74dorian Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 Salutare. Am pus mana pe acest amplificator.Functioneaza binisor, numai ca pe canalul drept se aude mai slab decat pe cel stang.Cere o cura de condensatori, eventual reglaje de curent de mers in gol, etc.Daca puteti sa-mi dati schema, eventual o sursa de unde sa procur niste condensatoare de calitate. Ampliful este facut de Marantz.Va multumesc. Link spre comentariu
clauelf Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 https://www.hifiengine.com/manual_library/superscope/a-260.shtml Link spre comentariu
74dorian Postat Martie 3, 2018 Autor Partajează Postat Martie 3, 2018 Am vazut acel site, dar nu merge pe Romania, nu accepta inregistrati din tara noastra.O sa ma bazez pe experienta acumulata in decursul anilor in a regla si servisa un amplif.Oricum multumesc. Link spre comentariu
clauelf Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 Lasati-mi o adresa de mail si va trimit schema amplificatorului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum