Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

placi cu microcontroler

bogdanovich

Postări Recomandate

Spuneti-mi va rog unde pot gasi placi cu microcontroler, de cumparat.Ma intereseaza ca aceste placi sa dispuna de 4-5 porturi AD la care sa pot conecta PT 100, senzori de presiune cu iesire in 4-20mA, un LCD si cateva porturi numerice.Problema e ca aceste placi as vrea sa dispuna de dispozitive electronice necesare care sa alimenteze acesti senzori si sa culeaga informatia de la ei (pe aceleasi doua fire).Deseamenea as vrea ca toate porturile IO si cele analogice sa fie izolate electric de exterior (prin optocuploare, etc).Sarcina mea e sa programez microcontrolerul :p.Un link catre o pagina web mi-ar fi de real folos.Multumesc frumos ptr eventualele raspunsuri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdanovich

2

• Abram Burel

1

• Laci

1

Top autori în acest subiect

Din cate stiu conexiunea in bucla de curent nu are de pre mare legatura cu multiplexarea, asa ca nu-mi dau seama cum poti citi pe aceasi "doua fire " patru senzori cu iesire in bucla de curent.Asta nu inseamna ca nu poti asi o placa care sa fac alte chestii spuse de tine, dar intrarea de la senzorii aia va fi probabil "stea".

Link spre comentariu

Fiecare senzor vreau sa fie legat la cate un port AD al microcontrolerului.Stiu ca sunt circuite integrate atat pentru senzorii de temperatura cat si pentru senzorii de presiune care alimenteaza senzorul, cu iesire in curent unificat 4-20 mA.Totusi va rog sa-mi spuneti, daca se cunoaste o firma care sa faca asa ceva, eventual la comanda.Ma intereaza ca aceste placi sa poata fi folosite in medii industriale, sa nu fie kituri de dezvoltare.Merci frumos de eventualele rasp.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări