vlad228 Postat Martie 7, 2018 Autor Partajează Postat Martie 7, 2018 Este o optiune bu a si cea cu serigrafia - multumesc! Panoul are dimensiunile: Lungime: 45 cm Latime: 10 cm Grosime: 8 mm Aliaj de aluminiu tip 2017 Link spre comentariu
MariusTehnik Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 (editat) Si pentru dimensiunea asta va cerut 100 euro ?? Ma interesez si va dau un raspuns maine daca pot sa va ajut cu eloxarea Editat Martie 7, 2018 de flo_tiesto Link spre comentariu
vlad228 Postat Martie 7, 2018 Autor Partajează Postat Martie 7, 2018 Da, pentru dimensiunea aceasta - din ce imi dau seama e o comanda prea mica... Astept raspunsul dumneavoastra. Multumesc! Link spre comentariu
MariusTehnik Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 Eu am facut la o firma in Cluj si a iesit relativ bine Neaparat suprafata sa nu fie zgariata , slefuita ca va ramane asa si dupa eloxare 1 Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 Si eu sunt interesat, mai ales in Cluj... la o aruncatura de bat pentru mine! Nu se stie niciodata cand voi avea nevoie. Link spre comentariu
vlad228 Postat Martie 7, 2018 Autor Partajează Postat Martie 7, 2018 Arata foarte bine piesa anodizata. Am gasit sa cumpar acest panou de aluminiu la o firma care debiteaza la comanda placi de aluminiu. Abia ieri dimimeata am dat comanda si am facut plata. Sper ca in 2 zile sa ajunga (prin curier). Atunci voi vedea cat de seriosi sunt si daca placa prezinta zgarieturi. Ca si tratament, dupa ce o primesc, vreau sa o slefuiesc un pic pentru a capata aspectul de sablat - atasez mai jos o foto in care se observa acel aspect (dar acest pas nu e absolut necesar daca reusesc, totusi sa obtin anodizarea in negru) Abia astept o cotatie. Va multumesc inca o data. Link spre comentariu
dany_cta Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 Presupun ca asa ceva cauti tu ca exemplu. Aparatul e fiio e10k daca vrei sa vezi finisarea mai bine. Se pare ca ei au ales vopsea peste anodizare. Cu vopsire electrostatica de ce nu ai luat in calcul sa gravezi dupa vopsire astfel incat sa nu mai intre vopseaua in santurile scrisului. Link spre comentariu
vlad228 Postat Martie 7, 2018 Autor Partajează Postat Martie 7, 2018 Da, acela este aspectul maxim pe care mi-l doresc. Practic, in functie de ce rezolv cu anodizarea, vad 3 solutii: 1) Culoare natur si panoul sablat, apoi gravat, iar santurile gravurii le incarc cu vopsea neagra. 2) Panoul anodizat negru si apoi gravat. 3) Panoul sablat/slefuit pentru aspectul de mai sus urmat de anodizare si apoibde gravare. Varianta a treia mi-o doresc cel mai mult, dar voi accepta oricare din celelalte doua variante. M-am gandit si la vopsire electrostatica urmata de gravare, dar nu stiu cum se va comporta stratul de vopsea in timpul gravarii si efectuarii decuparilor necesare pentru display, encoder, buton on/off. Ma gandesc ca e posibil ca vopseaua sa "sara" pe alocuri, iar marginile sa para ciobite. Link spre comentariu
zsjkuki Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 In Cluj pe B-dul Muncii am dus la eloxare ,firma se numeste Blando.Eu niste radiatoare am dus la eloxat. http://www.blando.ro/ro/contact -nu vreau sa para reclama!!! Am atasat mai jos poze cu ce am facut,asa au fost asa a iesit Link spre comentariu
vlad228 Postat Martie 7, 2018 Autor Partajează Postat Martie 7, 2018 Multumesc pentru link. Arata foarte bine radiatoarele eloxate. Astept sa vad si ce cotatie obtine colegul flo_tiesto si ii voi contacta si pe cei de la bando. Multumesc! Link spre comentariu
PINTI Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 Se poate face acelasi lucru si acasa, in aer liber, prin scufundarea acelei piese de aluminiului intr-o solutie de soda caustica. Link spre comentariu
zsjkuki Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 Cu soda caustica doar cureti mizeria de pe placa nicidecum nu o colorezi in negru. Link spre comentariu
MariusTehnik Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 Probabil isi schimba culoarea dar 100% culoarea rezultata nu va fi uniforma si nici negru mat Link spre comentariu
puriu Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 Am eloxat si eu multe piese in anii 80. Suprafata trebuie prelucrata definitiv inainte de eloxare. Tratarea scurta cu NaOH diluat si spalarea se fac inaintea anodizarii. Anodizarea, cu catod din plumb, are loc in solutie de acid sulfuric rece, mentinuta sub 15oC pentru a obtine un strat de oxid poros mai gros. Daca se doreste colorarea, obiectul anodizat se spala cu apa rece si, inainte de a se usca, se introduce in solutia de colorare rece. Pentru culoare neagra se poate folosi un colorant negru pentru fibre textile. Dupa ce sta un timp suficient, foarte lung pentru negru, solutia cu obiectele in ea se incalzeate pana la fierbere. Porii din oxid, cu particulele colorate in ei, se inchid. Link spre comentariu
vivian Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 (editat) Mie cam asa ceva imi iese. Dar nu obligatoriu. Se mai poate grava si cu laser daca suprafata este adonizata(eloxata). Am realizat ceva de genul... Editat Martie 7, 2018 de vivian Link spre comentariu
Postări Recomandate