Vizitator danut Postat Aprilie 26, 2004 Partajează Postat Aprilie 26, 2004 ajutati-ma sa gasesc o telecomanda pentru un tv HANSEATIC model CTV2495 VT am incercat cu mai multe universale si nu face toate functiile.Am cautat in catalog PILOT si COM dar nu am gasit.Multumesc anticipat. :?: Link spre comentariu
Tavi Postat Aprilie 26, 2004 Partajează Postat Aprilie 26, 2004 ce procesor are tv-ul? Link spre comentariu
Vizitator blanosulxxl Postat Aprilie 27, 2004 Partajează Postat Aprilie 27, 2004 subscriu si eu la cerere! am un hanseatic fara tc, adica el e prevazut, dar io nu o am, si pilot nu merja, ma intereseaza programarea posturilor. procesor? zc80323 sau cam asaceva. o tampenie de procesor!naeYM blanosulxxl Link spre comentariu
Vizitator bobina Postat August 29, 2004 Partajează Postat August 29, 2004 Ptr. Danut:Dupa ce ai incercat cu telecomanda universala si nu au functionat toate functiile, trebuia sa cauti codul mai departe, e imposibil sa nu gasesti codul pentru modelul asta. Deci cind scannerul de la telecomanda universala s-a oprit(sau ma rog, la unele trebuie sa le butonezi tu pina se potriveste), nu inseamna a gasit tocmai codul care trebuie, incearca si cauta mai departe... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum