Stefan Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 Ce importanta are daca a fost pe 26 decembrie sau pe 27? Zic ca nici comanda nu a dat-o pe 7 decembrie, mai mult ca sigur a fost de moș Nicolae. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 De fapt si poza e trucata. Am vrut să le testez vigilența. La urmatoarea comandă voi face un dosar documentat, cu 3 martori pt fiecare poziție , ca sa se simtă bine si cei care au ca scop doar contrazicerea. Până atunci nu au decât să fiarbă in suc propriu. Comanda am dat-o dupa ce am avut treaba cu incarcatoarele parkside. Discuția nu e chiar veche, se poate vedea in topic, asta dacă nu cumva și comentariile de acolo vor fi contestate in privința datei. Si pt cei care chiar sunt interesati de amanunte si nu se afla doar in treabă, comanda a fost pe 7 dec si estimatul lor a fost pe 8 ian. De asta am si postat, a venit mai repede decat au estimat inițial. Vorba lui stefan, ce mai conteaza dacă a fost pe 26 sau 27 sau chiar 28. Important e ca eu am intrat in posesia comenzii inainte de data estimata de ei. Restul nu au decat sa comenteze. Link spre comentariu
manolo Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 E o treaba interesanta cu posta din Iasi ,lucreaza pe 26 decembrie si aduce trimiterea acasa ,asa mai da. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 Da, uite-așa moare câinele de drum lung. Link spre comentariu
manolo Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 Ca citatul sa fie complet:”Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia!” Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 doru3160.Cum procedezi?Plăteşti direct din cont în lei,sau ai un cont revolut în valută? Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 Tura asta m-am cuplat cu o comandă a unui coleg, ale mele erau prea marunte. Din cate știu are si revolut. Pot să-l intreb cu ce a făcut plata. Daca mai spun ca are domiciliul intr-o comuna limitrofa (Aroneanu, pt ieșeni) iar le sare muștarul că avem regim special la poștă Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 Pai asa spune, stai in mediul rural, nu ca lucreaza posta pe 26. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 Tu chiar n-ai altă treabă? Esti oftopic de la prima postare si văd că nu te potolesti. Nu te freaca grija unde stau eu, nu te freacă grija când si de ce era 26 data poștei. Poate atunci a intrat in oficiu, poate au pus stampila nemodificata, si a fost pe 27. Chiar nu m-am frământat pt atâta lucru. Care e problema ta? Aici era vorba despre termene la comenzi de la chineji. Crezi ca o zi face diferenta? Intervii doar pt a face scandal din câte văd. Link spre comentariu
draku Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 (editat) Acum 4 ore, BRANCA a spus: ...Cum procedezi?Plăteşti direct din cont în lei,sau ai un cont revolut în valută? Pentru maruntisuri comandate comandate de pe Aliexpress sau alte situri asemenea, se poate plati direct din contul in lei. Conversia se face in banca, insa cursurile de schimb bancare nu sunt totdeauna cele mai bune. Dar, avand in vedere preturile mici ale comenzilor, nu apar pierderi semnificative la schimbul valutar. Cei interesati pot sa isi faca un card/cont pe care sa il foloseasca numai la cumparaturile de pe internet, evitand astfel sa expuna cardul/contul curent. Cand vrei sa faci cumparaturi online, transferi pe "cardul pentru internet" numai suma de care e nevoie, in rest sta gol (sau aproape, 10 lei sunt suficienti). Transferul intre conturile proprii de la aceeasi banca nu costa nimic, este instantaneu si se poate face usor online de pe pagina de internet a bancii sau aplicatia de pe telefon. Editat Decembrie 30, 2023 de draku Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 De când comand la chinezi și sunt ceva ani, am plătit exclusiv cu cardul de salariu.Plata se face instant, nici nu mi se cere o confirmare de la bancă, recunosc că prima dată mi s-a părut riscant, având atunci un ,,descoperit,, sau overdraft destul de mare.Dar m-am convins că tranzacțiile sunt 100% corecte cu chinezul.Oricum banii nu ajung direct la comerciant ci la un cont intermediar care ține banii până confirmi că marfa a ajuns și e OK. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 Acum 11 minute, draku a spus: Cand vrei sa faci cumparaturi online, transferi pe "cardul pentru internet" numai suma de care e nevoie, in rest sta gol (sau aproape, 10 lei sunt suficienti). Transferul intre conturile proprii de la aceeasi banca nu costa nimic, sunt instantanee Asa am eu la rfz si mai am un card pt joaca la orange. Avantajul la cel din urma este ca primesc si puncte in cont pe care le pot folosi la achizitia de telefoane, dar nu-l pot folosi pt plăți externe. Link spre comentariu
core Postat Decembrie 31, 2023 Partajează Postat Decembrie 31, 2023 Eu am patit sa imi fie spart contul de wish de un ucrainian. Plata s-a facut automat de pe cardul Revolut, de unde am primit notificare imediat pe telefon cu multumiri pentru comanda. Cand sa intru in cont wish, mi-a schimbat parola, dar din fericire eu tin diferite palolele de email si cele a magazinelor online, si a fost usor sa-mi recuperez contul si sa anulez comanda imediat, fara interventia directa celor de la wish. Banii au fost returnati in aceasi zi. Am putut identifica locatia de livrare a produsului in ucraina, dar ce puteam sa fac? La ali nu am avut aceasi problema, desi parola era aceasi ca cea de la wish, de unde inclin sa cred ca sunt anumite protectii suplimentare la ali. Link spre comentariu
draku Postat Decembrie 31, 2023 Partajează Postat Decembrie 31, 2023 Anul trecut mi s-a intamplat ca, de pe cardul folosit pentru plati pe internet , sa fie retrasa o suma mica (2,85 lei) de vreo 8 ori, consecutiv. Banca s-a sesizat ca sunt tranzactii suspecte, a blocat cardul si contul si mi-a trimis mesaj de informare. A trebuit sa fac un nou cont si card, cele vechi fiind anulate. Banii au fost recuperati. Oricum in cont nu erau mai mult de 25 de lei, dar intamplarea mi-a confirmat ca este o solutia cu conturi si carduri separate este ok Link spre comentariu
eos Postat Decembrie 31, 2023 Partajează Postat Decembrie 31, 2023 Cardu este o metoda de plata a acelui cont si nu poate exista fara cont.La revolut e misto ca poti genera carduri virtuale si poti plati acolo unde ti se pare suspect dupa care anulezi acel card si in felul asta cine a furat datele acelui card poate sa si le bage in coor Link spre comentariu
Postări Recomandate