Vizitator gabrielmrc Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 o intrebare unde gasesc si eu un amplificator audio pt masina mono 30-50w cu tot cu cablaj ca am tot cautat de mi-au iesit ochii din cap astept ideei pls :smt005 va rog daca puteti sa lasati si un pdf cu tot cu cablaj Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 pe la sectiunea amplificatoare banuiesc,acolo sint ceva schemept masina,adica din ~12v,mai mult de ~20w,pe un difuzor de 4 ohmi nu poti sa scoti,iti trebuie o sursa ridicatoare de tensiune(smps,vezi la alimentatoare,acolo se discuta si despre problema ta)daca nu primesti alt raspuns,sugerez sa citesti mult la sectiunea amplificatoare,alimentatoare si audio sounddaca vrei sa cumperi asa ceva,vezi pe la vanzari,cred ca mai sunt catevabafta!ca amplificator,iti recomand lm3886(ai cablajul si schema la sectiunea amplificatoare),insa trebuie sa faci o sursa de ~2x30v si cam 100w Link spre comentariu
costy Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 era un tda(1562q parca) pt auto care scotea vreo 50w si avea o sursa ridicatoare integrata in el Link spre comentariu
lulu07 Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 kit sau scheme? locatia aia!......s-ar folosi multi de un indiciu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum