nelutuPO Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 (editat) Buna seara am un LED QBell model QXT.32KF , placa TP.MSD309.BP85, defectul constatat , led-urile se aprind ptr cca 15 sec dupa care se sting, sunetul este ok. Bun am zis , am suspectat baretele cu ceva led cu supraconsum si sa intre in protectie, desfac display , verific si totul pare in regula. Tensiunea de alimentare pe barete este de 36.5 V , are 2 barete a cate 10 led-uri. Sincer nu am barete cu 10 leduri sa pot verifica daca intra in protectie sursa din cauza lor. Ciudat este ca led-urile au acelasi flux luminos , totul ar parea OK. Un sfat , o idee ? Stima !!! Editat Martie 3, 2018 de nelutuPO Link spre comentariu
nelutuPO Postat Martie 3, 2018 Autor Partajează Postat Martie 3, 2018 Se poate dezactiva protectia la acest model ?? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 Ati facut cate-va masuratori si pe sursa ? Ceva tensiuni aveti si de pe sursa,adica ca sa vedem cam cum stati cu ele ? Asteptam raspuns ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 (editat) Am dezactivat odata protectia la un Vortex cu aceiasi placa........scoate din montaj R1 si vezi daca se mai sting ledurile, daca da, atunci scoate si R2 din montaj, aceste rezistente monitorizeaza tensiunea si curentul ledurilor la pinul 7 OVP al controlerului OB3350CP, nu mai stiu exact care din cele doua rezistente le-am eliminat, incearca si tu combinatii ca nu se strica nimic...... Editat Martie 3, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum