Florinel TV Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 Acum 1 oră, cianyika a spus: Aici te contrazic (din proprie experienta) Am avut un acer nou , a fost folosit de de vreo cateva ori , lam pus depoarte ca nu mai aveam nevoie de el (foloseam desktopul) si dupa vreo juma de an daca nu mai mult , cand l-am luat iara sa il folosesc in windows zicea sa schimb bateria ca e defecta , iam scos cablu de alimentare si sa oprit instant semn ca bateria e descarcata de tot. Lam lasat toata noaptea si ziua urmatoare la incxarcat dar nu a mai vrut sa o incarce. Iam pus ulterior o alta baterie de pe unu ce il luasem de piese si a functionat. Concluzia e ca daca sta mult timp descarcata se strica. Colegu una este sa o folosesti inainte si dupa un timp lasata mai mult timp este normal sa nu mai functioneze corect , si alta este sa fie noua nefolosita niciodata si iesita din fabrica fara sa fie niciodata incarcata este cu totul alceva , eu stiu la telefoane ca baterie noua si folosita de 2 sau 3 ori si lasata un an de zile atunci nu mai tine incarcata deloc si alta este sa fie noua si sa no folosesti deloc tot un an si acea care nu este folosita si tinuta un an de zile este ca si noua tine incarcata ca una noua scoasa din magazin la telefoane este experienta facuta de mine Si asa cum spune colegu Validae in vinzator nu prea ai incredere ca cine stie ca nu a folosito si spune ca nu Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 Iei bateria doar cu proba sa vezi cit te tine altfel zii pas din toata inima. Chestia cu bateriile de laptop e ca e greu sa faci o evaluare a starii bateriei. Poate fi nou dar sa fi stat degeaba mult si sa se fi descarcat sub tensiunea limita pt electronica interna a bateriei si nu v-a mai merge sau poate sa fie utilizata destul de mult dar nu fortata si sa mai tina inca bine laptopul. Daca ai gasi un program de management al bateriei special pt laptopul tau, ala iti poate spune cam in ce stare este bateria pt ca citeste datele direct din microcontrolerul integrat in baterie si stie exact cit % din capacitatea initiala a bateriei mai este disponibila acum. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 E plin netul de baterii noi replica ,incompatibile , pana nu testezi nu poti sti . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum