Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

boxe romanesti Jazz 40w

costy_minitehnicus

Postări Recomandate

Buna ziua. Am o pereche de boxe romanesti jazz de 40w (1989)in perfecta stare,si rugamintea mea este aceea ca as dori sa-mi spuna cineva ce difuzoare as putea folosi(si filtre) pentru o putere de 100w/8Ohm. Cu speranta ca ma veti ajuta,va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

4

• costy_minitehnicus

3

• Blind

1

• ice_shadow

1

Vizitator mafiaSIC

Buna ziua. Am o pereche de boxe romanesti jazz de 40w (1989)in perfecta stare,si rugamintea mea este aceea ca as dori sa-mi spuna cineva ce difuzoare as putea folosi(si filtre) pentru o putere de 100w/8Ohm. Cu speranta ca ma veti ajuta,va multumesc anticipat.

bune boxe am si yo unele pacat ca sunt de putere mica dar la 35 wati scot si sufletu din ele.. dau tot din ele sa se auda bine sunt perfecte pt camera fara a mai avea nevoie de subwoofer
Link spre comentariu

va trebui sa vedem ce volum ai incintelear putea incapea PA-800K de la P-audio , si eventual PCt300 pe partea de inalte (varianta fara hornul acela mare)

Link spre comentariu

Din cate stiu eu au cca. 20 litri volum interior. :yawinkle: Parerea mea insa, este sa nu le modifici, daca sunt in stare perfecta, atat de functionare, cat si estetica. Mai bine faci alte cutii. :yawinkle:

Link spre comentariu
Vizitator donpetru

costy_minitehnicus, raspunsul cu privire la ce difuzoare sa utilizezi pe aceste boxe in cazul in care vrei sa le schimbi ti-a fost dat si pe alt forum.

Referitor la constructia unei boxe de 100W in 8Ohmi unde doresti sa folosesti filtrele din aceste boxe (totusi e pacat sa strici boxele) poti sa apelezi la o varianta constructiva pe 8Ohmi a proiectului prezentat de mine BOXA 100W 4Ohmi DIN varianta I. E numai buna pentru acasa si ....ieftina. Cred ca si bugetul tau este limitat! :smt006

Link spre comentariu

deci e clarmerg acolo f bine PA-800K de la P-audio si PCT300 tot de la P-audio (varianta fara horn)nu trebuie sa modifici decupajele de pe fata incinteicoboara pana la 50 Hz, liniar in 20 litri, iti pot da si schema testata de filtru pt elemedia o sa o lasi neconectata , doar ca sa nu ramana gaura aiurea, tot e trebuie sa faci este sa mai montezi un port pe spatele incinteivei avea in final o boxa de 200W RMS /8 ohm :yawinkle:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Pacat sa le strici, sunt boxe bune. Fa mai bine altele de la zero daca vrei putere mai mare iar astea lasa-le asa.

asta zic si eu si i-am mai zis de vreo 3 ori.
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

deci e clarmerg acolo f bine PA-800K de la P-audio si PCT300 tot de la P-audio (varianta fara horn)nu trebuie sa modifici decupajele de pe fata incinteicoboara pana la 50 Hz, liniar in 20 litri, iti pot da si schema testata de filtru pt elemedia o sa o lasi neconectata , doar ca sa nu ramana gaura aiurea, tot e trebuie sa faci este sa mai montezi un port pe spatele incinteivei avea in final o boxa de 200W RMS /8 ohm :yawinkle:

Te rog,NeXuS_3 daca ai o schema de filtre cu aceste difuzoare sa mi-o trimiti si mie.Multumesc.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări