Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparati de pe aliexpress ?

Postări Recomandate

Ce am mai cumpărat de pe AliExpress și am rămas uimit de preț?

IMG-20240301-WA0000.jpg

Ambalajele nu sunt goale în pofida prețului de 57 lei pentru toate trei plăcuțele și cu livrare / TVA incluse. Comanda plasată pe 18 februarie (tracking pe 22) și livrata ieri 29 februarie cu Fan Courier. Urmează să aflu și dacă sunt funcționale. :rade:

Link spre comentariu

Am vrea noi sa funcționeze așa treburile la chinez dar nu se întâmplă așa. Prețuri mici apar când vor să promoveze un produs și să primească calificative pozitive fie când au loturi cu probleme.

Nici una din plăcuțele alea nu o să le mai găsești la prețul din poza de mai sus.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Daca discuti de PB cu pana la 10 celule uzual, sigur sunt toate montate in paralel.

Cum insa in link este un PB cu 20 celule si capabil de 12V la iesire... nu sunt sigur.

INSA oricum ideea ta nu este prea buna - cu celule recuperate merge relativ bine sa faci un PB cu numar redus de celule, toate dispuse in paralel, sa zicem maxim 8 - dar rezultat bun ai numai daca ai acces la un aparat pentru masurat rezistenta interna, capabil de rezolutie milohm + un aparat de masurat capacitatea elementului - evident deci ca trebuie imperecheate.

In caz de conectare si in serie nu prea vad decat solutia cu elemnte noi si din aceeasi serie, plus testarea respectiva.

Nici nu mai mentionez ca trebuie sa faci selectia dintr-un numar mult mai mare de celule decat cele pe care le vei folosi... probabil pentru 20 celule folosite nu o sa le poti imperechea decat dintr-un lot de 100.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări