele Cu toate ca nu am mai comandat de vreo jumatate de an inca primesc oferte de la vanzatori Link spre comentariu
Усилитель Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 6 minutes ago, valivoi said: La un moment dat erau discutii ca Romania sa fie un hub de transport si distributie pentru relatia China-Europa era termen de doi ani pentru darea in folosinta,daca nu cumva au abandonat proiectul Asta s-a realizat deja, la Budapesta. Chinezii au luat 15% din cel mai mare gigaterminal de marfa, si actualmente mai exting capacitatea. Faptul ca este mai central, birocratie mai putina, cai ferate cu viteza garantata de 150km/h, autostrazi in toate directiile, pana la Marea Adriatica unde chinezii au lust un port intreg, a facut alegerea... Link spre comentariu
valivoi Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 Pe ebay nu mi-a placut ca ii da prea multa mana libera vanzatorului,am licitat pentru un osciloscop am castigat licitatia si dupa 3 ore vanzatorul a anulat licitatia fara repercursiuni asupra lui,dupa cateva zile il avea iar la licitatie Link spre comentariu
Postări Recomandate