Vizitator Claudiu Iulian Chirigiu Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 Salut am un kit de amplificare vortex cu 4 FINALI irf 630a si prefinali 2n5551 si scoate un sunet ciudat mai ales la bass si as vrea sa il tunez un pic ce e de facut sunt amator am toate sculele necesare multumesc anticipat Link spre comentariu
Alin_cj Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 Cine stie ce e de facut? Macar pune niste poze cu acel "kit" si descrie problema mai amanuntit. Link spre comentariu
Vizitator Claudiu Iulian Chirigiu Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 Se aude un brrr si cand este deconectat de la semnal Link spre comentariu
George Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 Membrana difuzorului de bas cum se comporta in timpul brrrrr-itului? Ramane "impinsa" in fata sau invers? Link spre comentariu
validae Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 Pune măcar modelul exact al kitului, de unde să putem ghici ce ai tu acolo fără informații complete ? Pune eventual poze cu placa, le postezi pe Imgur și copiezi aici adresa imaginii BB Code (Forums) Link spre comentariu
validae Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 Am făcut o serie de trei printuri ale ecranului de încărcare pe Imgur. Se vede cum selectezi imaginea ce urmează s-o încarci pe site (prima poză), pe ce buton să dai click pentru obținerea linkului BB Code (Forums) (poza a doua) și ce adresă trebuie să copiezi apoi pe forum (poza a treia). Link spre comentariu
Vizitator Claudiu Iulian Chirigiu Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 Link spre comentariu
Vizitator Claudiu Iulian Chirigiu Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 Gata acum Link spre comentariu
George Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 7 hours ago, George said: Membrana difuzorului de bas cum se comporta in timpul brrrrr-itului? Ramane "impinsa" in fata sau invers? 5 hours ago, Claudiu Iulian Chirigiu said: In fata rămâne membrana difuzorului Ai tensiune continua pozitiva pe iesirea spre boxa. Nu mai conecta nicio boxa la acel kit. Risti sa arzi difuzoarele. Link spre comentariu
validae Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 Acolo se văd intervenții făcute de o persoană fără experiență, lipituri care pot crea scurtcircuit între trasee alăturate.Apelează la un depanator cu experiență. Poți eventual posta o cerere la Bazar - Servicii - Electrojob, poate cineva dintre membrii forumului din zona ta te poate ajuta.Ar fi de folos pentru asta și să-ți postezi localitatea la Profil.... Link spre comentariu
Vizitator Claudiu Iulian Chirigiu Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 Kitul amplificator audio asa lam gasit cum se vede nu am umblat la el dar am gasit problema am masurat finali toti morti am sa îi înlocuiesc ce as putea pune mai țeapăn si care ar fi cauza de sau ars ca am verificat toti rezistori sunt buni sa mentionez ca are un transformator 2×9v si amplificat ajunge la 30 v Link spre comentariu
Vizitator Claudiu Iulian Chirigiu Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 Ma ajuta cineva Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 Daca ai pune si niste semne de punctuatie poate am intelege mai bine ce vrei sa spui. Link spre comentariu
MVS Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 Treaba cu transformatorul amplificat, citez: transformator 2×9v si amplificat ajunge la 30 v, trebuie lamurita. Link spre comentariu
Vizitator Claudiu Iulian Chirigiu Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 Are o punte daca te uiti pe placa si 2 condesatori 3300uf la 50v ,ce mai trebuie lamurit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum