bubusmecherul Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 (editat) am primit un laptop HP ELITEBOOK 820 G3 adus din suedia ce este parolat pe bios,lam desfacut am scos bateria,poate se sterge parola la bios,dar nu se sterge,cum procedez,va rog am incercat cun alt windows pe stick usb,numi al arata,are windows 10 pe el,ce este si acesta parolat Editat Martie 6, 2018 de bubusmecherul Link spre comentariu
Pityu Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 Salut! Ai nevoie de scule și cunoștințe specifice de programare și rescrierea chip-ului de BIOS. Te pot ajuta contra cost, dacă dorești contactează-mă in privat. Spor ! Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Martie 6, 2018 Autor Partajează Postat Martie 6, 2018 in privat cum,pe email cumva Link spre comentariu
Pityu Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 Acum 6 minute, bubusmecherul a spus: in privat cum,pe email cumva https://www.elforum.info/messenger/compose/?to=217284 Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Martie 6, 2018 Autor Partajează Postat Martie 6, 2018 am trimis mesaj in privat,cum procedam Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum