Vizitator gabrielmrc Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 imi poate spunde si mie un amplificator mono pt masina de putere30-50w pls :yawinkle: Link spre comentariu
mircea626 Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 sal :drinkers: ce doresti de fapt? Link spre comentariu
Vizitator gabrielmrc Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 ce sa vreau o amplificare si masina sa sie mono pt un woofer daca se poate si aveti sa fi cum am mai mentionat in primul mesaj lasat adica 30-50w si cu pdf daca se poate :yawinkle: ms mult pt cei care au raspuns intrebarii mele Link spre comentariu
LostCell Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 intri pe http://www.datasheetcatalog.com dai search la ce a zis nexus si ai pdf-ul Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 poate si un filtru pentru a da 'joase' calumea pe woofer Link spre comentariu
Vizitator gabrielmrc Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 dar nu este complet nu are cablajul si in legatura cu un filtru ectiv de woofer astept nominalizari din partea voastra pe mine cablajul ma interseaza si schema electrica ms pt cei care au postat :yawinkle: Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 in primul rand pune un titlu calumea la discutie, in al doilea rand trebuia sa te uiti cu cateva randuri mai jos in aceasta sectiune si ai fi vazut ca sa mai dicutat despre asa ceva si gasesti tot aici si cablaj pt tda 1562q si informatii despre filtru Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum