vlad228 Postat Martie 7, 2018 Autor Partajează Postat Martie 7, 2018 Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Momentan, se pare ca am rezolvat cu ajutorul userului flo_tiesto caruia ii multumesc si public. Zilele urmatoare va ajunge panoul natur la mine apoi il voi expedia spre a fi anodizat. Voi posta aici rezultatul final. Toate cele bune tuturor Link spre comentariu
PINTI Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 Asteptam rezultatele si multumim anticipat. Link spre comentariu
vlad228 Postat Martie 9, 2018 Autor Partajează Postat Martie 9, 2018 Buna ziua! Mai devreme am ridicat de la curier placa de aluminiu. Are cateva zgarieturi superficiale si pare destul de oxidata, dar, nimic grav din punctul meu de vedere. Urmeaza sa o slefuiesc in pic si apoi sa o trimit spre a fi anodizata. Link spre comentariu
MariusTehnik Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 A ajuns placa eloxata ? Link spre comentariu
vlad228 Postat Martie 25, 2018 Autor Partajează Postat Martie 25, 2018 Salut! Inca nu m-au contactat cei de la curier, iar pe sait, dupa awb nubprea imi apare mare lucru (doar data sinora in care a fost preluata). In principiu, pun toate astea pe seama vremii nefavorabile din zilele astea, iar maine ii voi contacta eu sa vad ce si cum. Te anunt imediat ce o primesc si voi posta si foto aici. Multumesc inca o data pentru tot. Link spre comentariu
MariusTehnik Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 Ok , eram curios daca a ajuns placa intreaga si nezgariata Link spre comentariu
binox Postat Martie 26, 2018 Partajează Postat Martie 26, 2018 Desi e un pic tardiv pentru initiator poate informatia asta ajuta pe cineva. La rack-urile de 19'' (retelistica, sonorizare etc) exista asa numitele ''blank panel'' si se gasesc inclusiv din aluminiu eloxat, cele de 2 sau 3 U sunt perfecte pentru amplificatoare. Arata ca in poza , cu foarte mici variatiuni geometrice de la un producator la altul. Link spre comentariu
vlad228 Postat Mai 11, 2018 Autor Partajează Postat Mai 11, 2018 Imi cer scuze userului flo_tiesto pentru ca nu am mai postat nimic pe acest topic (serviciul m-a tinut destul de ocupat si nu am mai facut nimic legat de acest proiect). Ii multumesc si pe aceasta cale pentru ajutorul oferit in legatura cu anodizarea acestui panou. Este un om exceptional, de nota 10+. Datorita lui acest proiect merge mai departe. MULTUMESC! Postez, mai jos, niste fotografii cu panoul anodizat. Desi pe fotografiile postate apar cateva defecte, acestea nu sunt vizibile si in viata reala (cateva amprente pe care nu le-am sters prea bine). Din punctul meu de vedere anodizarea a iesit foarte bine. Astept, acum, un raspuns de la un user al forumului referitor la prelucrarea ulterioara la cnc a acestui panou. P.S. Pentru binox - multumesc pentru sugestie. Link spre comentariu
MariusTehnik Postat Mai 16, 2018 Partajează Postat Mai 16, 2018 Asteptam poze dupa prelucrarea cnc Sunt foarte curios cum va arata la final. Link spre comentariu
YO5VAE Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 La 11.05.2018 la 11:27, vlad228 a spus: Imi cer scuze userului flo_tiesto pentru ca nu am mai postat nimic pe acest topic (serviciul m-a tinut destul de ocupat si nu am mai facut nimic legat de acest proiect). Ii multumesc si pe aceasta cale pentru ajutorul oferit in legatura cu anodizarea acestui panou. Este un om exceptional, de nota 10+. Datorita lui acest proiect merge mai departe. MULTUMESC! Postez, mai jos, niste fotografii cu panoul anodizat. Desi pe fotografiile postate apar cateva defecte, acestea nu sunt vizibile si in viata reala (cateva amprente pe care nu le-am sters prea bine). Din punctul meu de vedere anodizarea a iesit foarte bine. Astept, acum, un raspuns de la un user al forumului referitor la prelucrarea ulterioara la cnc a acestui panou. P.S. Pentru binox - multumesc pentru sugestie. Da-mi niste detalii referitoare la prelucrarea CNC. Poate reusesc eu. Link spre comentariu
Vizitator Sabin Dimian Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 Salut baieti! Am niste piese din aluminiu realizate la cnc si as vrea daca se poate sa le vopsesc prin acest proces de anodizare. Mentionez ca prima data am incercat varianta clasica cu vopsea lichida, insa dupa cateva saptamani vopseaua a inceput sa se cojeasca...(piesele au fost degresate foarte bine,aplicarea prin pulverizare,vopsea de calitate s.a) Am 4 bucati din aluminiu 6083 aliaj: 1 buc teava 500 mm x 30mm x 2mm 1 buc teava 154mm x 40 x 3 mm 2 buc 70 mm x 70 mm x 30 mm Imi puteti recomanda pe cineva care ma poate ajuta pe termen lung si la un pret acceptabil, fiindca intentionez sa fac mai multe bucati pe parcursul anului. Multumesc, Sabin Link spre comentariu
dany_cta Postat Iulie 11, 2018 Partajează Postat Iulie 11, 2018 Nu este mare inginerie sa le faci o textura frumoasa. Eu am folosit soda caustica. Vezi ca sunt multe tutoriale pe net. Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 11, 2018 Partajează Postat Iulie 11, 2018 Ai grija ca reactia intre aluminiu si soda caustica este foarte exotermica si poate topi un eventual vas de plastic. Link spre comentariu
Vizitator TIberiu83 Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 (editat) Buna ziua, Si eu sunt interesat sa oloxez niste piese de aluminiu. Imi puteti da numarul de telefon al utilizatirului Flo_tiesto? Editat Noiembrie 17, 2018 de TIberiu83 Link spre comentariu
MariusTehnik Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 0746105904 Link spre comentariu
Postări Recomandate