catax4u Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 (editat) Salut. De ieri, s-a oprit masina asta de spalat, in timpul mersului. Azi am verificat cablul de alimentare si este in regula. Acesta intra intr-un fel de condensator cred dupa care ies 220 VCA si intra in placa electronica. Pun si poze. Nu se mai aprinde nici macar un led, nimic. Sa fie placa aia terminata? Se vad : conductoarele de cablu de alim maro si albastru, apoi 2 conductoare portocalii care ies din acel presupus condensator si intra direct in placa electronica prin acea mufa alba de sub eticheta aceea mai mica cu cod de bare. Editat Martie 6, 2018 de catax4u Link spre comentariu
Jhn Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 (editat) Ai sursa defecta, m-ai mult ca sigur LNK304,rezistenta 22 de Ohmi,si bobina 470uH , le schimbi si rezolvi problema ! Am intalnit si cateva cazuri cand a fost defecta doar rezistenta de 22 Ohmi, da placa jos si te ajutam cu placere. Daca nu ai m-ai demontat niciodata vre-o placa din asta, fa poze inainte sa scoti mufele alea, sa nu incurci ceva pe acolo.... Editat Martie 6, 2018 de Jhn Link spre comentariu
gabilungu66 Postat Martie 9, 2018 Partajează Postat Martie 9, 2018 Totusi, este prezenta tensiunea de 220v la intrarea din programator ? Am gasit filtrul de deparazitare topit, intrerupt..... Link spre comentariu
cornel1962 Postat Martie 9, 2018 Partajează Postat Martie 9, 2018 ...sunt curios daca s-a masurat ceva alimentare la LNK-ul ala din sursa. In afara de cei 220v prezenti, restul ??? Rezolvarea a dat-o mai sus colegul Jhn. Link spre comentariu
bogdan_meseriasu Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 LNK-ul si probabil diodele din jur. Link spre comentariu
Jhn Postat Martie 11, 2018 Partajează Postat Martie 11, 2018 (editat) Diode pe dracu !, schimba ce am bifat eu aici , "babeste", si spune rezultatul....la integrat taie pini si dupa aia ii scoti usor cu letconul, s-au pistol de lipit (daca ai) daca nu las-o balta ! Editat Martie 11, 2018 de Jhn Link spre comentariu
Jhn Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 (editat) Ceva rezultate ? Editat Martie 13, 2018 de Jhn Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum