neluelectron Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Scuze ca postez aici, dar aici sunt multi meseriasi care cred ca pot sa ma lamureasca cu o problema ,am gasit sa-mi cumpar un microscop digital care mareste pina la 500 ,vinzatorul care mil vinde sustine ca distanta de lucru ,obiectul care este supus vizualizarii si microscop este de maxim 20 cm ,ce vrea sa stiu ,este posibil sa mearga la aceasta distanta ,eu unde caut nu gasesc sa focalizeze mai mult de 4 cm ,ma gindesc sa nu iau teapa si sa nu vizualizeze imagini la asemenea distanta ... Link spre comentariu
ciuca paul Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Pai,nu ne spuneti si la ce model v-ati orientat? Link spre comentariu
neluelectron Postat Martie 8, 2018 Autor Partajează Postat Martie 8, 2018 este vorba de microscop digital prin USB 2.0 *500 Link spre comentariu
modoran Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Nici pomeneala de 500X la jafurile chinezesti, alea sunt facute dintr-un webcam chior la rezolutie foarte proasta, ca sa mearga de la 20 cm investesti intr-un AmScope la 300 -350$. Link spre comentariu
neluelectron Postat Martie 8, 2018 Autor Partajează Postat Martie 8, 2018 Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Am luat si eu o teapa cu un microscop 40X----800X dupa Aliexpress acum vre-o 5 ani in urma, asa cum a spus colegu' modoran sunt niste jafuri ordinare....Microscoapele adevarate sunt cele "Dino-Lite" dar costa si o caruta de bani....... Link spre comentariu
Analfabetul Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Cu ăsta: eu văd la 17 cm așa: Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Eu m-am luat un IOR de aici de pe forum. Link spre comentariu
cimitavita Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 sunt cateva modele de microscoape chinezesti care au doua zone in care focalizarea se face corect (imaginea clara). Una de la 0 la 3 cm fata de obiectul de vazut, cand maresc cam de 400 - 500 ori si a doua de la 15 la 50 cm, cand maresc doar de 50 - 200 ori (cam 200 ori pentru 15 cm si cam 50 ori pentru 50 cm). A doua zona de focalizare e ideala pentru montaje cu smd, dar trebuie de confectionat un suport solid. Unele microscoape chinezesti mai noi, au avantajul ca merg si pe telefoane sau tablete. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 (editat) " Eu m-am luat un IOR de aici de pe forum" IOR ce model?, sau o poza daca se poate Editat Martie 8, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Analfabetul Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Acum 6 minute, cimitavita a spus: Sunt cateva modele de microscoape chinezesti care au doua zone in care focalizarea se face corect (imaginea clara). Una de la 0 la 3 cm fata de obiectul de vazut... Uite poză la 7 cm de cablaj: Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 (editat) Aveti aici lucruri serioase . https://www.aliexpress.com/item/2-0MP-1-3-CCD-CMOS-USB-VGA-Industry-microscope-Camera-Digital-Electronic-Camera-Zoom-100X/32815524838.html https://www.ebay.at/itm/2MP-USB-Digital-Microscope-500x-8-LED-Video-Camera-Stand-Webcam-Magnifier-Loupe/371600994003?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Editat Martie 8, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Analfabetul Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 (editat) Acum 34 minute, Koko a spus: Aveti aici lucruri serioase . Eu îți mulțumesc, dar ptr. mine sfatul e tardiv. Pe jucăria mea am dat 70$ acum 3 ani și mi-a fost de folos la verificări optice după înlocuirea CI smd. Editat Martie 8, 2018 de Analfabetul greșeli de exprimare Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Daca un "cap de camera ccd cu obiectiv " si un microscop bun cu un suport mobil si practic , pe care le folosesc deja si sant accesibile buzunarului oricui sant,“ sfaturi tardive“ ,cred ca ar fi mai bine sa tac si sa va las sa dati bani pe jucarii sau marci . Discutii si poze pe tema asta au mai fost aici . Cred ca usor, usor incepe sa-mi produca o stare de saturatie forumul asta . De la promovarea neocomunismului, pana la lispa firescului “multumesc” si savuratul solutiilor cu “capul in valiza”. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 9, 2018 Partajează Postat Martie 9, 2018 Acum 9 ore, Costica LCD a spus: " Eu m-am luat un IOR de aici de pe forum" IOR ce model?, sau o poza daca se poate Nu este electronic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum