Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand aparate, difuzoare, diverse electronice

ALEKS

Postări Recomandate

1. Difuzoare de bass de 30 cm (15 inch) Unitra Tonsil GDN 30/60/1 pentru boxe Unitra 140 W. Sunt reconditionate cu piese de origine. Mesterul care le-a facut a gresit centrarea la unul din difuzoare astfel ca atinge bobina. Celalalt functioneaza foarte bine. Ambele suna la fel de tare. Cel descentrat se aude distorsionat pe bass. Pret pentru ambele 300 RON, transport postal GRATUIT. Asigur ambalare buna.

Img_1299.jpg

Img_1300.jpg

Img_1302.jpg

Img_1304.jpg

Img_1305.jpg

Img_1306.jpg

2. Egalizator Electronica Industriala EQ-350 (cel cu bobine in filtre). Functioneaza foarte bine. Arata la fel. Pret: 190 RON, transport postal GRATUIT. Asigur ambalare buna.

Img_1281.jpg

Img_1295.jpg

Img_1296.jpg

Img_1298.jpg

Editat de ALEKS
Link spre comentariu

Rar vezi asa ceva!(un vanzator prezinta detaliat defectele unui produs) :aplauzeMajoritatea bobinatorilor nu fac diferenta intre impendanta si Rdc.(asta spune totul despre calitatea executiei )

Link spre comentariu

Mi se pare normal sa spui ce defect are produsul. Altfel e ca si cum ti-ai fura caciula singur.

Nu stiu cine le-a rebobinat. Eu am cumparat acum vreo 2 ani o pereche de boxe Unitra de 140W la care am ajuns sa schimb difuzoarele de joase cu altele noi fiindca nu ma pricep sa centrez-descentrez difuzorul care atinge. Iar ca sa le trimit la vre-un mester iscusit, m-ar fi costat transportul postal, manopera, etc.

:rade:

Intre timp preturile scad dupa cum urmeaza:

#1 Difuzoare 290 RON, transport postal GRATUIT

#2 Egalizator IEI 180 RON, transport postal GRATUIT

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări