Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparati de pe aliexpress ?

Postări Recomandate

Pana la urma conteaza cat esti dispus sa oferi maxim. Daca chiar vrei sa castigi un obiect la licitatie, ori oferi mai mult decat face, ori esti prezent in ultimile secunde si incerci sa oferi suma maxima de care esti dispus sa dai, dar cel mai bine sa o faci doar cu o secunda doua inainte de terminarea licitatie, ceea ce implica o sicronizare buna a ceasului cu serverul si o singura oferta la final, chiar daca se dovedeste la final ca fiind prea mica.

Daca licitezi cu mult inainte de final, inseamna ori ca nu te intereseaza de suma maxima ori ca sa te "abonezi", vei primi notificare ca se apropie termenul de licitatie sa te ajute sa nu uiti, chiar daca te supraliciteza altul.

Oferta din ultima secunda e in general cea castigatoare, la obiectele care sunt cautate. De asemenea te poate ajuta sa il iei cu un pret mai mic, pentru ca nu dai sansa altora sa revina in lupta, mai ales daca ai o rezerva suficient de mare. Oferta din ultima secunda ar trebui sa fie cu suma maxima pe care esti dispus sa o dai, cu cu 2-3$ in plus fata de cine este liderul, asta daca vrei sa ai sanse mai mari sa castigi.

Link spre comentariu
La 12.04.2023 la 11:49, ionutz2013 a spus:

Oricum am dat refund sa primesc banii inapoi care i-am si primit. Iar la bobina era rupt un capat, am lipit acea bobina la loc cum trebuia sa fie si merge fara probleme. Dar am luat si toti banii inapoi.

Ce zici? Sa cer banii înapoi?

IMG-20230506-215517.jpg

IMG-20230506-215535.jpg

Link spre comentariu

Dacă eram pe un forum de teologie probabil ceream banii înapoi. :rade:

Deși în cazul meu e destul de clar că produsul nu a trecut nici măcar printr-o inspecție vizuală totuși îmi asum niște riscuri când cumpăra prostii din China.

In doi timpi și trei mișcări le-am arătat condensatorilor cine e șefu', am lipit două fire pe intrare și am testat modulul, funcționează fără probleme.

IMG-20230507-112613.jpg

Link spre comentariu

Eu am cateva luate de la QOOVI. Se lauda cu 5A/100W. Merge incarcarea Turbo cu incarcatorul de 33W, dar cu cel de 67W nu se activeaza. 
In rest...frumos lucrate (le am pe cele in "camasa" textila), mufele metalice, led RGB pe mufa care vine in telefon (il nimeresti mai usor prin camera pe intuneric), am unul care face 2 ani acusi si nu are nici o problema. Si in masina e tot unul din ala, dar scurt. Nu se incalzeste in modul Turbo pe incarcatorul de 33W.

Link spre comentariu

@eos habar nu am ce pot face cablurile alea de la chinez dar standardul spune ca se poate și mai mult de atât. Deci dacă USB PD specifică că se pot livra 240W prin USB C atunci chinezul beneficiază de "prezumția de nevinovăție". Pare într-adevăr cam la limita ca prin 4 lamele (4 pe V+ și 4 GND) să poți trece 5A (20V*5A) pentru cei 100W specificați până în ultimă revizie. Pentru 240W cică au tot crescut tensiune până la 48V, personal nu credeam că o să treacă de 24V pentru bunurile de larg consum.

De la chinez am cablu și alimentator de 65W cumpărate în decembrie 2021 și încarcă fără probleme un laptop care are de 65W alimentatorul original. Nu îl folosesc mereu ci doar când uit alimentatorul la muncă dar funcționează.

Announced in 2021, the USB PD Revision 3.1 specification is a major update to enable delivering up to 240W of power over full featured USB Type-C® cable and connector. Prior to this update, USB PD was limited to 100W using a solution based on 20V using USB Type-C cables rated at 5A. The USB Type-C specification has also been updated to Release 2.1 to define 240W cable requirements, and with the updated USB PD protocol and power supply definition, this extends the applicability of USB power delivery to a large number of applications where 100W wasn't adequate

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Ce am mai cumparat de pe AE si poate fi interesant si pentru alti useri:

- Android Auto CarPlay Adapter cu conectare prin BT, asa ca acum am pe tableta masinii Android Auto fara fir. Functioneaza impecabil, la fel de bine ca si cu conexiunea cu fir. Avantajul acestui device este pentru mine ca pot incarca telefonul cu un incarcator rapid, incarcarea prin conexiunea USB a masinii fiind deosebit de lenta. Chiar si functiile multimedia functioneaza foarte bine, sistemul meu Focal reda muzica la calitatea si volumul identice ca si cu conexiunea prin cablu.  

Multimeter Digital Tester Smart Pen Type nu are foarte multe functii dar cele de baza sunt utile. Subtire si comod de tinut in mana. Foarte bun pentru continuitati sau masuratori care necesita atentie si este bine ca nu trebuie sa mai intorci capul sau sa muti privirea sa te uiti pe ecranul multimetrului asezat in alta parte. Acuratetea masurarii la tensiune este ok, diferentele sunt in general la a treia zecimala. Si la rezistente se descurca destul de bine. Eu l-am pus in trusa masinii, ca sa fie acolo, pentru orice nevoie.

Vgate iCar Pro elm327 V2.3 OBD 2 cu BT 4.0. Acum utilizez in comun cu fiul meu unul identic dar cu BT 3.0. Util impreuna cu aplicatia FAP dedicata brandurilor PSA, dar este multimarca, functioneaza si la BMW. Am un amic care este multumit de device la un BMW diesel destul de nou dar utilizeaza aplicatia Torq. Cu aplicatia FAP (pe care o am cumparata de pe Amazon) vad infinit mai multe informatii, inclusiv starea filtrului de particule, regenerarile si estimarea rezervei de functionare a acestuia, plus informatii despre motor, CV automata, injectoare, starea bateriei si incarcarea, etc, etc. Ca sa nu mai zic de erorile inregistrate in sistemul masinii.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări