Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

baterie laptop toshiba c650d ?

poplex22

Postări Recomandate

va rog citeva sfaturi ?, vreau sa cumpar o baterie pt. acest laptop , tipul de baterie este  :  PA3817U-1BRS , am gasit la cineva care zice ca are de afara bateria si e noua dar ca nu a folosit-o de la inceput , adica de aproape 1 an,  pt. ca cineva din familie i-a vindut laptopul cu bateria veche proasta iar el a ramas cu bateria noua de vanzare ?!, cam melo-dramatica povestea...., oricum , intrebarea mea la dvs. este daca o baterie chiar si noua poate sa mai fie ok. dupa o peroada mai mare de 1 an ?, pretul ar fi cam 1/3 din cel pt. o baterie noua cautata acum ?, si , apoi, cine garanteaza ca bateriile noi aflate la vinzare acum nu sunt pastrate de foarte mult timp spre vinzare ??....., ce pare aveti ? , stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• poplex22

8

• Florinel TV

3

• marius75

2

• cianyika

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Dupa parerea mea bateria ar fi ok chiar daca nu a fost folosita deloc timp de un an dupa cumparare , prima data se formateaza , cum se face se incarca se foloseste laptopul doar pe baterie se incarca iar se foloseste doar pe baterie si asa de 3 ori si bateria este ca si noua scoasa direct din fabrica , ca daca cumperi una noua din magazin sa stii ca nu atunci au scoso direct din cuptor si tu ai cumparato cine naiba stie cit timp sta in magazin degeaba , asta este parerea mea , dar mai asteapta si alte pareri de la alti colegi care stiu mai bine ce si cum sunt folositi acumulatorii

Link spre comentariu

Si se potriveste la tine ca aceasta baterie trebuie sa aiba si un model nu doar Batterytec  , tens. 10.8v , si capacitate 4400mAh si gata trebuie vazut daca se potriveste in locul celei uzate ca la tensiune si amperi se potriveste dupa cum vad , cit a cerut pe baterie?

Link spre comentariu

codul este : PA3818u-1brs, din cite am vazut sunt echivalente :  3817u - 3818u - 3819u, la mine este : 3817u-1brs,  cu transp. cam 100lei, dar nu e de firma Toshiba bateria ?

Link spre comentariu

Eu zic sa-ti iei noua, vad ca e 150 lei, garantie 12 luni. Ala cere banuiesc 50 de lei pe vechitura lui si nu-ti garanteaza nimeni ca nu-i terminata (poveste pare rasuflata ca i-a vandut cineva laptopul acum un an). Eu mi-am luat noua de pe ok.zii, ca veche aveam. Am alt gen de laptop, dar tot pe acolo e pretul la acumulator. Depaseste mirajul pretului mic.

LE: Daca cere 100 sa se spele cu ea pe cap. Mai pui 50 si-ti iei noua cu garantie.
Chinezu' face si Toshiba nu-i problema...doar nu crezi ca mai ajunge la noi ceva NOU, Made in Japan... sau daca ajunge, are pret de pret.

Editat de marius75
Link spre comentariu
Acum 46 minute, Harhas Florin a spus:

Dupa parerea mea bateria ar fi ok chiar daca nu a fost folosita deloc timp de un an dupa cumparare , prima data se formateaza , cum se face se incarca se foloseste laptopul doar pe baterie se incarca iar se foloseste doar pe baterie si asa de 3 ori si bateria este ca si noua scoasa direct din fabrica , ca daca cumperi una noua din magazin sa stii ca nu atunci au scoso direct din cuptor si tu ai cumparato cine naiba stie cit timp sta in magazin degeaba , asta este parerea mea , dar mai asteapta si alte pareri de la alti colegi care stiu mai bine ce si cum sunt folositi acumulatorii

Aici te contrazic (din proprie experienta) Am avut un acer nou ,  a fost folosit de de vreo cateva ori , lam pus depoarte ca nu mai aveam nevoie de el  (foloseam desktopul) si dupa vreo juma de an daca nu mai mult , cand l-am luat iara  sa il folosesc in windows zicea sa schimb bateria ca e defecta , iam scos cablu de alimentare si sa oprit instant semn ca bateria e descarcata de tot. Lam lasat toata noaptea si ziua urmatoare la incxarcat dar nu a mai vrut sa o incarce.

Iam pus ulterior o alta baterie de pe unu ce il luasem de piese si a functionat.

Concluzia e ca daca sta mult timp descarcata se strica.

Link spre comentariu

la mine pe baterie sunt lipite 2 etichete cu cod de bare, pe linga codul de bare mai sunt si niste cifre iar pe una parca as recunoaste o datare : KC 2011 .01 adica ian. 2011 ?, sa fie data de fabricatie sau de expirare ?,

Link spre comentariu

am gasit o recenzie pe un site din u.k. din martie 2011 , s-ar putea sa fie data de fabricatie , deobicei recenzia precede imediat lansarea vanzarii pe piata ?

Link spre comentariu

ati avea incredere sa cumparati  la 50lei o baterie din sept. 2011 la care vinzatorul spune ca tine inca 2 ore pe sistem fara lucru efectiv in aplicatii ?

Link spre comentariu

Eu aș zice să nu te grăbești să cumperi acea baterie.Acumulatorii trebuie încărcați cel puțin 3/4 din capacitate în caz de stocare îndelungată, altfel se deteriorează.Vânzătorul te îmbrobodește până-și vinde marfa, după aceea nu mai recunoaște nimic...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări