Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ciudatenie sau nu- tv QBell

nelutuPO

Postări Recomandate

Buna seara am un LED QBell model QXT.32KF , placa TP.MSD309.BP85, defectul  constatat , led-urile se aprind ptr  cca 15 sec dupa care se sting, sunetul este ok.  Bun am zis , am suspectat baretele cu ceva led cu supraconsum si sa intre in protectie, desfac display , verific si totul pare in regula. Tensiunea de alimentare pe barete este de 36.5 V , are 2 barete a cate 10 led-uri. Sincer nu am  barete cu 10 leduri sa pot verifica daca intra in protectie sursa din cauza lor. Ciudat este ca led-urile au acelasi flux luminos , totul ar parea OK. Un sfat , o idee ? Stima !!!

Editat de nelutuPO
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nelutuPO

2

• FLORIN IORDACHE

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ati facut cate-va masuratori si pe sursa ? Ceva tensiuni aveti si de pe sursa,adica ca sa vedem cam cum stati cu ele ?

Asteptam raspuns !

Link spre comentariu

Am dezactivat odata protectia la un Vortex cu aceiasi placa........scoate din montaj R1 si vezi daca se mai sting ledurile, daca da, atunci scoate si R2 din montaj, aceste rezistente monitorizeaza tensiunea si curentul ledurilor la pinul 7 OVP al controlerului OB3350CP, nu mai stiu exact care din cele doua rezistente le-am eliminat, incearca si tu combinatii ca nu se strica nimic......

Eliminare Protectie OB3350CP.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări