Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

a350

Vizitator dany_dani

Postări Recomandate

Vizitator dany_dani

eu am un amplificator de la electronik industriala a 350....vreausa schimb toate piesele de pe placutele de amplificare...dar nu ma pre pricep in a afle echivalentul pieselor....dak mati putea cumva ajuta sami spuneti detaliat denumirile si valorile pieselor de pe o placuta....ms mult...ast rasp din partea voastra

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea888

2

• Tavi

1

• lulu07

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

pe schema ta sunt si niste cifre si litere,adica scrisacele litere si cifre sunt codurile componentelor...adica ce vrei tu sa inlocuiesti,cand t duci la magazin,ceri acele componenteoricum,tare :smt005 :smt005

Link spre comentariu

totusi, tu de ce vrei sa le schimbi pe toate? daca statia ta are vreun defect atunci probabil ca se poate remedia schimband doar cateva componente.Poti schimba condensatori(care se deterioreaza in timp si pot face probleme) cu altii noi.

Link spre comentariu

super tare :weedman: :weedman: :weedman: daca vrei sa inveti, apucate si fa unul idem....daca in final nu functioneaza, defrisezi si o iei de la capat,.daca esti perseverent, sigur iese.

Link spre comentariu

La statia asta nu trebuie sa schimbi decit putometri cu altii mai buni si unii din condensatori, mai ales cei electrolitici de pe calea de semnal. Eventual si semireglabilii din etajul final. Mai poti sa pui un led in loc de bec.

Link spre comentariu
Vizitator dany_dani

...k.ms mult...ma gandeam k poate nu toate denumirile mai sunt si in prezent....de ex ce rezistenta e asta 2k2 sau semireglabil 2k5...ce inseamna asta....asa tre sa cer si la magazin?????...stiu k e o prostie dar lamuritima pls

Link spre comentariu

rezistorul notat 2k2 are 2.2 kilo ohmi adica 2.2 mii de ohmi; 2k5 inseamna 2.5 kilo ohmi20k inseamna 20kilo ohmi, 2M2 inseamna 2.2 mega ohmi.Mai studiaza! nu te apuca de statie acum pentru ca nu prea ai cunostinte si s-ar putea sa o strici.Forumul este plin de informatii, si :google te poate ajuta sa inveti electronica.Bafta :partyman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări